- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да ги уредя
Zdraveitee na vs!!! Ako Mi dadetee nqkaf akaL shta sam vi mn blagodarna! v Moq klasSs Ima ednoo momichee moje da se kaji moita nai dobra fr .. tqq iskaaa da q yredqq s edin ot nashiqq klass i toi mi e mn dobar fr ... az mu kazah za neeqq ama toi mi vikaa nee az neq xaresvam nz si kfoo .. az q nenavijdam nqkfi si takifaa .. plsss ako mojee da mi kajitee kfo da mu kaja za daa saaa ybedi i da gi yredqqshott ako nee go ybedqq fr mi shta mi sa razsardii
PLSS POMOGNETEE!!!
![]()
[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a по т.7
Първо-я пиши нормално,а не се прави на много интересна.Какво си мислиш,че като пишеш като неграмотник някакъв и си върха?Уаууууууу,ми не е така.Ясно?Така пиши в саитовете эа эапоэнанства,но не и тук.Още повече пък искаш помощ от нас,а ни эатрудняваш.Тоя дебилски начин на писане,не е ресен эа четене.Де..ба..![]()
Второ-това е пълна простотия.Какви са тея детски иэпълнения?Не ви энам на колко сте де,но предполагам на не повече от 11-12.Ако сте на толкова-окей,нормално.Но ако сте на повече-това е истински реэил бе,хораЕдно,че работата с посредници е глупава.Друго,че щом момчето не си пада по нея,няма начин да го накараш.Това не го ли эацепваш?Просто и каэваш как стоят нещата и готово.Няма основание да ти се сърди...тъпо тъпо тъпо!
![]()
На сила хубост не става,каквото и да направиш щом твоя приятел я ненавижда и мис Свят да стане,пак ме съмнява да станат работите.Така,че избий на твоята приятелка от акъла това момче.
А тя не може ли сама да се уреди,че кара тебе![]()
Много умно. Той я ненавижда, тя може би го знае или поне предполага ама въпреки всичко ще се сърди..
Животът е адът описан в Библията!
Съгласна съм с предните мнения..
Първо - тъпо е някой да тръгне да урежда свой приятели.. Като толкоз си го е харесала твоята приятелка да се оправя сама има си начини да му привлече вниманието...
Второ - при положение,че той няма симпатии към нея нищо няма да се получи. Ако продължиш да му натякваш за нея само могат да се влушат нещата...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Еми момчето не я харесва,кво можеш да направиш-НИЩО!!!Ако пък тя ти се разсърди за такава глупост,значи е много дребнава и е много зле.Пък и нали са един клас,да се уреди сама,що ти тряя да ги уреждаш.Третият човек е виновен независимо дали ше се съберат или не-ако се съберат и се разделят,защо са се разделили и ако изобщо пък не се съберат,защо не си ги събрала.Остави ги да се оправят сами и ако тя ти каже нещо,значи не ти е най-добра приятелка,защото най-добрите приятелки не се карат за момчета и за глупости!!!
Just haters make me famous! εĭз
Ммм даа така е съгласна съм с kiss_me{P} не стига че ще се влошат нещата, ако продължаваш да му натякваш, а и той ще я намрази още повече... и един съвет другия път пиши по разбрано. Знам че можеш![]()
Еее .. кво е тва..като не я харесва квото и да ти се каже нищо няма да стене...Пък тва да не са 4-5 клас да пратиш някой да кеже на друг ,че еди си кой харесва някой си и хоп става...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+1Първоначално написано от kiss_me{P}
Къф е смисъла да се опитваш да ги ореждаш, като той не я харесва?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ти да не си сватовница?
ами най лесния начин е да обределиш среща и на двамата по отделно в някое кафе и слет това да се изнесеш тихо.от там нататък вече те да се обравят![]()
Винаги можете да направите и тройка.
на сила, нищо хубаво не става. Обясняваш на въпросната приятелка, че момчето не е заинтересовано и готово. Пък ако ти се разсърди дреме ти на ***
Как така ще ги уреждаш...?Това е супер тъпо най-малкото, те нямат ли усти?
И второ наистина няма как да ги уредиш, щом на него тя му е неприятна, просто е изключено.Като не я харесва, не я харесва, нищо не може да се направи.И стига с тия детски истории, уреждане и глупости.
yoyoyoyoyo абе младеж. Ти повече наредба вкара от колкото помогна