.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: кажете ми

кажете ми

може ли да ми кажете как сте започнали връзките си смисъл кой е направил първата крачка и как точно
    който иска нека да сподели

Град
    STARA ZAGORA
    az nikoga ne pravq purvata kra4ka...taka 4e.. koi ostava

има търсачка за тези работи...писна ми да пиша едно и също нещо по няколко пъти
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

е винаги ли момчетата идват първи при теб какво правят

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    еми ако искаш ма, некой на сила ли те кара

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    .. мноо мило .. брао ... ае са изгедай сънчо и ела след 2 год да питаш същото нещо ... па дано не си толко мързелива тогава и се научиш да ползваш търсачки ...

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    .. мноо мило .. брао ... ае са изгедай сънчо и ела след 2 год да питаш същото нещо ... па дано не си толко мързелива тогава и се научиш да ползваш търсачки ...
    mdam kvo vednaga sa drupa6 na orata i prikazva6 na MA
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Аэ съм бъэла и всигаи си крия чувствата.Това е,гадна работа.И сега съм в такава ситуация...абе бегай.

Аз бях признавам си... той понеже си е малко притеснителен, добре, че го разбрах на време. И всичко стана с думите: "Остави цигарата!" и го целунах и сега си ни е добре така, още сме си заедно!
    L'amour est plus fort que la peine!
    ...
    Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!

Аз направих първите крачки
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

При мен всеки път е по различен начин.Последната ми връзка започна по следния начин... Зарибявахме се с бившя ми,но той просто не смееше да ме целуне и да поговорим,за това какво се случва между нас..И така един ден аз поех инициативата в свои ръце,целунах го,после поговорихем и така започна всичко
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    sofia
    аз винаги уж съм по-срамежливата, но като си спомня винаги аз съм правила първата кра4ка с приятеля ми първо имахме само близки приятелски отношения , но се виждаше 4е нещата отиват на сериозно..и въпреки това той нищо не предприемаше затова един ден в рейса трябваше да слизам на мойта спирка, не се сдържах, целунах го, казах му "искам пак" , той ме целуна и такаа

аз бях свалях го година.. отряза ме 2 пъти, но аз съм упорито същество и така се получи, че бяхме заедно на лагер и рождения ми ден се падаше тогава и ест го поканих.. така де не беще покана, а "Идвай ако искаш" викайки от терасата с бира в ръка.. после го напих и той не успя да ми откаже
    хихи до преди него не беше отрязвало момче сигурно затова се бях настървила толкова и не се отказах

Мега фен
    Град
    SF
    Хм хмм.. Принципно ако имам 4увства, си казвам. Тъпо е да седиш и да се надяваш другия да дойде пръв. Щото обикновено и той се надява на същото. Пък след това той е на ход. И ако стане - стане

Робинята на Quench

Ем аз го поканих първа на кафе от там на татък, беше той.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Нямаше първа крачка, тъй като двамата едновременно проявихме интерес един към друг.

Мега фен Аватара на koalka
    Той направи първата крачка, а за подробностите - доста пъти съм говорила.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    той направи първата крачка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си