- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Молба към момичетата..
И така момичета имам една молба към вас ако може да споделите мисля че на нас противоположния пол ще ни е от полза и то голяма..как бихте искали да ви предложат/свалят/покорят/ и как най-лесно бихте приели вие,воъбще как искате да стане?
![]()
Очаквам вашите сериозни отговори![]()
Ако нямам интерес към момчето, няма абсолютно никакъв начин да ме покори/свали и т.н
Животът е адът описан в Библията!
Някои от вас момчетата са просто отчайващо и безнадеждно зле!!! Мразяя момчета които са праят на много интересни и големи газета... особенно всичките ми бивши гаджета (аиде почти) се държат много гадно с мен бее... а пък като скъсвахме ми са вричат във "вечно приятелство"... тцтц... простаци... !!!Няма да излезе хора от вас... мн съм възмутена!!!!!!!!
![]()
Най-лесно бих приела,ако харесвам момчето..иначе няма начин..а как да ми предложи..ми с думи и без да ми овърта...казва каквото има да казва и точка..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Хапваш си бобец.... и така прафюмираш всичко.
Или я водиш в някоя шкембеджийница.
романтика...Първоначално написано от w0sh
Никога като се обясняваш на 1-ва среща и искаш да тръгнеш с нея не казвай обичам те влюбен съм в тебе или ти си всичко за ментва е грешка
аз с сегашното ми гаже излезнахме приказвахме си и в най неочаквания момент тръгнах да я целувям и тя не се дръпна а и тя тругна кум мене и така
не е хубаво много да се обясняваш кат малките деца мое мнение
![]()
mislq 4e nai vajnoto e da razbere6 dali momi4eto te haresva ako e taka kakto i da i predloji6 veroqtno 6te se suglasi amaako ne te kvot i da naprai6 mn trudno.../ne govorq za sebe si ,govorq poprincip s kvo vpe4atlenie sum ostanala/![]()
Романтика е второто ми име.Първоначално написано от gangstata
БТВ аз наистина ги правя тези неща....
Така е. Ако ми харесва, дори да е пълен нещастник във флирта (макар да не е препоръчително), аз ще го сваляПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Пууу евала.Първоначално написано от bebe_zaiche
Първоначално написано от w0sh
дано да не тръгне да ме сваля някой с твойта тактика,че как не обичам шкембе мн шш се озори човека...
Защо няма повече мъже като тебе :/ К'во ли се кахъря пък и аз, хванала съм си един прост маймун да ме води по шкембеджийницитеПървоначално написано от w0sh
![]()
па боли ме бечура за момичето. Аз отивам да се наям пък тя ако ще.Първоначално написано от gangstata
Първоначално написано от w0sh
![]()
Ем че ако аз се кахърях за всяка злояда патка до под кривата круша щях да съм още.
е не би ли тряало поне малко да се интересуваш от нея и желанията й след като се смята че я 'харесваш'..Първоначално написано от w0sh
К'во да се прави. В крайна сметка целия свят може да се обобщи до два пола (с мнооого малки изключения) - патки с пyтки и пyтки с паткиПървоначално написано от w0sh
![]()
Епа тя не трябва ли да се съобрази с моите след като се е съгласила?Първоначално написано от gangstata
мм да обаче тряа се правят компромиси...ако тя иска да речем да идете да гледате някой филм или нещо подобно ти би ли се съгласил...Първоначално написано от w0sh
Епа ако минем през дюнерите на път за киното , що не?Първоначално написано от gangstata
Ами да и аз съм така....обичам аз да си ги избирам и да си ги свалям.Не като преди да чакам някой навлек да се залепи за мен...Първоначално написано от bebe_zaiche
Друго си е аз да го харесам и да го прелъстя,както стана със сегашния ми и вс е ок!
![]()
в никакъв случай не трябва да ми казва че ме обича или нещо подобно...най-хубаво би било да излизаме с компания или просто по някакъв начин да се окажем на едно място (да не е планирано)...ох...как го чакам в момента ама нямаи така....той просто да ме целуне неочаквано и да ми предложи....
![]()
someone else...
Мисля,че една нежна целувка е достатъчна.![]()
Мисля, че няма нужда от някви специални "предложения". Просто я целуваш, ако тя не се дръпне, значи те харесва и може само да я попиташ нещо от рода на "Заедно ли сме?" или "Ще бъдеш ли моето момиче?"
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.