.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Без приятели и гадже... заради корема?

Имам проблеми с корема, най-вероятно колит.
    Заради тези си проблеми престанах да излизам.
    Съвсем закономерно изгубих приятелите си,
    понеже като не излизаш и се изолираш.
    А и аз тогава смених училищата, та съвсем гадно стана.
    Загубих връзка със старите приятели, а с новите не общувах
    Заради този корем.
    Гадже също не си хванах.
    Искам да попитам някой от вас дали е имал такъв проблем със стомаха?
    На мен ми се подува, много често къркори (прекалено),
    освен това... как да кажа ... имам много газове и често пръцкам БЕЗ ДА ИСКАМ.
    Та с този проблем кви приятели и гаджета, кви пет лева?
    Логично е да ги отбягвам, защото като седна до тях и ще усетят.
    Ох, надявам се да е нещо не толкова сериозно и най-вече да е лечимо.
    Дано да се оправя, че не мога вече - толкова години без да излизам
    Често и без приятели и гадже си е мъка.
    Имали ли сте подобен проблем? А ваш близък или познат?

Re: Без приятели и гадже... заради корема?

Цитирай Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
    Заради този корем.
    Гадже също не си хванах.
    Да не чуе дявола не съм имала такива проблеми и незнам как да ти помогна ! Но ти пожелавам да ти оздравее пупата и да си намериш, и гадженце и приятели (истински) ! Успех !

Ако си момче едва ли ще ти дреме.Предполагам че си момиче,но това не трябва да ти пука.Секи с косурите си , нали знаеш?

Скайп: doombringer2006

Сявко ми има колит и доколкото знам си остава така докрай.. можеш да само да го притъшиш.
    Отиваш на РАЯЗБИРАЩ лекар, колкото и да ти струва и ти изписва хапчета и специална ДИЕТА и ти казва какви храни да не ядеш за да се потуши поне малко и така.
    Забрави за пикантни храни и алкохол т.н.
    Тряба ти специалист и диета.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Да ви кажа може да е от синузита, защото ми се стича в стомаха.
    А самия синузит се надявам да е от редките, които се лекуват.

Да ви кажа може да е от синузита, защото ми се стича в стомаха.
    А самия синузит се надявам да е от редките, които се лекуват.
    синузита не е ли болест в синусите? Аз също имам синузит, но нямам подобни на твоите проблеми
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    sofia
    аз имах подобен проблем..и може да се каже 4е още го имам. в 8 клас тъкмо, когато смених даскалото и трябваше да направя нови познанства и приятели, полу4их странни болки в главата и се по4на едно ходене по лекари, за да се установи при4ината. и затова не ходех на у4илище, докато останалите се опознаваха и сприятеляваха...и когато се върнах всеки ве4е се беше отделил в няква група и компания и аз останах някак посредата... така си и останах...по тази при4ина се сдухах и съвсем се затворих и нямах приятели.сега след като ве4е завърших даскало и смених средата пак не мога да се вписвам лесно в компании защото си ми е останал този спомен от затварянето преди...затова те съветвам най-горещо - за нищо на света не се затваряй заради проблема ти с корема. след време ще съжаляваш много.излизай нормално и не стой вкъщи, защото веднъж намалиш ли контактите си, после трудно ги възстановяваш

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ами нямам проблеми със стомаха,но имам мн др проблеми със здравето
    Обиколила съм сумати и лекари и съм прекара известно време по болници,точно тогава мн се страхувах да не изгубя приятели си,но те ме разбраха-поддържахме връзка по телефони и скайп(когато си стоях вкъщи)
    Мисля че ако имаш истински приятели,те няма да те оставят дори да имаш здравословни проблеми

Вземай някакви лекарства...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Вземай някакви лекарства...
    тоя съвет е много ценен
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Такъв проблем нямам,но не мисля че е нужно да се затваряш в себе си,заради това.
    Истинските приятели,трябва да те приемът такъе какъвто си.
    Моя съвет е да не се затваряш у вас,живота си тече,а ти не трябва да гледаш отстрани,а трябва пряко да участваш във всичко това.

Човече вари на доктор... кви са тия предположения... докато седиш и се чудиш кво ти е живота си минава!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от arsmg
    Човече вари на доктор... кви са тия предположения... докато седиш и се чудиш кво ти е живота си минава!
    Да така е ! +1

--------------------------------------------------------

emi lichno az ne sym golqm expert v poznavaneto na bolesti no spored men e gastrit pone tak smqtam zashtoto edna priqtelka se oplakvashe ot tova che i karkori korema i che pruckala. Lеchimo e no razbirase trqbva da se predpriemat merki tq pieshe nqkakyv sok tam ne moga da se setq imeto....nai-dorbre otidi na lekar

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    emi lichno az ne sym golqm expert v poznavaneto na bolesti no spored men e gastrit pone tak smqtam zashtoto edna priqtelka se oplakvashe ot tova che i karkori korema i che pruckala. Lеchimo e no razbirase trqbva da se predpriemat merki tq pieshe nqkakyv sok tam ne moga da se setq imeto....nai-dorbre otidi na lekar
    Ако наистина е гъстит е лечимо.Брат ми беше получил в казармата ама се оправи с някви хапчета и лечения.Ама той много си обича да си пръцка Ужасен е.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    Ако наистина е гъстит е лечимо.Брат ми беше получил в казармата ама се оправи с някви хапчета и лечения.Ама той много си обича да си пръцка Ужасен е.
    Мн благодаря за информацията

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    бе болестта е гастрит,бе, не гъстит!

