Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
Цитирай Първоначално написано от eblio
Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
Ще го кажа така
Все още нямам 18 ( ехх майка ... 18 книжка ... още 1 убиец по пътищата ) , тъ аз лично гласувах за 3тата възможност , мисля че господ е този който дава живот , и той може да го отнеме , също така мисля че съм добър баща , чесно казано искам да науча детето на много неща да му даш шансовете които не съм имал , а вече имам но е късно да се възползвам .
НЕ виждам смисъл от абортите или бягането просто е педалско , това е за слабохарактерни идвиди , без каквото и да е самосъзнание , и без каквато и да е отговорност
Хе-хе смяташ че си добър баща, или че ще си?
Осъзнавате ли каква отговорност е, да имаш дете и да му осигуриш всичко нужно, както и постоянно внимание изисква както много сили, така и много финанси. Това е много голяма промяна в живота на майката и бащата, промяна на навици, хобита и т.н.

Според мен пропускате този факт когато споменавате, че ще поемете отговорност

Както казах , мога да му дам това което аз не съм могъл да имам ( липса на финанси ) и което сега мога да си осигуря но е късно
Да осъзнавам каква е отговорността , но също така вината е моя , трябва да поема тази отговорност
Да има и доста грижи , но има и куп положителни неша да гледаш 1 хлапенце как расте как се развива 1 нов живот , естесвено 2 години ще се наложи да разчитаме на бабите и дядовците ( на това дете ) докъто самите "родители" се осъзнаят в живота ...
И тук пак стигаме до въпроса, на 18 години какви възможности имаш пред себе си за да осигуриш един качествен живот на това дете?

Аз имам примери пред очите си, приятели, съученици, които изпонародиха на 18-19 години, някои дори се ожениха. След около година започнаха семейните скандали, че и до раздяла се стига. Просто е една възраст когато нещата трябва да се премислят 100 пъти, да се обмислят всичките му вариянти и възможности. Защото детето е последица от вас върху която пада всичко.