.

Виж резултатите на анкетата: Ако е бременна бих?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ще искам да абортира

35 38,04%
  • ще избягам и ще кажа че не е от мен

2 2,17%
  • ще поема всички грижи все пак аз съм виновен

35 38,04%
  • нещо друго

20 21,74%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Момчета какво ще направите?

Идеята ми е следната какво ще направите ако гаджето ви или момичето с което сте спали ви каже че е бременна? моля ви като отговарчте пишете на колко години сте защото и това е от значение

Град
    Sofia
    mi abort nqma kakwo drugo ... tova dete moje ... ne moje mi 6te ti skape celiq jivot ... (17)
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Град
    Асеновград, България
    Не бих постъпил по нито един от изброените начини, следователно гласувах с "нещо друго". "ще поема всички грижи все пак аз съм виновен" ??? Моля? Аз ли съм виновен? Нима само аз съм съм го направил това дете? Що за отговор е това?
    Аз лично бих обсъдил ситуацията с приятелката си, с други приятели и с родителите си и ще преценим, коя е най-добрата алтернатива. Ако нямаме възможност да отглеждаме дете и е възможно, бих искал медицински аборт. Ако е късно, не бих искал да рискувам здравето на приятелката си, но вероятно това ще е варианта, който ще изберем.
    Ако пък сме достатчно зрели, пораснали с образование зад гърба си и имаме възможност едва ли това ще е избрът.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Повече от фен
    ае дано не се случва на тоя етап от живота ми...нз как бих постъпил (1

Град
    София
    И аз гласувах с " нещо друго " . Ако се случи сега - медицински аборт. Ако се случи след годинка - ще го задържим.
    На 22 съм.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Асеновград, България
    Невероятно!
    Има 4 гласа за "ще поема всички грижи все пак аз съм виновен".
    Ама вие наистина ли бихте се чувствали виновни? И по-точно, само вие ли смятате, че ще сте виновни?
    Не, не!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Невероятно!
    Има 4 гласа за "ще поема всички грижи все пак аз съм виновен".
    Ама вие наистина ли бихте се чувствали виновни? И по-точно, само вие ли смятате, че ще сте виновни?
    Не, не!
    Ponqkoga naistina ste.Napylno sym syglasna,che mackata si e otvorila krakata i ot tam natatyk si poema riska-okay,no ako picha kakto onzi ot drugata tema,koito si mahnal kondoma po vreme na akta bez momicheto da razbere,se izpusne,sluchaino...k`vo pravim...? Koi e vinoven,vypreki che vinoven pak e tvyrde silno kazano...? Imala mu e doverie,no ... Tova mi se e sluchvalo vednyj i mi stana mnogo nepriqtno...Toi mi go vkarva na zadna i naistina se uchudih kak za otricatelno vreme si sloji prezervativa,no kato mi go vkara napylno zabravih...Razbrah chak kogato svyrshi i se ogledah "Kyde e prezervativa?"-"Mi "NIE" bez go pravihme...! I t`va mi e postoqnniqt partnior,na kogoto imam ogromno doverie,koeto si e zaslujil,razbira se.Prieh,che ne sme se razbrali,kakvo iskam az i kakvo toi,no ako nedai si Boje beshe stanal gaf...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

az sam momi4e v 10 klas i kazvam dori dase sly4i neznaino kak nikoga nebih napravila abort imam semeistvo koeto bi mi pomognalo i nemislq 4e edno dete nqma da mojem da otgledame bih go ostavila dori i bez saglasieto na priqtelq mi bih poela samo az vinata ako toi e neseriozen tvardo sam protiv obortite no vse pak ima dostata4no na4ini za predpazvane ot nejelana bremennost i nali vse pak obi4am 4oveka ot koito moje da badi tova dete i mislq 4e toi 6tee napalno saglasen s men i re6enieto mi

Град
    Асеновград, България
    Lorelei, не знам какво сте се разбирали и какво се с случило в твоя случай. Но ако някое момче направи подобно нещо, без знанието ти, струва ми се, че той до толкова е и честен към теб. И в крайна сметка пак ти си избрала да си легнеш с него. И двамата носите отговорност, но разбира се ако някой направи нещо подобно можем да говорим за известна доза вина.

Град
    In your dreams ;)
    Lorelei, не знам какво сте се разбирали и какво се с случило в твоя случай. Но ако някое момче направи подобно нещо, без знанието ти, струва ми се, че той до толкова е и честен към теб. И в крайна сметка пак ти си избрала да си легнеш с него.
    Okay,v moq sluchai kak da e,no ima i mnogo momcheta,koito pritiskat priqtelkite si i osobeno,kogato te sa po-malki stavat jerta na syznatelno manipulirane ot strana na myjkiq pol-bilo to seks,seks bez prezervativ,svirki ili ne znam oshte kakvo.Imashe nqkakva druga tema,kydeto momicheto kazvashe,che priqtelqt i q uverqval,che pyrviq pyt tq ne moje da zabremenee.Nima tuk syshto momicheto,koeto pod edin ili drug natisk go e napravilo,e vinovno ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    Бургас
    kato ba6ta na deteto poemam otgovornost

