- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се целунахте за първи път?
Кога целунахте човек от другия пол за първи път по устата?
На мен най-първата ми целувка с момиче си беше по устата, не по бузата примерно.
И това стана в първи клас.
В детската ми беше първата целувка, но първата целувка с първата ми истинска любов (която за мен е от по-голяма значение) беше на 13 години ... ахх не се забравя това лесно след това цяла нощ не съм спала от радост![]()
![]()
![]()
Тя ме целуна,не аз.В 5 клас бях...Беше внучка на учителя ми по трудово..![]()
Първоначално написано от kombarka
Брей, аз доста рано съм почнал значи - в първи! Браво на мен, само дето после имах проблеми със здравето и прекъснах с гаджетата за малко, та то се наваксва. Така и с бягането от час. Бягах до 6 клас, а после - по-малко. Много рано съм почнал и с момичетата и с бягането. А в детската с едно момиче, малко по-голямо от мен се сваляхме. Детски работи.Първоначално написано от bibo
![]()
на мен в детската градина едно момиче ми направи свирка...без майтап...естестввно тогава не знаехме какво правим де..![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Първата ми целувка беше в детската градина, когато ме венчаха за едно момченце от моята група. Май бях на 4 или 5![]()
И на мене детската градина О.о
Животът е адът описан в Библията!
Аз в 3 клас се целунах с едно момиче 7 клас с език тва за мен ми е 1-вата истинска целувка иначе преди тва в деската градина с джуки само сам се целувал![]()
Първи клас - с момиче по устата.
Втори клас - с момче по бузата.
Не съм г*й, но тогава не знаех какво върша.
Малиии к'ъв срам. И стана грандиозен скандал.
Не знам защо стана толкова коментирано,
При положение, че е само по бузата?
Пъки съм нямал такива намерения.
Явно по скандалност имам данни за известна личност. Хахахаха.
За парви път по устата май беше в 2-3 клас не помня![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Епа. Мама ми разказва за 1 случай ама нямам спомени от тея години. На 3-4 някъде.
на 6 годинки целунах по бузката един приятел, на който му бях на рожден ден и още сме приятели, хах даже и снимка са ни направили как той и аз сме до тортата а аз го целувам по бузката само.. хехе детска работа ;]
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ела при мен, аз ща науча :PПървоначално написано от Offspring
по темата: някъде 5-6 клас с момчето, което харесвах тогава
Fuck you You fucking Fuckers
az pak na 12![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
ем в детската само с джукички и на един рожден ден преди 2 години(на шише играехме) а първата истинска миналата годинана 15 бях :P
аз ше чакам поне на 25 да стана и тогава![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
По устата...още преди детската градинаДаже имам снимка, как цункам детето ( момченце ) на едни приятели на семейството.
![]()
Иначе първата ми истинска беше на 14 май. Под истинска разбирам с чувство и език (![]()
) , целувайки наистина любим човек.
![]()
9 години. Бях на рожден ден и играехме на подаръци. Падна се да ме целуне момичето което харесвах. Целуна ме - изчервих се къТ думат и 5 мин заеквах след това![]()
![]()
v 3 klas igraehme na 6i6e-1 celuvka po buzkata,2celuvka po ustata,3 s pregrudka/malki oligofren4eta/
![]()
![]()
Ако не броя детската градина..За първи път, истински и чувства, първата ми целувка беше на 12 някъде...
![]()
![]()