- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за оцветителите
абе четох 4е има някакви шампоани или балсами оцветители я обяснете по компетентните и кажете мн ли изтощават косата .... колко време седят.. заинтригува ме този с сините отенъци .. и кажете къде да ги търся.. аптеки ли каде ?просто не знам и питам
мерси много и то предварително
![]()
v kozmeti4en magazin
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
За шампоаните незнам, ама имам червен (той е розов, де, ама пише, че е червен) и зелен балсам. С тъмна коса съм и само розовия хваща. Зеления - не
А толкова исках зелена коса, ама никъде не намерих боя, а търсих много дълго време
Иначе не увреждат. Пише, че са без амоняк. Можеш да си ги вземеш от всеки козметичен магазин
И седят около 3-4 измивания, нищо, че пише 6-8 седмици. Това е за балсамите
![]()
аз си зех от Метро на Палете шампоан оцветител и седя 2 седмици, като след първите 3 измивания вече имаше само отенък, въпреки че пише 6-8 измивания, пък и ми омаца хавлията в червено. Иначе мисля че не изтощава косата - мойта поне стана много мекичка и лъскава
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
mnogo vi blagodarq![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Естествено че не са безвредни това нещо е оцветяващо а и е химия!Това дали цвета ще хване зависи от косата ти.По-лесно ще е да я потъмниш,а да изсветлиш много-едва ли.