.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120

Re: .

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Цитирай Първоначално написано от Stanoev
    така е по ЕнтЕлЕгентно
    Хах,мисля,че й е рано...На 13 е все пак!!!Аз на 13 си играех с кукли
    П.С.на 15 съм
    като си на 15 сега с какво си играеш?
    Уча!!! Не си играя с други работи все още!!!
    aman ot vas deto igraete s kukli na 13-14 godini aide, aide... ne se izhvyrlqi.

Град
    В нас
    Лазерна епилация в "Пикасо" Срещу няколко пъти по 20-30 еуро гаранция е 10 години

Re: Силно окосмена съм

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от Polinna
    Аз съм на 13, а искам да водя полов живот.
    Поредната зажадняла за мъжки ласки...

Скъпа\и 1-во не съм зажядняла за мъжки ласки пък ти си мисли каквото искаш твоето мнение ми е адски далечно.2-ро и да съм нямаш право да ме критикуваш.3-то ей такива като теб с тъпи коментари незнаят и те какво става.Така,че не ми казвай зажядняла ли съм за мъжки ласки не съм ли
    Fuck me I`m famous..

gaberot a пък ти си преведе значението на курволяк , защото съм почти сигурна, че и ти се въртиш около 15-16 годишните.
    Ей такива неподготвени и глуповати сте ми адски забавни ще се радвам ако още тъпунгери пишат и ме зазипват с тъпи писма "Ти еба ли се?!" - Не, не се ебах!
    Е вече като не съм курволяк каква съм?
    Царя на маймуните? Съжелявам , вече сум обезскосмена.
    Хм... може би майка природа?!
    Fuck me I`m famous..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Заради това,че мислиш да го правиш на 13 ще си спестя коментара,защото разбирам каква стока си!!!
    Тук изобщо не си прав.Момичето си има собствен живот.Щом иска и на 4 може да го направи може и на 30 или да е монахиня.Това си е неен избор.Нито я познаваш нито си си чатил с нея че да и казваш каква стока е!!!Като нямаш коментар по дадената тема недей пиши!!!
    Първо съм момиче и второ-за теб нормално ли е да се пляка на 13?!?!?!?!?!?!?! Защо никой не се опитва да предпази днешната младеж по някакъв начин????
    хахахаххахахахахах
    слушаме идеи!!!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

за самото обезкосмяване според мен е най добре с депилационно кремче хем е безболезнено хем е ефектно са това че си на 13 и си решила да правиш секс ок твой си е живота ама да не съжеляваш после бъди сигурна в човека
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Заради това,че мислиш да го правиш на 13 ще си спестя коментара,защото разбирам каква стока си!!!
    Тук изобщо не си прав.Момичето си има собствен живот.Щом иска и на 4 може да го направи може и на 30 или да е монахиня.Това си е неен избор.Нито я познаваш нито си си чатил с нея че да и казваш каква стока е!!!Като нямаш коментар по дадената тема недей пиши!!!
    Първо съм момиче и второ-за теб нормално ли е да се пляка на 13?!?!?!?!?!?!?! Защо никой не се опитва да предпази днешната младеж по някакъв начин????
    хахахаххахахахахах
    слушаме идеи!!!
    незнам ти на колко си но момичето щом е решило да се '' ПЛЯКА'' на 13 нека нейн избор..
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Re: Силно окосмена съм

Цитирай Първоначално написано от Polinna
    Здравейте.. Искам да Ви помоля за огромна помощ.Аз съм на 13, а съм стращно окосмена (там долу)! Незнам какво да правя , а искам да водя полов живот.Искам някакви препоръки!Допитвала съм се до приятелки , но всяка една ми казва с бръснарско-ножче, а аз мисля, че ще боцкам много на приятелят ми!Кажете ми ефективен начин за премахване на окосмяването ми и от каде мога да си закупя материалите.Благодаря Ви предварително.

П.С: Само не ме пращайте в СПА център, че ме е срам

Т.7 от правилника!
    Модерирано от swords1010.
    Абе я се разкарай на 13 секс ще прави хъх... Порастни малко изчакай поне до 16.
    А тва за обескосмяването теглиш една бръсначка не на контра, няма да му прави впечетление на партньора ти............

Abe ti nqmash sram ! Kak moje da si na 13 i da iskash da vodish polov jivbot ne moga da razbera ?Ti si tupas , malka , maloletna kurvichka ! Oshte igraesh s kuklite , ama mislish za seks ?Kaji go tva na maika si i na bashta si i togava da vidim ! Nai-mnogo da te pratqt v popravitelen dom ! Vsichki tuka ste sus seriozni psihichni okloneniq ! Jalka si !

Град
    Sofia

Обръсни се :razz:

Обръсни се

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Abe ti nqmash sram ! Kak moje da si na 13 i da iskash da vodish polov jivbot ne moga da razbera ?Ti si tupas , malka , maloletna kurvichka ! Oshte igraesh s kuklite , ama mislish za seks ?Kaji go tva na maika si i na bashta si i togava da vidim ! Nai-mnogo da te pratqt v popravitelen dom ! Vsichki tuka ste sus seriozni psihichni okloneniq ! Jalka si !
    КФи кукли бе???
    Ограничени нещастници,дет си нямат друга работа,ей тФа сте вие!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Мисля 4е кола маска е най-добрия вариант

Поредната "готова" Е*АЧКА с извинение
    Къде
    ти е акъла бе...?! 13 години...Просто не знам....Какво сте тръгнали да ми правите секс,като цици нямате още Вземи си охлади "страстите" и си седни на гъза!!!

абе човек .. като те е срам да отидеш на козметик за обезкосмяването на "срамните си устни" вземи един гребен , малко гел и поне си напраи една модерна фейшън прическа там доло..

Цитирай Първоначално написано от alexisonfire
    абе човек .. като те е срам да отидеш на козметик за обезкосмяването на "срамните си устни" вземи един гребен , малко гел и поне си напраи една модерна фейшън прическа там доло..

И това е идея

Град
    Bulgaria
    азе съм на 6 и аз искам да водя полов живот Прас туп туп прас Рофл ! А ве къде ви е акъла на вас бе на 13 полов живот аз на 15 се научих да псувам ... как на 13 ... не не луд народ ...
    metal in my life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    срам те е да идеш на козметик, а не те е срам да се ебеш на 13?
    или то като се ебеш ше е тъмно и няма да ти гледат путката? ми тогава закво да се бръснеш?
    тя козметичката малко путки е виждала.
    проблем е, че се обезкосмявате като решите да правите секс...а нещо хигиена, тфа-онова...не ти ли е гадно да ходиш кат' маймуна?
    Добре бе ,момичето пита за съвсем конкретен проблем и иска съвет за него-защо са необходими подобни нападки-мисля,че е проява на излишна грубост

Град
    Hard Rock Cafe
    az li4no se molq da zabremenee6 i embrionat da zagine, dokato e v teb. sled tova da te izklu4at ot u4ili6te, va6ite da te zarejat, a priqtelqt ti da ne te pogledne pove4e

Използвай търсачката! http://www.teenproblem.net/f/search.php
    Има милион теми по тоя въпрос. Напиши 'окосмяване' примерно и сама ще се увериш.

А иначе да водиш полов живот на 13год... приятелят ти осъзнава ли, че ако имате по-интимни контакти заедно може да го съдят?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си