- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета какво ще направите?
bih poel grijite makar4e sum po4ti na 18 shoto se pak az ne sum mislil ko pravqno dano da ne se slu4va na taz vuzrast
nadqvam se pove4eto mom4eta da sa markirali 3-tiq otgovor
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Това е леко нагло, да не би само момчето да е виновно а???Първоначално написано от marina star
Ако ми се случи такова нещо и НЕ обичам момичето ще напраи аборт че пушек ще се вдига...
Първоначално написано от mother
+1
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Понеже имаме съмнения по въпроса, снощи си поговорихме. И друг път сме го правили. Та той ще си поеме отговорността, въпреки, че за гафа бях виновна само аз![]()
И тук е мястото да питам- на противозачатъчни съм - Диане 35. Сексът се случи миналата сряда, последен ден на менструацията ми и на паузата от 7 дни. Та той малко и във влагалището свърши. Прочетох си листовката 20 пъти, разрових се из всички сайтове и никъде не пише дали Диането конкратно пази през паузата. то в овулация няма как да съм била, ама знае ли човек![]()
Първоначално написано от swords1010
99% от вината е твоя![]()
Az misleh 4e vsi4ki protivoza4atu4ni paziat i prez payzata...Na men pone ginekologa v BG mi kaza da vzimam Jasmin ili Lindinet(ili ne6to podobno ne pomnia..) i 4e 6te sum za6titena i prez payzite koito i da izbera...Za6to pri Diane 35 da e razli4no?...Първоначално написано от krem4et0
![]()
А, не зная. Не пишеше изрично, че не съм защитена, ама не пишеше и, че съм........малко съм паникьосана, ама ще се справим![]()
Първоначално написано от swords1010
Az ne sym mom4e ,za tova nqma da glasuwam ,oba4e 6te si kaja mnenieto - spored men nai-pravilnoto re6enie e abortOsobeno pri teenagerite ,6oto pove4eto tuka sme takiva
Nedai si boje da mi se slu4i v sledva6tite 4-5 godini
![]()
Предполагам, че повечето мнения са много прибързани и необмислени. Колко от вас са попадали в подобна ситуация, дори и инсценирана за което разбирате в последствие?
ш'си купа хероин![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ще го кажа така
Все още нямам 18 ( ехх майка ... 18 книжка ... още 1 убиец по пътищата) , тъ аз лично гласувах за 3тата възможност , мисля че господ е този който дава живот , и той може да го отнеме , също така мисля че съм добър баща , чесно казано искам да науча детето на много неща да му даш шансовете които не съм имал , а вече имам но е късно да се възползвам .
НЕ виждам смисъл от абортите или бягането просто е педалско, това е за слабохарактерни идвиди , без каквото и да е самосъзнание , и без каквато и да е отговорност
![]()
Хе-хеПървоначално написано от WhiteOneBG
смяташ че си добър баща, или че ще си?
Осъзнавате ли каква отговорност е, да имаш дете и да му осигуриш всичко нужно, както и постоянно внимание изисква както много сили, така и много финанси. Това е много голяма промяна в живота на майката и бащата, промяна на навици, хобита и т.н.
Според мен пропускате този факт когато споменавате, че ще поемете отговорност![]()
Ако наистина смяташ така, то ти се признаваш само за един носител на плода, който дори не е на нивото на функциите на мъжкия индивид. Тъй като това не е така, относително е да се каже на кого е по-голяма вината, но тя трябва да се подели между партньорите, и особено, ако е в ранна възраст, единственото логично решение е аборт. Като цяло съм съгласен с sword1010.Първоначално написано от sexita
Дали от всичките мнения намирам поне едно смислено изказано от напълно зрял и мислещ човек.....![]()
По темата: Не мисля да стават фалове...но все пак още ми е рано набелязал сам 2-3 майки на приятели и трябва да ги преслушам първо после ще мисля за улегнал живот![]()
е по-към 30
![]()
За мнения в 3 теми "прослуша" женското общество в БългарияПървоначално написано от Boss
![]()
Ако те притеснява да те включа и теб :PПървоначално написано от eblio
Първоначално написано от eblio
Както казах , мога да му дам това което аз не съм могъл да имам ( липса на финанси ) и което сега мога да си осигуря но е късно
Да осъзнавам каква е отговорността , но също така вината е моя , трябва да поема тази отговорност
Да има и доста грижи , но има и куп положителни неша да гледаш 1 хлапенце как расте как се развива 1 нов живот , естесвено 2 години ще се наложи да разчитаме на бабите и дядовците ( на това дете ) докъто самите "родители" се осъзнаят в живота ...![]()
И тук пак стигаме до въпроса, на 18 години какви възможности имаш пред себе си за да осигуриш един качествен живот на това дете?Първоначално написано от WhiteOneBG
Аз имам примери пред очите си, приятели, съученици, които изпонародиха на 18-19 години, някои дори се ожениха. След около година започнаха семейните скандали, че и до раздяла се стига. Просто е една възраст когато нещата трябва да се премислят 100 пъти, да се обмислят всичките му вариянти и възможности. Защото детето е последица от вас върху която пада всичко.
да тва което споменаваш беше лошата част ... това което може да случи , аз знам че мога да дам най доброто и съм убеден в това , разбира се може да се случат и лоши неща , но това са само догатки за сега си ползвам дюрекс и противозачатъчни да ми е мирна главата![]()
Ami az sam momiche,no vse pak shte otgovorq,che bih zadarjala deteto.
Ne sam nastroena polojitelno kam abortite,no vse pak se sluchva...
Nadqvam se,che tuk nqma hora,koito biha reshili da si ostavqt deteto v dom za siraci,edin abort e po-priemliv vav sluchaq.
Абе..знаеш ли кво значи аборт бе!!!Първоначално написано от seed
![]()
Много знаете да говорите вие...все едно ше пие едно хапче и край,няма нищо![]()
www.antiabort.free.bg почети малко и поразгледай и тогава накарай момичето,което обичаш да направи аборт...![]()
ще се самоубия![]()