- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шоколад
Сигурно си прав, не съм запозната както се вижда, честно казано никога не ме е интересувало какво пише на опаковката на нещо, далечна тема ми е и се надявам да не ми стане близка.Първоначално написано от Canis_Dirus
Оооо класикаПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Много е добър.
Обаче наистина ви приэовавам да пробвате новите на Мура,особено млечния.Уникален е![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ааа да.Едни ,които се продаваха в кутийка по 6,нали?И вътре бяха с някакъв течен шоколад,уникалнииПървоначално написано от ATAKABG
Ако говорим эа едни и същи де.
[size=7][b][u]fosse cos
Палачинки със сметана и ШОКОЛАД !!!![]()
Топъл шоколад...![]()
te4en 6okolad![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Хора, влюбих се опасно......
...... в Мура с лешников пълнеж
![]()
Aз пък не давам пари за шоколади като Милка и Линдт /особено втория!/ На мен ми стига едно натурално шоколадче Своге...
Оня синия Фин Млечен си е хубав, стига да обичах млечен... Нямам нищо против стафидите, но бляк - лешници!
Като малка се бях вманиачила по някви Нестле Адвенчър с мялко вътре и някви картички... ммм :P
Абе.. попринцип обичам шоколад, как няма да обичам...![]()
Но от всички зеленчуци най-много обичам кебапчетата!![]()
Само млечен ...... друг път като няма такъф обичам със стафиди! Детския на Милка с кравичките отгоре![]()
Натурален обожавам :P Любимият ми е. Иначе и млечен харесвам, но най-не ми харесва белият. Прекалено ми е сладък. Е, все пак го ям, ако няма друго (да де и да има, нали е шоколад, как ще го откажа)![]()
Ама все пак и аз не давам пари за Линд. 3 мижави бонбонки за 2 лева дето даже не са толкова вкусни (опитвам се да се самоубедя в това
)... Абе на мене и един (да бъдем по-точни, 4 не ми стигат [особено, ако знам, че има още
] на 5-я веднъж замалко не повърнах от преяждане. Значи 4 и половина
) ЕлЗет ми стига :P Ама натуралния :P А пък такива гадости като шоколад/вафла/торта или въобще каквото и да било с фъстъци, лешници, стафиди, орехи или каквито и ядки да било - не понасям
![]()
Първоначално написано от miminia
Неземен вкус!![]()
"Млечен"![]()
chocolate + uncle jack = pricelessness
аз пък не обичам шоколад...
Ти пък не си добре, ДидеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Това даже не е добре..нищо, че няма да дебелееш![]()
За прув път чувам някой да не обича шоколад...сранна работа ;D
Обожавам милка ноазет![]()
И линд (:
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Presley`n`Sum:Аэ доскоро си мислех,че Милка си остават лидери и са най-вкусни,но пробвах тея новите на Мура.Адскиии готини са.Эа момента те са ми фаворитити.
+1 Само ми дай някой на мура и за 1минута няма да съществува.![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
Първоначално написано от Desi_etnies
Az puk ne obi4am torti i biskviti i smetana haha vseki s vkusa si.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
abe shokolad da e da se uspokoqvame che...![]()
![]()
![]()
![]()
баа мразя всякакви домашно правени торти, кремове, кексове etc
също и бялия шоколад, и натуралния (отврат са, мама му)
иииии да и аз се кефя на синия млечен :> даже мога да кажа че ми е любим
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Обичам шоколад,обожавам шоколад.Всеки ден меля по 1-2-3.Това е едно от малкото неща,без които не мога.
Любимият ми е Милка със стафиди и лешници.![]()
мразя шоколад не не обичам
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Натурален черен шоколад...Не съм се наслаждавала повече на шоколад от този... А пък ако липсва.. съгласна съм и на натурален черен с цели бадеми... невъобразим вкус..
За да не ми става навик и да се наслаждавам повече.. примерно като взема някой изпит или премина през нещо трудно успешно.. се награждам с шоколад...
![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
натурален шоколад = душевен оргазъм!!!
Аз не обичам шоколад, аз просто го обожавам.Ям го в промишлени количества, но само млечен.Бял и натурален ненавиждам.![]()
Обичам Милка с ягода и детския.Също така Своге-млечен.На Линд са просто божежествен.Ох шоколад и тук и там с дни мога да те ям!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone