- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой трябва да направи първата крачка?
Кой трябва да направи първата крачка според вас? Момчето или момичето? По мои впечатления в повечето случаи момчетата поемаме инициативата, момичетата повече се смущават май, защото ако тя е свалячка и лепват прякора курва. Но има и изключения. Мен до скоро ми беше неудобно от момичета, но това беше временна криза. Сега пак, както до 6 клас се държа с тях отракано, отворено и дори леко фриволно.
1. Темата е тъпа.
2. Аз самата 90% от случаите действам преди другия даже да събере кураж да ми намигне. После давам 5 минути да се опомни от тайфуна дето го е връхлетял и топката вече е в неговото поле.
Tва няма значение...като момчето се свива що момичето да не я направи..кви са тия 'традиции' ,че момчето тряа да я направи..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Зависи си и от хората .. Не може във всеки случай всичко да е еднакво.
Животът е адът описан в Библията!
Ти какво?Някакво правило ли искаш да напишем?Да кажем еди кой си ТРЯБВА да прави първата крачка и това да е эакон.Я бегай.Няма никакво эначение кой ще я направи.Важното е да се направ.Много се драэня на момичета,които смятат,че эадължително момчетата трябва да им ходят по гъэа и да ги свалят.Кухи леики.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Отговарям "момичтата" защото ми писна да седят като изтукани и да ме чакат токато аз кършя пръсти и скърцам със зъби, ако ще и да умират за мене.
Ем един път се наложи аз да я направя... не искам повече да го правя...![]()
Ем един път се наложи аз да я направя... не искам повече това да се случва...![]()
Пффф, естествено, че момчетата трябва да правят първата крачка!!!Нали те са "силният" пол... какво чакат тогава??? Да действат!!!
Аз никога не бих предложила на момче, ако ще да е края на Света...
![]()
МОЕ МНЕНИЕ!!!![]()
Затова ще си останеш стара мома, като си тъпа като антична брадва.Първоначално написано от nicolepcd
Куха лейкаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
МОЕ МНЕНИЕ
[size=7][b][u]fosse cos
За мен не бери грижа... гледай себе сиПървоначално написано от w0sh
![]()
Мда, като теб!Първоначално написано от Presley`n`Sum
МОЕ МНЕНИЕ!![]()
Моля жената, която има за идол Никол стриптизиорката да вдигне ръка.
МОЕ МНЕНИЕ!! ( не ми го пипайте,че ще ви троша ръцете)
Успокойте се![]()
Аз лично никога не бих предложила на момчепросто не ми стиска и мисля, че това е работа на момчетата
![]()
Първата крачка в коеЛично аз предпочитам момчето да я "предприеме" , но не защото ме е срам или нещо такова , а защото така всичко зависи от мен и аз имам власта на решението
Според мен най-лесно е така![]()
Момчето и момичето си говорят. Той я харесва , но не е сигурен дали тя го. Решава да си пробва късмета с целувка. Ако момичето не го харесва или просто ще се дръпне или ще му забие шамар. Ако позволи да има "кратката целувка на несигурността" както я наричаше една фр, след това тя може да му отвърне и по-този начин няма смисъл да отговаря с думи![]()
А за секса : те момчетата 99% винаги са навити , тъй че първата крачка е от страна на момичето![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
И аз съм на тва мнениеПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Аз съм за това момичето да направи първата крачка-да речем запознанството,но оттам нататак момчето трябва да влезе в роля и да кажем да й вземе номера....Мислям,че съм по старомодна в това отношение...
Just haters make me famous! εĭз
Ами момиче, което се предлага на момчетата го наричат с гадни думички.
Докато когато ние ловуваме е нормално.
Така е прието просто.
Аз затова отново ще започна да свалям мацките, защото рейтинга ми спадна, като очаквах те да идват.
Не става така, никое момиче не идва просто така да ти се увисне на врата.
И аз си взех бележка - повече няма да се държа като п*тка, ами ще ги "атакувам", ще ги заговарям аз.
Моля глупакът, който не знае кога се слага "ьо" и "ио" да млъкне... И да уточня... Когато има гласна буква е с "ио", когато е съгласна, като "з" - с "ьо". И не ми е идол, просто й се кефя... и затова няма да остана сама...Първоначално написано от w0sh
МОЕ МНЕНИЕ!!!![]()
момчето..........но ако момчето е срамежливо момичето може да го направи![]()
Моля кухата лейка с идиотските раэбирания эа междуполовите отношения да млъкне.Първоначално написано от nicolepcd
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ок, млъквам... защото винаги по - умният отстъпваПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
А ти защо трябва да се държиш като п*тка и да чакаш момичетата да дойдат, а? Аз до скоро правех същите грешки, но вече знам, че е по-добре да не се оставяш така. Пък и тези, които се увисват на врата на всеки срещнат не си заслужават. Не се дръж така меко, аз вече не го правя това.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Няма определено правило.
Анкетата е невярна/непълна.
Според мен и двата пола трябва да правят първа крачка.
Глупаво е схващането при някои, че трябва да се чака момчето да е първи винаги...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