- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета какво ще направите?
mi abort nqma kakwo drugo ... tova dete moje ... ne moje mi 6te ti skape celiq jivot ... (17)
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Не бих постъпил по нито един от изброените начини, следователно гласувах с "нещо друго". "ще поема всички грижи все пак аз съм виновен" ???Моля? Аз ли съм виновен? Нима само аз съм съм го направил това дете? Що за отговор е това?
Аз лично бих обсъдил ситуацията с приятелката си, с други приятели и с родителите си и ще преценим, коя е най-добрата алтернатива. Ако нямаме възможност да отглеждаме дете и е възможно, бих искал медицински аборт. Ако е късно, не бих искал да рискувам здравето на приятелката си, но вероятно това ще е варианта, който ще изберем.
Ако пък сме достатчно зрели, пораснали с образование зад гърба си и имаме възможност едва ли това ще е избрът.![]()
ае дано не се случва на тоя етап от живота ми...нз как бих постъпил(1
![]()
И аз гласувах с " нещо друго " . Ако се случи сега - медицински аборт. Ако се случи след годинка - ще го задържим.
На 22 съм.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ponqkoga naistina ste.Napylno sym syglasna,che mackata si e otvorila krakata i ot tam natatyk si poema riska-okay,no ako picha kakto onzi ot drugata tema,koito si mahnal kondoma po vreme na akta bez momicheto da razbere,se izpusne,sluchaino...k`vo pravim...? Koi e vinoven,vypreki che vinoven pak e tvyrde silno kazano...? Imala mu e doverie,no ... Tova mi se e sluchvalo vednyj i mi stana mnogo nepriqtno...Toi mi go vkarva na zadna i naistina se uchudih kak za otricatelno vreme si sloji prezervativa,no kato mi go vkara napylno zabravih...Razbrah chak kogato svyrshi i se ogledah "Kyde e prezervativa?"-"Mi "NIE" bez go pravihme...! I t`va mi e postoqnniqt partnior,na kogoto imam ogromno doverie,koeto si e zaslujil,razbira se.Prieh,che ne sme se razbrali,kakvo iskam az i kakvo toi,no ako nedai si Boje beshe stanal gaf...Първоначално написано от swords1010
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
az sam momi4e v 10 klas i kazvam dori dase sly4i neznaino kak nikoga nebih napravila abort imam semeistvo koeto bi mi pomognalo i nemislq 4e edno dete nqma da mojem da otgledame bih go ostavila dori i bez saglasieto na priqtelq mi bih poela samo az vinata ako toi e neseriozen tvardo sam protiv obortite no vse pak ima dostata4no na4ini za predpazvane ot nejelana bremennost i nali vse pak obi4am 4oveka ot koito moje da badi tova dete i mislq 4e toi 6tee napalno saglasen s men i re6enieto mi
Lorelei, не знам какво сте се разбирали и какво се с случило в твоя случай. Но ако някое момче направи подобно нещо, без знанието ти, струва ми се, че той до толкова е и честен към теб. И в крайна сметка пак ти си избрала да си легнеш с него. И двамата носите отговорност, но разбира се ако някой направи нещо подобно можем да говорим за известна доза вина.![]()
Okay,v moq sluchai kak da e,no ima i mnogo momcheta,koito pritiskat priqtelkite si i osobeno,kogato te sa po-malki stavat jerta na syznatelno manipulirane ot strana na myjkiq pol-bilo to seks,seks bez prezervativ,svirki ili ne znam oshte kakvo.Imashe nqkakva druga tema,kydeto momicheto kazvashe,che priqtelqt i q uverqval,che pyrviq pyt tq ne moje da zabremenee.Nima tuk syshto momicheto,koeto pod edin ili drug natisk go e napravilo,e vinovno ?Първоначално написано от swords1010
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
(редактирах поста си преди преди да отговориш)Първоначално написано от Lorelei
В този случай момичето е повече от виновно!!!
Как може да правиш секс, без елементарна сексуална култура и то до толкова, че да повярваш, че видиш ли, нямало как да забременееш първия път. Вина е меко казано тук.![]()
Ами то анкетата е за момчета,но щом и ние ще отговаряме....Първоначално написано от aanitogb
И аз да кажа,че съм съгласна с теб,с тази разлика,че имам поне 2 годинки отгоре и за мен и да родя няма да е чак толкова рано,поне после няма да уча вечерно! :P
swords1010,pri neq e lipsa na seksualna kultura,a pri nego kakvo e ? Jelanie da stane tatko li ?
Absurdno e da se syglasq,che edin nasilnik ili manipulator e po-malko vinoven ot svoqta jertva...!
S kakyvto se syberesh,takyv stavash.![]()
I vse pak si mislq,che ima kakto situacii,v koito momchetata sa po-vinovni,taka i situacii,v koito momcihetata sa po-vinovni.
swords1010,vajnoto e che v kraina smetka se razbrahme.![]()
Ще поема отговорност(не съм толкова тъп да позволя да забременее)на 15г.
no sum na 16 i sum za aborta no s vremeto moje da se promeni :P)~Първоначално написано от menta_loverka
Da da
1. тест за 100% сигурност че аз съм виновника ...
2. ще решим кво да правим
3. правим решеното ....
Но точно в тази ми възраст (18 ) ако е преди 3ти месец бих помолил за аборт ... просто бебето е голяма отговорност ... а сега не се чувствам готов за подобно преживяване
за тва 100% сигурност .. с кондом или без .. винаги навън изхвърлям мойте хора ...![]()
abort .. i wse pak zawisi ot situaciqta .... i tq ima mnenie
Az pitah moia priatel i toi kaza abort.Na 21 6te stane v subota.
ми като ще ти го скапва ЩО ИЗОБЩО правиш СЕКС?! сексът не е само удоволствие, но и отговорност (ако се стигне до някакви последствия)!Първоначално написано от ToPi-G
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Първо бих искал аборт щото съм на 16, но ако все пак не може ще се постарая да направя всичко по силите ми.Все пак за да стане бебе трябват 2-ма.