- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- L'Italiano :)
Questo
Аз те разбрах, обаче не мога да ти отговоря, съвсем съм го забравила и този език /знаех съвсем, съвсем малко, де/![]()
ee... di che cosa parleremo?![]()
:P ?
SilverBaby, da quanto tempo studi l'italiano?
shadow4e, che pensi della lingua italiana?![]()
хахах тъпо.![]()
ай да се оплакваме що почнахме да учим италиански.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Даа защо почнахме да учим италиански...Уча от миналата година и по принцип в началото повече ми харесваше обаче като почнаха мойте любими забъркани временца и аз спрях да уча и ся ми е доста трудно и ми е писнал от всякъде![]()
![]()
![]()
УфФф И аз ГО уча от тая година и ми се повръща понякога от него ама си искарвам шестици
Ахх.. мен утре ме чака 2-3 часова контролна над всички времена и наклонения...![]()
Не ми се мисли..
2-3 часа?!?! За контролна или класна става въпрос?!?!До къде сте стигнали с материала? Смисъл сега на кое време сте?
Контролна. Нашата винаги ги прави по толкова.. и не особено лесни..Първоначално написано от 3ff3k7a
Последно взехме Passato Remoto(към 6 времена стават), и отделно имаме към 10тина текста да учим, щот' може да ни даде преразказ на един от тях или само въпроси..
Последния път ме изпита над социалните проблеми в Италия и България и сравнение.. Утре не си представям к'во ше ни се падне..![]()
хахах, лудница...От колко време го учиш? И случайно да си в италианска гимназия??
А за passato remoto съм чувала, че не било особено лесно
Иначе ние сме взели passato prossimo, imperfetto, futuro, futuro anteriore, condizionale, imperativo.... ся сме на едни гаадни местоимения
![]()
Бе, то е лесно, обаче тряя да учиш на изуст формите, щот' няма друг начин.. А те са доста..
Мии аз съм в езикова гимназия с италиански език.. то е единствена паралелка в града.
da iaz go u4a ve4e 3ta godina
Lady Death, и аз съм сега за първа година в езикова с италиански. И ние сме единствената паралелка в Бургас. А ти откъде си?
Пловдив.
Мнее, аз не съм още...първа година съм
да не би да си от руската?Арменкова?Златева?
опа за Lady Death ставаше въпрос![]()
Ciao a tuttiCome va?
Аз съм от Варна и вече приключвам с италианския в училище (12 клас съм)...и се надявам да отида да следвам в Италия. Италианският е много готин език само дето акъла на учениците идва късно. В началото не учих много и сега ми липсват някой неща ама ...кво да правиш детска му работа...
Арменкова.Първоначално написано от SilverBaby
ти кой клас си?
hhmmm ''3ff3k7a'' kak se kazvash?![]()
ти да не учиш в руската гимназия?Първоначално написано от Lady Death
![]()
3ff3k7a mai se pz (mm)
Ciao! Io studio l'italiano nel Liceo Italiano in Gorna Bania. Io mi chiamo Dayana e ho 14 anni! Io no so italiano molto bene, ma .... (тук исках да напиша, че се надявам скоро да го науча по-добре.. но ето.. не знам как да го напиша!)