.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    там където си излишен!

как аз да направя първата крачка

той иска аз да га целуна като се видим другия път щото предния път когато той тръгна аз се дръпнах но как аз да направя пълвата крачка аз немога да си го представя никога не съм правила аз крачката дайте съвет че откачих
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Време е да се научиш да поемаш нещата в свои ръце. Не го мисли - колкото го мислиш, по-сложно става. Просто следващият път не се присещай въобще за целувката. Говорете си, гушкайте се, правете там квот правите кат се виждате и чак на довиждане го прегърни и леко го цункай.

Ами зарадвай го преди да се разделите го целуни просто няма какво толкова да му мислиш това не е края на света а само една целувка
    неможеш да хванеш СПИН от нея престрашише и вторият път ще ти бъде по лесно

Абе давай награби го другия път не му мисли, събери кураж и...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми за всичко има първи път.. Какво как?! Целуваш го просто ии готово.. Дишай сега

Животът е адът описан в Библията!

Ако наистина го харесваш, няма да е проблем да го целунеш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

виждате се хващаш го за яката и му млясваш една сочна. Ако чакаш все някой друг да направи първата крачка..... еми , ще си чакаш.

Може просто да го целунеш по устата без език и ще видиш, че ще ти се отвърне с език

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми казваш "аз май съм ти обещала нещо " И действаш :P
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си