- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се целунахте за първи път?
Малко преди да стана на 15
Some things are better left unsaid!
Ако се пита за истинска целувка-сигурно някъде в бъдещето.Ама тия детски мании още в предучилищната
![]()
--------------------------------------------------------
ами лятото между шести и седми клас си хванах първото гадже и тогава се целунах и за първи път![]()
![]()
![]()
![]()
в детската градина хихихих![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
А такааз ше чакам поне на 25 да стана и тогава Cool![]()
Аз бях на 11 и с момчето даже си бяхме гадженца!![]()
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз пък ще чакам ти да станеш на 25Първоначално написано от tuzaro
![]()
миналата седмица![]()
![]()
В детската градина :P А иначе с език на 14 годинки![]()
мм в детската по устата,а иначе/с език/ лятната между 6 и 7 клас...
пфф на 14 ма с един олигофренОффспринг ела ше те цункам колкото и да си зле *може па да не си нз...*
![]()
![]()
По бузата - някъде 4-5 клас
С език - 7 клас![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ам до колкото помня бях на 107 когато за пръв път целунах момиче по устата а ся сам на 385 ехх времена времена ..
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
емммммммм бях на 13 годинибеше гадно,признавам си!Тои просто си натика езика в устата ми,а аз запо4нах да въртя моя на всякаде и тои се отказа.Втория път беше мн по-яко
![]()
ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI
v deckata gradina bqh golqm kockar pokazvah na vsichki momicheta kakvo ima pod leglata i t.n![]()
![]()
![]()
inache parvata si bash beshe...mislq da e bilo 4-5 klas nqkade
Истински с момче съм целувала сега в 8ми клас,преди зимната ваканция.Тогава бях на 13,не че сега не съм.А за детската градина нямам никакви спомени и не мога да кажа с кой съм се целувала тогава.![]()
7 клас май беше...Голям срам,голям страх,голямо нещо беше...и за нищо
![]()
Za purvi put me celyna po ystnite edno mom4e kato biah na 13(toi be6e na 1.Togaba razbrah 4e ne sum gotova daje da se celyvam s niakoi i 4ak sled 3 godini se celynah istinski sus sega6nia mi priatel.
първата ми целувка?! лелее чесно не си спомням!но първата с език бе6е лятоотто за 6ти клас
![]()
на шише,4 клас,ама само по бузата,май тогава,преди тогава май не си спомням други случеи,а с кой nZ,не си спомням точно,колебая се мюу двама...а като бях на 11 първата по устата...ем...беше с плейбойче,ам не съжалявам,кой знае колко...
6 клас по устата но без езики много сажелявах защото момчето наистина беше красиво
![]()
8 клас![]()