- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мамо, мамо какво е ...?
Здравейте!
Имам идея, надявам се да ви се стори интересна, не смятам, че има друга такава тема. Та по същество - идеята ми е тук всеки, който иска да сподели някоя весела случка или изцепка, и по-точно питали ли сте вашите за така по-"неудобни" думички и каква е била тяхната реакция, какво по-точно са ви обяснили? (имам предвид когато сте били малки)!
На който му се стори интересно, нека сподели, да се посмеем заедно!
случайно се сетих как като бях някъде втори клас веднъж попитах нашите какво е стриптийз, бях я чула от по-големите ученици, стори ми се странна думата и реших да попитам, а те така се спогледаха и не знаеха какво да кажат, и само по едно време мама каза голяма приказка - че имало луди хора които обичали да слушат музика и да се събличат и да си танцуват....но ако си бях остала само с това разбиране, добре, че пораснах
![]()
![]()
L'amour est plus fort que la peine!
...
Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!
аз моята никога не съм я питала такива нещапросот като се замисля до 10тата ми годишнина си се движех с простаци които ми обясняваха всичко с наи малките подробности (ако нз нещо)
![]()
![]()
В лифта от Симеоново до Алеко.
На 4-5 съм.
С мама и тати и някакви непознати.
И чета аз издрасканите стени...
"Къ... Ууу...хмм... Ръъ...
Тати, тати, какво е к*р?"
![]()
izlizam ot upoika sled operaciq
Mamo mamo ae ti 6ti ima6 4 o4i we?![]()
![]()
![]()
Аз не си спомням да съм ги питала нещо по-така,но когато бях на около 4 или 5 годинки бяхме на село и даваха новини и се изказах следното:"Петър Стоянов е педерас!"...не съм влагала никакъв смисъл в тия думи,ама обрах много подигравки!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Abe do 6 godishen vikax na pti4kite pi4ki ...
A si spomnqm vednyj 4e bqx pipal edno momi4e dolu ... i sled tva kato se pribrax dadox na maika mi da mi pomiri6e rykata(pak kym 5-6 godi6en 6te e bilo )![]()
I pomnq 4e postoqnno pitax ot kyde izlizat bebetata ... i te me lyjexa 4e ot pypa izlizali ... I nakraq pitax baba si i tq mi na4erta cqlata sxema na polovata sistema ( 1vi klas be6e tva )
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Интересна тема
Аз пък си спомням следното.. на някъде около 5 годинки е би трябвало да съм и скачам си аз на кревата и гледам някакво предаване по телевизията и явно тея от предаването са казали,че трябва да се познае дуам с "п" или нещо от тоя сорт... И аз подскачайки мисля..мисля и накрая извиквам "путкаа" и някаква само викам и се радвам на думата.. И по-едно време майка ме чува и ме смъмри..
Още нещо.. ми.. пак някъде на тази възраст и майка ми ме ядоса нещо и аз някаква й казвам "майка ти стара" и си изядох боя след това..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
като излизах от упойка съм псувал на ред..
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
кат бях по-малка питах веднъж майка ми "какво е педал?" и тя ми обясни нещо от сорта "човек с меки китки"
пп:спомням си как бях чула един много як виц в който се разказваше за педали,а ма аз да са прая на примерна пред баща ми и "педераст" го замествах с "обратен" а той веднага ме поправи" На тва му викат педераст"![]()
![]()
Аз пък веднъж излезнах на терасата у баба и гледам на отсрещния блок пишеше "Хуй за Левски",и я питам кво значи,и тя ме поледна едно такова странно,и вика "Като пораснеш ше разбереш..."![]()
![]()
А като бях вече по-голяма с майка минавахме по една уличка и пак на един блок пишеше тоя път капут,и аз такава стана ми смешно и викам силно "Мамо,кво е капут" и се смея,и хората я погледнаха много страшно![]()
и тя вика "Не се говори така на улицата!Капут е презерватив!"
Голяма тъпотия беше...![]()
Let the beats control your soul...
еми за такива думи не съм ги питалаобаче си спомням веднъж като бях на 4-5 и стоя си аз под масата в кухнята, мама миеше чинии, и аз почнах да си повтарям fuck you, fuck you , fuck you... (тогава незнаех какво значи...
) и мама се наведе и вика : " плами, знаеш ли кво значи тая дума? " и аз и викам, че незнам
тя вика: " ми псувня на ангийски " ... като чух това станах и излязох от кухнята...
![]()
![]()
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Оооо аЗ като малък си спомням, че даваха по един канал Александра мисля че се казваше една реклама на нови филми и т.н. и то пише ВИДЕО АНОНС и го казват нали, само че аз чувам ВИДЕО АНУСи викам на майка ми: "кво означава видео анус"
и тя ми се смя половин час и ми каза че е видео анонс, ама след това не се сетих да я питам кво е анус
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ot 14 nadolu ne si spomnqm ni6to ama 6te6e da mi bade interesno da razkaja ne6to ama ....![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
аз като бях по-малка 7-8 г. бях чула от по - големите момчета думата "чикии"![]()
и питам майка ми какво е и тя ми обесни че нищо незначило .. уж не съм чула правилно !
