- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъжка мода
Къде в София може да се купят модерни младежки дрехи на сравнително нормални цени?
Ако питате за стил, ами не супер чалгарски, но не и смъкнати, нито скейтърски? Абе, каквото е модерно, де да знам. Нещо като това, което носят повечето младежи, които се явяват на Мюзик Айдъл, но не циганите и педалите. Нещо модерно. Може пък да реша да стана фешън, моя работа. Какво е модерно да се носи сега? Толкова съм зле с дрехите, че...![]()
Отиди в някой магазин и си вземи обикновенни дънки /не смъкнати!/ и някаква блуза или суйчър и това е! ;]
Нещо като това, което носят повечето младежи, които се явяват на Мюзик Айдъл, но не циганите и педалите.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
адидас
фред пери се носи много в момента
В playlife в Mall-a има приятни намаления, а там са тези дрешки които търсиш, модено е гашщите да бъдат ти цигара, а пък тениски да са по-вталени.
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Не само.Първоначално написано от SoVieT
Точно в момента класическата линия е актуална.
А от друга страна жълтото... леле, умирам си от кеф.![]()
Разкроени панталони или пък блузки с жабо... абе, важното е да си ги харесаш.
Иначе... къде, къде... навсякъде![]()
Наистина ли е модерно жълто? Това е вторият ми любим цвят след синьото.![]()
т'ва е хитът на сезона.Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
А аз умирам за свежи цветове![]()
А това, че си фен на най-жалката партия не е тъжно.Първоначално написано от ATAKABG
Аз съм на 19 и не се интересувам от политика,
А ти, дето си на по-малко да се интересуваш.![]()
Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
Горд ли си?
Това да си безотговорен гражданин не е похвално.
Горд съм, че не РОБУВАМ на партии.Първоначално написано от w0sh
Горд съм, че ГЛЕДАМ ТВ РЯДКО, и тя не ме ПРОФАНИЗИРА.
Горд съм, че използвам компютър и Интернет изключително рядко, а предпочитам да излизам.
Да, що, нещо проблем ли?
Мислех си, че животът си е мой и ще си го живея както искам?Първоначално написано от w0sh
Яко си противоречиш.... Ако излизаше постоянно щеше да знаеш ся кво е модерно и къде има намеление... Не се излагай повечеПървоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Музикалният Идол става доволно за смях в тази тема, но хайде да не я отклоняваме.![]()
Левски шампион але але!
Уау... ми, разходи се по магазините и си купи, каквото ти харесва. Какво значение има кое е модерно?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Опазил ни господ.
Да важно е да си модерен...но още по-важно е да се чувстваш удобно в дрехите си![]()