Реших да напрая тая тема да си поизлея яда пък и някав конкурс за тъпа тема имало днеска може да се класирам...

Проблема е следния аз ли съм най-големия нещастник дето да се впряга, че гажето си зарязва телефона някаде си и профилактично не го вдига... еми ддз на мене ми пука щото аз не си зарязжам така дравцето... нали може да звънне... също съм и кретен щото... ми щотото ми пука... не искам да съм от типа вечерта до 10 ходил с тая от 10 и половина вече тръгнал с оная, ама вече се дразня супер много че се дразня и ще взема да реша повече да не ми пука за тая да почна да я вартя както вартят приятелите ми гажетата си... да се прая на гаден... ама за кво да е така... аз не съм някъв гадняр бе мамка му за кво да се прая на някво лайно тая да се стресне ли от мене или ддз за да почне да тича зад газа и да прай квото аз кажа... после що мажете били задници... ми то друга оправия май няма и аз не знам вече...

Брей поолекна ми малко

П.П. пропуснах да спомена че си го обичам това момиче и не искам по никав начин да я наранявам или нещо такова... бе ще видим

Айде ся плюйте, смейте се на мене ще ми е интересно да видя дали ще се изпишат някви мнения в тая тема.