- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Любов!!!
Искам да споделя с вас няколко мой произведения за любовта.Дано ви харесат
Сияйна като звезда,красива като небето през ноща,тя е всичко за мен
на таз земя.Любовта която ми дари всичко в мен преобърна и отвори
мойте очи.Слънцето с лъчи обгря моето лице и луната искреше повече и аз бях опиянен.Чувства различни бушуваха в моята душа и не намерих нищо на света което може да сравня с това което почуствах аз когато те видях!!
Защо като се появи ти сърцето ми превзе и после го разби,
защо когато съм до теб аз пламвам и изгарям,
защо когато ми даде надежда после я отне и ме напусна ти,
защо се питам аз те обичах толкова силно макар и ти не така.
Тези въпроси се питам аз ден след ден и не намирам отговор за мен.
Защо се появи като лъч светлина,а после си тръгна след залеза,
Защо неможе да си с мен,когато аз толкова силно те желая,
Защо болка има в моето сърце,а не радост от любовта
Единствено те моля ти да си с мен сега и да ми покажеш любовта!!
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Страхотни са и двете, но това второто е невероятно просто... , напълно изразява моите чувства![]()
![]()
Поздравления!!!
За мен ще остане абсолютен "Х" как може да се опитвате да творите, а да сте неграмотни, но лесно е да се плюе, затова евала.
Няма да коментирам, защото ще ви провокирам да ме попсувате малко.
И двете са пълна боэа.Поне по мое мнение.И си ги написала адски неграмотно.Тръгнала да пише стихове,а пише кат пълен неграмотник,какъвто явно си де.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Добре щом казваш.Всеки с мнението си! Не всеки може да е грамотен като тебе!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Просто най-аматьорската тийнейджърска лирика, според коят е добре самод а римуваш думичките, или да поставяш някаква рамка.
Добре,че съм учил лирика и занм какво се иска от една качествена творба.
Благодаря!Първоначално написано от Angel_of_the_Night
[size=7][b][u]fosse cos
Браво на момичето Браво и на другите които я оплюхте веднага заслужавате медал
Оф, не схванахте ли, че това е форум... всеки може да си изкаже мнението по някакъв въпрос... Баси, като не ви харесват произведенията й... защо трябва да се заяждате???Пффф...
![]()
Защото изказвам свободното си мнение?Първоначално написано от nicolepcd
Не всъщност аз съм комплексар. Признавам си.
Аз не съм учила лирика и съм бая зле по БЕЛ, но съм съгласна.Първоначално написано от w0sh
Първото ти изречение като въпрос ли трябва да го приемам???Първоначално написано от w0sh
![]()
Ми ок, като си комплексар... такъв ще си и останеш. Хубаво е, че си признаваш![]()
Щом е написала стиховете си тук,вероятно иска да получи мнения.На мен не ми харесват и го каэвам.Просто си иэкаэвам мнението.Сега раэбра ли?Първоначално написано от nicolepcd
[size=7][b][u]fosse cos
Нарича се риторичен въпрос. С Него,както и с последвалото си изказване, целя да ти се подиграя и досега успявам, и то доста успешно. Самият факт, че възможно най-очевадната ирония ти убягва е достатъчно смешен за мен.Първоначално написано от nicolepcd
Вярно е,че не всички сме грамотни,но щом си тръгнал да твориш,поне не допускай такива елементарни грешки! :P
Да признавам това не са едни от най-качествените творби,но немога да пиша като например Байрон,Достоевски или Яворов.За това тези автори са признати и са професионалисти,никога не сам имала претенции че това са най-добрите произведения.Първоначално написано от bebe_zaiche
Точно за това пуснах темата,за да разбера мнението на хората от този форум.Ясно ти не ги харесваш,еми добре всеки има право на мнение.Първоначално написано от Presley`n`Sum