.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Хах,с кола маска,ама не е там въпросът...
    Искам да и кажа да не прави секс на 13,но нз как...
    Xa-xa-xa. Qsno,ama ne vqrvam taka da q otkajesh...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    София
    na 13 godini iska da vodi poolov jivot po dobre si izpur6i nosa purvo ina4e po temata probvai s samobrusna4ka ex 4e gorili ima na tozi svqt

Мега фен Аватара на Spider4eto
    пффф не знае как да се обескосмява па тръгнала секс да прави. Ходи си играй с барбитата по-добре.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На 13 и секс ще прави,вземи се гръмни наистина.
    От толкова малки се чудите какво да си наврете между краката,че да ви стане кефа.Ей бетер като циганките станахте!

na 13 sex she mi prai haha tq nz dali i se pikae ili se ebe oshte.... s izvinenie...
    malka si oshte

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    кво кат си окосмена ве давай смело
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми кола маска...бръсначка...епилатор ...крем...има начини?! но щом те е срам да идеш на козметик какво остава да си легнеш с някой...е кво нищо работа да не говорим че щом незнаеш за обезкосмяването...си представям колко разбираш от секс... на къде отива света....?! мойто мнение е че си малка за тва ама ти си мисли за последиците...

По принцип с крем пробвай най-добре, НО...
    Олеле, теб те е срам от козметичката, а искаш да правиш секс. И то на 13! Изчакай да го правиш поне докато не станеш достатъчно голяма, за да знаеш как да се обезкосмяваш АЙДЕ ВЪРВИ НА НЯКОЯ КУКЛА ДА ПРОБВАШ ПЪРВО
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

тцтц на 13 искаш да правиш секс... аз няма кво да коментирам друго... не мислиш ли, че ти е малко рано?
    пък споко за космите ние мъжете обичаме да е като в африканска джунгла
    Kitaiski restoranti kitaiski magazini
    tuka moga da izkaram pindise godini
    axaxxaxa

S pinseta edin po edin gi skubi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Повече от фен
    Град
    sofia
    Депилатоарен крем Вийт.

Град
    Sofia
    awe obrusni kak si trebva ... nema da mu bocka6 xD spoko
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Re: Силно окосмена съм

Цитирай Първоначално написано от Polinna
    Здравейте.. Искам да Ви помоля за огромна помощ.Аз съм на 13, а съм стращно окосмена (там долу)! Незнам какво да правя , а искам да водя полов живот.Искам някакви препоръки!Допитвала съм се до приятелки , но всяка една ми казва с бръснарско-ножче, а аз мисля, че ще боцкам много на приятелят ми!Кажете ми ефективен начин за премахване на окосмяването ми и от каде мога да си закупя материалите.Благодаря Ви предварително.

П.С: Само не ме пращайте в СПА център, че ме е срам

Т.7 от правилника!
    Модерирано от swords1010.
    Няма от какво да те е срам! Иди на козметичка! Най-безопасно е и гарантирано си обезкосмена. Ще свикнеш , щом вече ти се е6е няма да те е срам от козметичката.

ХАхаХаххахахАхаа. Оффф .... мойто момиченценцецне, ти за какво си ползваш мозъчето. Да ти имам темата аз - аз искам да правя секс, ама не знам как да си махна още космите. Мъйниии. Ти хубаво, ще успееш да ги махнеш, ама после сигурно в леглото ще се изложиш. На 13 си. Както ти казаха, върви си хващай куклите и се занимавай там
    Memento moriendum esse!

Здравейте.. Искам да Ви помоля за огромна помощ.Аз съм на 13, а съм стращно окосмена (там долу)! Незнам какво да правя , а искам да водя полов живот.Искам някакви препоръки!Допитвала съм се до приятелки , но всяка една ми казва с бръснарско-ножче, а аз мисля, че ще боцкам много на приятелят ми!Кажете ми ефективен начин за премахване на окосмяването ми и от каде мога да си закупя материалите.Благодаря Ви предварително.

Т.7 от правилника!

аз обичам косматите.Ела при мене ще те оправя

mojeli edin vapros ako na 13 ve4e se ebe6 na 20 kvo 6te pravi6 za6to barza6 ti sigorno o6te ni6to neznae6 za sexsa nesam az 4oveka koito dati kazva 4e si malka no samo vnimavai da nqma posle bremenna sam ili mamo stanah kyrva 13-14 godi6nite go priemate na 6ega tva mai sas sexsa

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Хах,с кола маска,ама не е там въпросът...
    Искам да и кажа да не прави секс на 13,но нз как...
    Xa-xa-xa. Qsno,ama ne vqrvam taka da q otkajesh...
    Аз да опитам,пък квото стане

Повече от фен
    mislq 4e e nai dobre s krem , az lichno na bolka na epilator ili kola maska ne moga da izdarja A pak i zashto kazvate 4e ne trqaaa q e sram ot kosmeti4ka sled kato se ebe ... men me e sram mnogo
    inache spored men i da ti se iska , nedei o6te

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Еххх те го напрайли на 14 ама дават съвети "оооо малка си!"

Тя ако е решила да го направи - ще го.
    Гледайте си вашите работи.
    Искаше съвет - получи го.

Никой уж не го засягат другите.. ама само знае да нарежда, особено по тая тема..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Еххх те го напрайли на 14 ама дават съвети "оооо малка си!"

Тя ако е решила да го направи - ще го.
    Гледайте си вашите работи.
    Искаше съвет - получи го.

Никой уж не го засягат другите.. ама само знае да нарежда, особено по тая тема..
    Ти пък от къде знаеш на колко съм го направила?
    И няма нищо лошо да и кажем истината, поне да я накараме да се замисли! И не ми казвай "да си гледам работата", защото в случая тя иска мнение, а аз и го давам, във форума това ми е "работата".
    И последно, нима ти мислиш, че е добре да го направи на 13?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

emi kola maskata e nai uda4niqt varqnt ako ne te boli tfa e spasenieto

vseki den se kupi i seki den minavai sus samobrusnachka a ako imash vreme pari i mojesh da turpish na bolka kola maska e nai dobriq variaqnt
    Some girls are just born winners !

И като станете на по 22 се чудите що се по безчувственни от камък долу. Самобръсначка, иначе на 25 ще изпитваш по-голямо удоволствие от гаделичкане на петите от колкото от секса, ако некой не верва, може да го пратя при 3-4 познати дето сега се чудят как да върнат времето назад.

nai-efektivno lazerna epilaciia
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Т.7 от правилника!
    как по-точно те е срам от жена, която ще ти ги махне за половин час, а нема да те е срам да правиш секс?!!!!!???? А и господи ти си на 13.
    тва поколение все повече се смахва!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си