- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се целунахте за първи път?
Края на 6-ти клас![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
първата целувка в детската градина за подарък на момчето което харесвах за рд-то му![]()
а инъче целувка с първото момче което тка почти обичах беше в 7 клас демек преди година
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
nna 6 godinki daje i ezik ima6e... samo deto pove4e mqza6e na celufka mejdu ku4eta ot kolkoto mejdu hora...
Shat a fuckam
преди 1 ден![]()
![]()
![]()
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
На 13 и половина някъде... а иначе такава"изпълнена с любов" .. не съм я преживяла още ...
![]()
az sam na 14 i polovina no...ne sam o6te
mai az sum nai-zle,na 17,ama ne mi puka,be6e super e v na4aloto ne se polu4i mnogo s ezika,spr mn se pritesnqvah,ama sled tva,be6e neveroqtno,s moita love,s koqto sme o6te zaedno 8 meseca po4ti :P
Ми или 7ми или 8ми клас ... не помня![]()
Срамежлив съм и още нямам "истинска" целувка![]()
![]()
на 14 съм ..
Първата ми истинска целувка беше в 6 клас. Значи съм била на 12-13. Беше ужасна.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Хихи, избихте ли си по един два зъбаПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
в детската градина ... момчетата притиснахме момичетата към оградата и всеки си избра по 1 момиче ... след това мислех, че ще се оженя за нея![]()
пЪрвАтА Ми kIsS...Беше в предучилищна....![]()
в края на 8ми клас![]()
![]()
um mi sigurno v detskata ama purvata istinska na 13
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
В детската градина,но там си беше доста скучна работа,аа иначе първата ми целувка беше,като бях на 12 късно.но за сметка на това беше както трябва![]()
Още не съм се целувал.
miii za v detskata znam, ama tova ne sa celuvki...tova e detska rabota ! ina4e kato xorata purvata mi celuvka be6e na 14 ... v lqtoto sled 7 klasi 4estno kazano purvata mi celuvka mi stori ujasna ...
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Еми първият път беше някъде 5 клас (ако говорим с език) :P
lqtoto predi 5 klas
m...ми... т'ва беше още в детската градина..аз си падам малко напреднал..бяхме 2 семейства... нейното ни беше на гости... големите иху-аху, а ние в стаята ми прайме джиджи-биджи..
bqh na 14 i ne be6e koi znai kakvo![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...