.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 205
    Малко преди да стана на 15
    Some things are better left unsaid!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако се пита за истинска целувка-сигурно някъде в бъдещето .Ама тия детски мании още в предучилищната

--------------------------------------------------------

ами лятото между шести и седми клас си хванах първото гадже и тогава се целунах и за първи път

в детската градина хихихих
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

аз ше чакам поне на 25 да стана и тогава Cool
    А така

Аз бях на 11 и с момчето даже си бяхме гадженца!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз ше чакам поне на 25 да стана и тогава
    Аз пък ще чакам ти да станеш на 25

миналата седмица

Град
    The Sky
    В детската градина :P А иначе с език на 14 годинки

мм в детската по устата,а иначе/с език/ лятната между 6 и 7 клас...

пфф на 14 ма с един олигофрен Оффспринг ела ше те цункам колкото и да си зле *може па да не си нз...*

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По бузата - някъде 4-5 клас
    С език - 7 клас
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ам до колкото помня бях на 107 когато за пръв път целунах момиче по устата а ся сам на 385 ехх времена времена ..
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

емммммммм бях на 13 години беше гадно,признавам си!Тои просто си натика езика в устата ми,а аз запо4нах да въртя моя на всякаде и тои се отказа.Втория път беше мн по-яко
    ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI

v deckata gradina bqh golqm kockar pokazvah na vsichki momicheta kakvo ima pod leglata i t.n inache parvata si bash beshe...mislq da e bilo 4-5 klas nqkade

Цитирай Първоначално написано от tan0
    v deckata gradina bqh golqm kockar pokazvah na vsichki momicheta kakvo ima pod leglata i t.n inache parvata si bash beshe...mislq da e bilo 4-5 klas nqkade
    Абе много отворени лапета сте били

Истински с момче съм целувала сега в 8ми клас,преди зимната ваканция.Тогава бях на 13,не че сега не съм.А за детската градина нямам никакви спомени и не мога да кажа с кой съм се целувала тогава.

7 клас май беше... Голям срам,голям страх,голямо нещо беше...и за нищо

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Za purvi put me celyna po ystnite edno mom4e kato biah na 13(toi be6e na 1.Togaba razbrah 4e ne sum gotova daje da se celyvam s niakoi i 4ak sled 3 godini se celynah istinski sus sega6nia mi priatel.

Миииии.. 7 клас..

първата ми целувка?! лелее чесно не си спомням! но първата с език бе6е лятоотто за 6ти клас

на шише,4 клас,ама само по бузата,май тогава,преди тогава май не си спомням други случеи,а с кой nZ,не си спомням точно,колебая се мюу двама...а като бях на 11 първата по устата...ем...беше с плейбойче,ам не съжалявам,кой знае колко...

6 клас по устата но без език и много сажелявах защото момчето наистина беше красиво

6 клас ама си беше не само 1 целувка а цяла серия и беше мн яко

Ммм..По устата в предучилищната (мале,като се сетя... )
    А иначе с езиче 4 клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си