![]()
![]()
I DoN`t WaNt EvErYtHiNg ...JuSt ThE BeSt !
ми веднъж като бях 2клас, гледах неккав филм и в него се спомена "ерекция" и аз реших да питам наще какво е това, те се спогледнаха, усмихнаха се и казаха, че не ми е сега времето да науча какво е това, аз настоявах и те ми казаха че няма да разбера че съм малка и подхванаха друга тема
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ami kakav e vaprosa po to4no![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Mi az si spomniam 4e edin den biahme y niakvi priateli na mama i az nabarah niakva enciklopedia i si ia razglejdah.Po edno vreme popadnah na jesnkoto tialo i gledam pi6e mejdy krakata klitor(be6e detska enciklopedia i be6e prosto narisyvano jensko tialo kakto e otpred i ima6e strelki4ki i pi6e6e navsiakude kakvo ima).Ta stana mi interesno i otivam pri mama i neinite priateli i pitam mnogo seriozna i zamislena "Mamo kakvo e klitor?".Te po4naha da mi se smeiat i maika mi samo kaza "Kato ti doide vremeto 6te razbere6."Biah naikude na 6-7.Maika mi i dosega me buzika za toia sly4ai
![]()
Ми някъде 1-ви клас,аз и майка ми отиваме до магазина да пазаруваме.
Майка ми се чуди какво още да купи, а аз като истински келеш исках дъвкипоглеждам аз и гледам точно до дъвките имаше една червена кутийка и си викам 'Кой знае колко мн дъвки има там'' и викам на майка ми да ми купи от тях,майка ми се захили и нищо не ми каза.А продавачката ми каза,че това не са дъвки.Аз мн ясно попитах мама какво е? А тя ''след време ще разбереш''После толкова мн се ядосвах,че незнам какво е това...
ужас
![]()
;]
Хихи , още като се сетя ми е смешно .. история няма да казвам , но ще кажа за кво съм питал майка ми и баща ми ..
За Педал , ПедерасТ иии Ташаци![]()
От малък ги знаех , хубавото е, че сега не ги използвам .. че ще стана като някой върл селянин![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Хаха аз пък като бях малка сигурно на 7 годинки и бях чула в училище думата сперма от по-големи момчета и се прибирам аз и майка и татко стоят в хола и си пият кафето и аз влизам запъхтяна и изобщо не ги поздравявам и от любопитство кво значи тая дума викам "Мамо,тате кфо значи сперма?"И те горките се гледат и се хилят и викат като пораснеш ша разбереш![]()
.
Аааа и един път щяхме да ходим на гости и понеже имахме котарак вкъщи,ама явно беше разгонен и преди да тръгнем на котката и стана нещо и татко вика "Мърчо го болят мъдете."И аз се чудих тва кво означава и като отидохме на гости хората питата нали кво прави котката(те много я харесваха) и аз викам "Аааааа добре е,добре е само дет малсо го болят мъдете"И всички ме гледат и ми се хилятБаси неловката ситуация
![]()
Аз като бях на около 10-11 бях на рожден ден на най-добрата приятелка на баба. Събрали сме се доста хора и говорят за Роналдо и Ривалдо... а аз като примерно дете изцепвам:
- Роналдо, Ривалдо и Роналдиньо... те са шведска тройка...
Колко ми се смяха...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми.. аз кат малка викаш на пеперудката путкаТичам си на село из двора и си викам путка... Пък наще, баба и дядо как ме гледаха и ми се хилеха..
После помня, че баба ме дръпна нанякъде и каза, че тая дума не е хубава и че не трябвало да я казвам.. Аз тъпичкото не се сетих да питам ко значи...
![]()
Bqh nqkade 5-6 godishna i hodih s tatko na frizior,toi da se podstrigva.
Jenata go podstriga i toi me popita "Haresvali ti pricheskata mi?",i az vikam "Da tate hubava e,prilichash na PEDERAS![]()
I toi vika,nqma poveche da izpolzvash tazi duma,i az pitam zashto?Kakvo e tova?I toi se izchervi pred friziorkata i vika tova e edna poroda petel![]()
![]()
![]()
za men ne pomnq takiva rabotiama bratov4ed mi(5 godinki) kato me cunka po ystata i majka my go pita kvo praite s kaka ti be i toj : SEX!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много често като малка питах от къде идват бебенцата Мама все ми казваше, че излизали от пъпчетоИли в едно кафе с нейни приятелки и децата им бяхме и гледам в портмонето и един презерватив и питам : Какво е това мамоо? И тя презерватив мила, презерваитв.И аз наглата и го поисках
![]()