- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как аз да направя първата крачка
той иска аз да га целуна като се видим другия път щото предния път когато той тръгна аз се дръпнахно как аз да направя пълвата крачка
аз немога да си го представя
никога не съм правила аз крачката
дайте съвет че откачих
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Време е да се научиш да поемаш нещата в свои ръце. Не го мисли - колкото го мислиш, по-сложно става. Просто следващият път не се присещай въобще за целувката. Говорете си, гушкайте се, правете там квот правите кат се виждате и чак на довиждане го прегърни и леко го цункай.![]()
Ами зарадвай гопреди да се разделите го целуни просто няма какво толкова да му мислиш това не е края на света а само една целувка
неможеш да хванеш СПИН от неяпрестрашише и вторият път ще ти бъде по лесно
Абе давай награби го другия път не му мисли, събери кураж и...![]()
Ми за всичко има първи път.. Какво как?! Целуваш го просто ии готово.. Дишай сега![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ако наистина го харесваш, няма да е проблем да го целунеш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
виждате се хващаш го за яката и му млясваш една сочна. Ако чакаш все някой друг да направи първата крачка..... еми , ще си чакаш.
Може просто да го целунеш по устата без език и ще видиш, че ще ти се отвърне с език![]()
![]()
Еми казваш "аз май съм ти обещала нещо" И действаш :P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.