- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се целунахте за първи път?
май месец.Ма то не беше май точно целувка...и аз нз ко бешебеше за секунди и дори не помня дали ни се докоснаха езиците
мноъ съм зле ей
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Лятото седми за осми клас. Бях на 14.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
haxhax mi pri purvata mi celuvka si odarixme zubite![]()
beshe neo4akvano i priqtno li4eshe si 4e ni e za purvi put
![]()
:P
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
по устата съм се целувала много пъти на подаръци,шише и т.н но с език се целужах днес (на 12 съм ако ви интересува) и се радвам че не го направих по рано![]()
ЧеститооооооооооооПървоначално написано от The Devil Girl
![]()
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
В 8-ми клас ... беше интересно ...![]()
![]()
![]()
ChuDq se na Kade ....?
в детската градина. а първата ми сериозна целувка беше в 5-ти клас.
Детската градина!...даже беше с език
![]()
![]()
...втф?!
![]()
...беше с най-добрия ми приятел
..
Ами преди около 4седмици .. на 14 съм .. със приятеля ми ходихме 3 седмиици, скъсахме и сега ми е кофти, че с него ми беше първата![]()
![]()
5-ти клас май беше.
Нов ник: Cassidy
amiiii po ustata ne pomnq koga be6e za pyrvi pyt... no kato gledam otgovorite za detskata gradina ne vklu4vate ezika... spomnqm si pyrvata mi istinska celuvka Bqh na 14be6e nezabravimo
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Малее, тва е голема прецаквацияПървоначално написано от imaginary-_
![]()
еlsy![]()
5-6 klas
След като завърших седми клас на изхода на една дискотека с момче,което харесвах отдавна..бяхме на една пейка,прегръщахме се,гледахме луната...няква пълната романтика....И изтъркано донякъде... Но беше приятно и няма да го забравя.
![]()
и мойта беше в 6ти клас![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
На 6тия ми рожден ден като комшиичето ми подари подаръка и снимка имам даже![]()
Като изключим детската градина, първата ми истинска целувка беше на 15..
To be yourself is all that you can do...
хахаа в 4 клас
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
лятото на 5 клас а като съм била още на детска не се сещам![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...