- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се държат инструкторите при шофьорския курс?
Кажете ми който е карал или сега кара как се държат вашите инструктори,защото моя много ми вика и то не само на мен,а на всички от групата май!Нормално ли е или не?Аз парите си давам за курс ами ще ми и вика...
По принцип би трябвало да се държи спокойно и да умее да обяснява на начинаещите... ама все пак и те са хора... като им писне от идиоти може да се развикат нещо![]()
Има ги всякакви.
И ако караш като олигофрен е разбираемо![]()
Моят - чичо Христо,беше голям пич,един път не е повишил тон(освен когато веднъж една маршрутка тръгна да минава на червено и се целеше към вратата ми).Аз си цепя,а той ми разправяше за смокинята на село,че искаше и на немски да си говорим..
![]()
Тааа има ги всякви.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
То как да се науча като някой стои до тебе и ти повтаря,че неможеш и едва ли не че си боклук и нищо не става от теб.Веднъж му казах там нещо и той почна да се заяжда с мене.Иде ми да спра някой път и да си тръгна
И какво,ще направиш катастрофа,ще убиеш човек (не дай си боже) и ще се оправдаеш "Ама аз съм дала 600 лв за шоф-рски курс!! "Първоначално написано от sandalki_ot_mola
Ти му даваш пари,а той ти дава отговорността за хората на пътя..
Той отговаря за това,да не убиеш някой.Затова може би вика.
Зависи от учителя все пак,има и твърдоглави цербери.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Моя беше голям дзвер. В момента, в който го видях ми стана ясно за какво вкиснато лайно става дума. Заплашваше, че ще ме удари, блъскаше ми ръцете, крещеше като луд, обиждаше. По едно време чак си бях наумила да спра да ходя. Просто не се търпеше. Криво-ляво .. избутах часовете.. Вчера бях на изпит - листовки - справих се. Сега чакам дата за кормуването.
Аз също взех листовките,но кормуването е доста по-важната част от изпита.Дано и него взема.Не мисля,че зависи от това дали съм лигла или не.Ако бях лигла щях да си хвана някой богат батко и да не се занимавам с книжки...или щях да карам на тате колата и да му харча паричките пък после ако ме хванат да чакам на връзките му че да няма глоба примерно...!Затова недейте веднага с това "Ти си лигла!".
Моят беше спокоен и сдържан, но аз бях изключително смотан шофьор (и все още съм) и отвреме навреме палеше.
Mi izhvarli go ot kolata kato zapo4ne da vika![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
=D>Първоначално написано от Nik4o_Spain
Първоначално написано от Say It Right
Днеска на теорията ми стана въпрос точно за това,обяснението ми се стори адски глупаво,наистина,моята версия е:караш с 40км/ч не до толкова голяма скорост,че ако се блъснеш с някой челно да причиниш смърт....демек моята идея е да свиеш в ляво....Първоначално написано от exploitedteen
А по темата...инструктора ми е адски спокоен човек,никога не повишава тон,което е добре,защото човека зад волана трябва да е изключително спокоен,а не да му се крещи.
За жалост не си ме разбрал,ще избера да вляза в насрещната лента...
А ако в насрещната лента минава тир с 50км/ч + твойте 40 какво става?Първоначално написано от kPuCkA
Прекалено много "ако" станаха....не искам да повярвам просто,че днес ми беше зададен въпрос от възрастен мъж "Кой ще се наложи да блъснеш?" Просто се опитвам да намеря резервни варианти...но не и да убивам човек!Първоначално написано от bboy_bunker
Мисли, мойто момиче.. както казва един преподавател в СУ по журналистика: "развивай идеите в главата си"![]()
![]()
Ами спирачки,но не и да убия някой било то баба или някое дете.Бих жертвала колата си в такъв случай
Еми,мисля мисля,но щом инструктори и преподаватели са стигнали до този въпрос,значи все ще се появи ситуация,в която просто нямаш какво друго да направиш,освен да излежаваш присъда в затвора после....Първоначално написано от bboy_bunker
Е,чакайте малко,при положение че се движа с 50км/ч на мен ми трябват 15 метра да спра,а децата и бабите са на 5метра,иначе какъв би бил смисъла на въпроса?Първоначално написано от exploitedteen
С 40км/ч ти трябват 15 метра да спреш ?![]()
![]()
Т'ва не ти е дрифт на NFS![]()
Така ми казаха днеска на лекциите....Първоначално написано от bboy_bunker