- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силно окосмена съм
така е по ЕнтЕлЕгентно![]()
Ако някое момиче има nude снимки да пише лична
Хах,мисля,че й е рано...На 13 е все пак!!!Аз на 13 си играех с куклиПървоначално написано от Stanoev
П.С.на 15 съм
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ОФФТОПИК!/Алооо пиклоо на 13 години къде си тръгнала да се ебеш маа.
По темата:Еми оскуби се с епилатор маймуно такава!
+1! Не знаеш с кво да се обезкосмиш а пък полов живот ще водишПървоначално написано от fаke
![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
momi4e na 13 si zemi se zavzemi si4ki ti kazah s epilator noj4e i tfa e ama za sex nedei da barzash
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Като те е срам си плетеш плитки на долния етаж и си траеш.
Бреййй колко малки, а вече на по 13 се опрашвате...
Погледни, че нямаш мозък за 30 стотинки на цяло... била много окосмена... Ми баща ти да не си е избирал за жена горила
Какво общо има темата с майка й.Какво я намесваш и защо наредаш момичето?!?Тя пита любезно ти кат маймуните отг.Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Ако някое момиче има nude снимки да пише лична
Доста сте зле.. Stanoev все пак благодаря за защитата.. Както казаха темата не е на колко да се прасна , а с какво да се обезкосмя!Никой не ви е искал мнението кога, как и каде.
Fuck me I`m famous..
Първоначално написано от Made_of_Pain
A пък ти си мери малко приказките, защото не се знае твоите майка и баща какви са камоли ти, но смятам,че не си от най-умните, за да намесваш родители и т.н.. Направо тази темичка можеш да си я ксерокопираш и да си я сложиш в рамка с всички коментари като имаш толкова компетентно мнение по въпроса.
Fuck me I`m famous..
Искам само да кажа,че интелигентността на момичето а и на който и да било не можете да я прецените по възрастта,след като не я познавате.
Хахх,не знаех,че е имало хора дет са си играли с кукли на 13!нопри всеки е различно,а вие си оставате същите груби маймуни.Отговорете на въпроса,не на кФот ви скимне,щот не е ваша работа.
И аз не мисля,че е много подходящо на 13,ама смо затова,че сме на 13 не тряа да ни мислите за лигли или некФи с малък мозък.Не можете да прецените човека току-така.![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
хах .. малка си бе мила .. ама тва си е твой проблем .. а доколкото самобръсначката няма да боцка ако не те лиже и то ако си се почистила преди момента ..![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
като си на 15 сега с какво си играеш?Първоначално написано от ^Miss_Independent^
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
otidi na kozmetik , za 10 min rabota e. boli ama se trae, taka e nai-efektivno![]()
![]()
![]()
Непукизмът е най-голямата сила.Нищо не може да те нарани, ако не му позволиш!
I az taka mislqПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Окосмението не пречи на воденето на полов живот, но се гледа с неприятно око от страна на повечето момчета (нека не са всички).Първоначално написано от Polinna
Няма от какво да те е срам![]()
Окей благодаря Ви.
Амааа eblio ти като казваш, че за повечето момчета нямало значение и не им пречи неможеш да се цапнеш там като някоя горила малко некомфортно за което и да е момиче.Или поне аз така си мисля![]()
Fuck me I`m famous..
Наистина е много по-добре да се обезкосмиш. За 1вия път послушай съвета ми и опитай с депилатор - няма никаква опасност от порязане, не боли. Наистина действието е краткотрайно, но за 2-3 дни ще е гладко.Първоначално написано от Polinna
И аз мисля така, но темата изисква да обхванем по-голям периметър от мнения и случаи.Първоначално написано от Polinna
Разбира се, аз като мъж очаквам от една жена да има вкус относно тези неща, за да не е нужно да стигаме до неудобни ситуации, когато и най-слабият намек може да бъде фатален.
Казвал съм го и в друга тема ще го кажа и сега!С вестник най-добре палиш вестника опърляш космите и всико е идеално!!!![]()
П.С. Аз не съм пробвал!!!!!!!!
Уча!!!Първоначално написано от ZaRiBeN
Не си играя с други работи все още!!!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от RAZVRATNIKA
E пробвай като не си и после ми кажи какъв е ефектааз вече съм идеална :
![]()
Fuck me I`m famous..
Поредната зажадняла за мъжки ласки...Първоначално написано от Polinna
![]()
![]()
The Spark
Ем, 'кво искаш, бе? Курволяк колкото щешПървоначално написано от rame
![]()
![]()
![]()
!
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
ХАхаха![]()
Имаше някои много добри предложения за проблема,но аз лично съм за кола маската най-ефективно е
Чела съм даже по този въпрос в някой вестник май...определено това е начина за най-дълготрайно,а и с времето ще станат по малко =)