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Lorelei, не знам какво сте се разбирали и какво се с случило в твоя случай. Но ако някое момче направи подобно нещо, без знанието ти, струва ми се, че той до толкова е и честен към теб. И в крайна сметка пак ти си избрала да си легнеш с него.
    Okay,v moq sluchai kak da e,no ima i mnogo momcheta,koito pritiskat priqtelkite si i osobeno,kogato te sa po-malki stavat jerta na syznatelno manipulirane ot strana na myjkiq pol-bilo to seks,seks bez prezervativ,svirki ili ne znam oshte kakvo.Imashe nqkakva druga tema,kydeto momicheto kazvashe,che priqtelqt i q uverqval,che pyrviq pyt tq ne moje da zabremenee.Nima tuk syshto momicheto,koeto pod edin ili drug natisk go e napravilo,e vinovno ?
    (редактирах поста си преди преди да отговориш)
    В този случай момичето е повече от виновно!!!
    Как може да правиш секс, без елементарна сексуална култура и то до толкова, че да повярваш, че видиш ли, нямало как да забременееш първия път. Вина е меко казано тук.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    az sam momi4e v 10 klas i kazvam dori dase sly4i neznaino kak nikoga nebih napravila abort imam semeistvo koeto bi mi pomognalo i nemislq 4e edno dete nqma da mojem da otgledame bih go ostavila dori i bez saglasieto na priqtelq mi bih poela samo az vinata ako toi e neseriozen tvardo sam protiv obortite no vse pak ima dostata4no na4ini za predpazvane ot nejelana bremennost i nali vse pak obi4am 4oveka ot koito moje da badi tova dete i mislq 4e toi 6tee napalno saglasen s men i re6enieto mi
    Ами то анкетата е за момчета,но щом и ние ще отговаряме.... И аз да кажа,че съм съгласна с теб,с тази разлика,че имам поне 2 годинки отгоре и за мен и да родя няма да е чак толкова рано,поне после няма да уча вечерно! :P

Град
    In your dreams ;)
    swords1010,pri neq e lipsa na seksualna kultura,a pri nego kakvo e ? Jelanie da stane tatko li ?
    Absurdno e da se syglasq,che edin nasilnik ili manipulator e po-malko vinoven ot svoqta jertva...!

Град
    Асеновград, България
    swords1010,pri neq e lipsa na seksualna kultura,a pri nego kakvo e ? Jelanie da stane tatko li ?
    Absurdno e da se syglasq,che edin nasilnik ili manipulator e po-malko vinoven ot svoqta jertva...!
    Току виж момчето е с не по-богата сексуална култура от момичето.

Град
    In your dreams ;)
    S kakyvto se syberesh,takyv stavash.
    I vse pak si mislq,che ima kakto situacii,v koito momchetata sa po-vinovni,taka i situacii,v koito momcihetata sa po-vinovni.

Град
    Асеновград, България
    S kakyvto se syberesh,takyv stavash.
    I vse pak si mislq,che ima kakto situacii,v koito momchetata sa po-vinovni,taka i situacii,v koito momcihetata sa po-vinovni.
    Не отричам, дори го написах в редакцията на един от горните си постове. Твърде много се отклонихме от темата.

Град
    In your dreams ;)
    swords1010,vajnoto e che v kraina smetka se razbrahme.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Ще поема отговорност(не съм толкова тъп да позволя да забременее)на 15г.

Re: Момчета какво ще направите?

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Идеята ми е следната какво ще направите ако гаджето ви или момичето с което сте спали ви каже че е бременна? моля ви като отговарчте пишете на колко години сте защото и това е от значение
    no sum na 16 i sum za aborta no s vremeto moje da se promeni :P)~
    Da da

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    1. тест за 100% сигурност че аз съм виновника ...
    2. ще решим кво да правим
    3. правим решеното ....
    Но точно в тази ми възраст (18 ) ако е преди 3ти месец бих помолил за аборт ... просто бебето е голяма отговорност ... а сега не се чувствам готов за подобно преживяване
    за тва 100% сигурност .. с кондом или без .. винаги навън изхвърлям мойте хора ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

abort .. i wse pak zawisi ot situaciqta .... i tq ima mnenie
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az pitah moia priatel i toi kaza abort.Na 21 6te stane v subota.

Град
    Пловдив-София
    Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    mi abort nqma kakwo drugo ... tova dete moje ... ne moje mi 6te ti skape celiq jivot ... (17)
    ми като ще ти го скапва ЩО ИЗОБЩО правиш СЕКС?! сексът не е само удоволствие, но и отговорност (ако се стигне до някакви последствия)!
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Първо бих искал аборт щото съм на 16, но ако все пак не може ще се постарая да направя всичко по силите ми.Все пак за да стане бебе трябват 2-ма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си