- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой трябва да направи първата крачка?
Моля те не ми излизай с тези престари мъдрости.
Когато измислиш нещо сам и когато го почувстваш пак може да се обадиш.
Понеже смятам да си лягам ще сложа край на темата с това си изречение а ти както искаш го коментирай.
Ме може да твърдиш ,че всички хора са различни, зашото всеки човек с когото съм говорил досега е изказвал твоето мнение.
Това е защото пораствате рано, а узрявате за света късно.
Това е за целия форум.... знам, че никой няма да го прочете.... и да го прочете знам, че никой няма да ме разбере.
Лека и доходна.
И на теб лека и доходна.![]()
В моя случай момченцето
Прието е момчето да започва първи но няма лошо и момичето да започне ;D
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Точно за запознанството,няма значение,кой ще направи първата крачка,пък и то може да стане случайно,чрез общи познати и т.н.
Нито аз ще спра някой на улицата,нито пък ако някой мен ме спре,ще остана с добро впечетление от него,и шанса да обърна внимание на момче,с което съм се запознала по този начин е доста малък.Като бях на 14 беше по-голям![]()
А от там нататък също не мисля,че трябва само единия да прави някаква крачка,трябва да е взаимно,иначе няма смисъл,а то се усеща когато е така.![]()
Била съм в ситуация да оставя момчето само той да ме търси и да не си мръдвам пръста,но това е до време и е нормално да му писне да ми ходи по гъза и да се откаже.
Опитвала съм се и аз да правя "повече крачки" към някой,ама идеята да тичам след някого и упорито да му се навирам в ръцете нещо не ми харесва.
Така че както казах трябва да е взаимно,а не да нахалстваш и отчаяно да си търсиш някой,като не го оставяш да диша.Нито пък да седиш и нищо да не правиш.И в двата случая губиш.просто трябва да знаеш кога човека наистина проевява интерес към теб.![]()
po smeliq i po samouvereniq![]()
![]()
![]()
razbira se 4e mom4eto ! e est i az sum pravila purvata kra4ka no sig 1 ili 2 puti.....ne ne momi4eto ne tr prai purvata kra4ka
![]()
Това къде точно е записано?..Първоначално написано от [B
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