Tva e le4imo ama pri kadarni hora. Taka 4e varvi da te "osavar6enstvat" i si vdigni samu4uvstvieto.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    там където мечтите стават реалност

Заради този корем.
    Гадже също не си хванах.
    Аз съм нещо като луд,имам проблеми с нервите.Седя седя,изнервям се на някоя приказка на криво,почвам да се дразна,да се държа гадно и т.н.И аз от много време не съм излизал,щот съм кофти тип и се изнервям,приятелите ми пък са психопати,такива каквито повечето хора мразят и се страхуват от тях.Приятелката ми е добричка и свястна и с нея съм друг човек,но пък не ми обръща достатъчно внимание...
    С 2 думи знам какво е да се чувстваш самотен!Лекувай се и стискам палци да се оправиш.Мен майка ми ме праща на психиатър,но е твърде късно да ходя по такива места,а и вината е на нея и баща ми,така ,че сега просто си живея живота и си нося кръста.
    Шибано е когато ме хване параноята,че ме лъжат,не се доверявам на никой,често се разочаровам от хората щот очаквам твърде много от тях и не рядко се държа като гадняр.Така,че не се изолирай,забавлявай се и не мисли за проблема си.А ако изпаднеш в неудобна ситуация,отричай,не мисли за нея и бъди непукист!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    бе болестта е гастрит,бе, не гъстит!
    emi tochno tova sym napisala de

Град
    Gabrovo
    otidi na lekar toi nai-dobre 6te ti kaje6 kakvo da qde6 i da pii6 i pak 6te si vuzvurne6 jivota si

леле как може да се самонаказваш така бе човек??
    тва е болест,а в сегашно време на всички болести са им измислени лечение! Май няма смисъл да ти казвам че не е било нужно да зарязваш гаджето..щото ако те е обичало истински е щяло да те подкрепи..ама няма значение станалото - станало! сега гледай на пред,ходи по лекъри и не се изолирай! да полудееш ли искаш?!

Хеии еми какво да ти кажа колит се лекува...отиди на лекар и той/тя ще ти кажат какви хапчета да пиеш...а относно това със затварянето в себе си ..не го прави аз също си имам един проблем моя е свързан с кожата краката ми от глезена до бедрата и рацете от китките до рамото са изринати..ноо не е някакво такова обикновенно стават големи червени петна след тва се махат и там кожата ми исветлява....питаш ли ме лятото как ходя с къси дрехи ..обиколила съм доктори ама нищо никой не може да направи...не се затваряй в себе си на мене ми помагат приятелите ми излез навънка намери си приятели иии си живей живота аз имам колит но не е усложнен(получи се защото гладувам за да отслабна) ще ти кажа НАПРЕД И НАГОРЕ ...

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Заради този корем.
    Гадже също не си хванах.
    Аз съм нещо като луд,имам проблеми с нервите.Седя седя,изнервям се на някоя приказка на криво,почвам да се дразна,да се държа гадно и т.н.И аз от много време не съм излизал,щот съм кофти тип и се изнервям,приятелите ми пък са психопати,такива каквито повечето хора мразят и се страхуват от тях.Приятелката ми е добричка и свястна и с нея съм друг човек,но пък не ми обръща достатъчно внимание...
    С 2 думи знам какво е да се чувстваш самотен!Лекувай се и стискам палци да се оправиш.Мен майка ми ме праща на психиатър,но е твърде късно да ходя по такива места,а и вината е на нея и баща ми,така ,че сега просто си живея живота и си нося кръста.
    Шибано е когато ме хване параноята,че ме лъжат,не се доверявам на никой,често се разочаровам от хората щот очаквам твърде много от тях и не рядко се държа като гадняр.Така,че не се изолирай,забавлявай се и не мисли за проблема си.А ако изпаднеш в неудобна ситуация,отричай,не мисли за нея и бъди непукист!
    Ei , vamp ! I az imam su6tiq problem ! Po-to4no sedq , sedq nerva se na poziorite vuv foruma i zapo4vam da se durja gadno ! Za da mi mine 6te vi kaja :mnogo ste tupi !Ni6to li4no ! I az sum alqva kolkoto si iskam da go eba v ...!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    am pyrvo tazi tema ne e za razdel liubov ama karia.
    ti govorila li si s va6te za tozi tvoi problem?
    idi na lekar i vsi4ko 6te se opravi spored men
    a i za poduvaneto qvno pie6 mn gazirano (te4nosti) SPRI GI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си