- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се държат инструкторите при шофьорския курс?
Това са ти го казали, като са имали предвид преценка на ситуацията и достатъчно време за реакция + спирачен път..
Възможно е.Какво се очаква от млад шофьор с все още неизградени навици.Първоначално написано от bboy_bunker
Моят повече ми мрънкаше защото правех каквото си искам. Не ми е викал много, но пък говореше бързо и понякога ми се струваше, че повишава тон. Разбира се когато тръгнах срещу един ЗИЛ започна да ми вика, но и маркировката на пътя беше куца. Беше весело.
Моят е изключително спокоен. Може да ти обясни едно нещо 20пъти без да ти повиши тон и то докато го разбереш.Ако сбъркаш някъде, ти разяснява грешката..как и защо си я допуснал, и следващия път иска вече сам да успееш да анализираш ситуацията, в която си попаднал.
Понякога съм се возила докато е карал някой друг, който прави много глупави грешки и осъзнавам, че ако съм на мястото на инструктора сигурно 1000пъти да бях избухнала, но той си обяснява спокойно... като се има предвид, че той кара с курсисти по няколко часа на ден... т'ва е едно и също, едно и също, едно и също цяяяяяял ден... всееееки ден.
Иначе има една инструкторка дето бие курсистите си с токчето на обувката си или ги щипе, ако направят грешка.Пък при една другА... ако си някой симпатичен младеж... 'изгаряш'.
Ама т'ва са малко клюки от кухнята на варненските инструктори...
![]()
Иначе и аз съм останала с впечатлението, че повечето инструктори са големи нерваци. Или мн нервничат в колата, или спят докато караш.Половината ми приятелки всеки път ревяха като слизаха и трепераха, защото много им се караха. Сега нито една от тях не иска, а и не смее да се качи да кара... което е много глупаво всъщност.
![]()
Но аз случих на човек.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и на мен ми викаше в някои моменти,ама май си го бях заслужила![]()
бабите разбира се!Първоначално написано от exploitedteen
така или иначе и в двете ситуации получаваш присъда
Баба ми и леля ми са инструктори.. Като си бях в Бг миналата година баба ми ме учи как да карам и изненадващо беше много внимателна и търпилива със мене и добре обясняваше ( мислех че точно на мене най-ще ми крещи хах, но беще обратното).
Леля ми обаче която е по-млада и се имаме със нея, само веднъж карах със нея и не спря да ми крещи и беше много нетърпелива, което също ме очуди, такаче зависи от теб и от самия инструктор..
Иначе баба ми е мн добра, не че правя реклама, но ако някои си търси добър инструктор казвам (живее във Люлин).
I am the substance and the one who has no substance.
Моят беше свестен.
@exploitedteen
За да се избегнат подобни ситуации, в които не можеш да маневрираш, си купуваш BMW.
може ли да те помоля да ми обясниш защо това е никът ти? (МОЛА........... нямам думи. МОЛ. Стига заемки ве.... само ви се иска да сте в някакъв америкън муви и да си шопвате и да спийквате като там и да си се факин араунд със френдовете и да слушате мюзик и да ходите на скууууууул нали? Е няа стане.....)Първоначално написано от sandalki_ot_mola
^ а аз искам да попитам теб - защитнико на българското - твоят ник защо не е на български, а на английски ? Защо в подписа ти ми се мяркат английски думички ? м ?
Ти си в цикъл.Първоначално написано от Bolt_f
не. но съм гневна.... хахаПървоначално написано от Lake_bodom
Bolt_f 1во темата е друга и 2ро-ника ми е такъв какъвто аз съм си решила да бъде.Дреме ми за мнението ти
Знам за много инструктори които са се държали ужасно с курсистите си!
Слава Богу моя не беше такъв .. толкова спокоен човек няма сериозно!
Изкарах си курсовете без проблем всичко ок .. това беше 2006 .. но след това записах половината си приятели при него и всички изкараха .. и сега са добри шофьори да чукаме на дърво!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
emi moq beshe mn pechen az si karam i si zqpame madamite i si komentirame koq e gotina i koq ne,hoehme si na birichka na skarichka abe kupon si beshe
Ехххх чичо Мишо ше го запомня с няколко реплики:
"Не марширувай на педалите!"
"Гази циганката мръсна, гази" на зебра
"Карай внимателно и кат пристигнеме ме сабуди"
"Лекоооо ше ми 'фръкнат пломбите"
Голямо копеле, на нищо не ме научи и ми зяеше..пияндурник
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!