- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се целунахте за първи път?
Първата ми истинска целувка изобщо беше на 13,няколко дни преди да навърша 14.
Моята беше като бях на 13 лятото :P най яката целувка в живота ми..до сега.. :P на много романтично място :P
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Първата май в детската градина :С , иначе с език както си му е реда мисля 5 клас, но и аз като tuzaro ше гледам поне до 22-25 да не права повече лоши работи ..Шоту мама ше ми се кара ^^
The Spark
И аз такаПървоначално написано от Offspring
![]()
Don't worry, be happy!
В детската градина.С момчето още сме в един клас![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Оуу с тфа аватарче на камелот, как не съм те видял по-раноПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
![]()
![]()
Преди 1-ви клас трябва да е. Целунах 1 момиченце по устните (уж беше майтап, а то какво стана..). Че имаше и публика май ^^
Не съм се целувала с момче ...![]()
![]()
Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!
3 крас![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
v detskata gradina mai bqh![]()
ари веПървоначално написано от gavro64eto
кога напреднахте толкова
значи мойте деца ще се чукат от люлката още
![]()
Неистинската целувка беше във детската градина,а вече истинката-6 клас.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Истинска целувка-на 14![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
13. Чувствам се задръстена... тука детски градини, ясли, пред училищни... тцтц.![]()
baba mi me e celunala kato sam se rodil razpravqt....![]()
o.O
Не съм се целувал до сега(гоня 21-вата година).И говоря напълно сериозно.Иначе съм чукал.
Все съм си мислел,че май трябваше да е обратно.
![]()
![]()
нищо лошо няма на мен първата ми целувка беше в 9 клас не знам колко години са това .... но сега наваксвам много при тоВаПървоначално написано от Offspring
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
е,аз съм на 15 и още не съм![]()
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
е по устата.... още в 6ти(на 12) клас децките работи там ходих с некфи :Д
иначе с език на 13 малко преди да стана на 14...но с първата ми любов бях съ66то на 14 но доста след първия път и тая целувка и досега ми е най-хубавата и винаги ще я помня
На 15, почти 16