- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силно окосмена съм
aman ot vas deto igraete s kukli na 13-14 godiniПървоначално написано от ^Miss_Independent^
aide, aide... ne se izhvyrlqi.
Лазерна епилация в "Пикасо"Срещу няколко пъти по 20-30 еуро гаранция е 10 години
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Първоначално написано от 5StaR
Скъпа\и 1-во не съм зажядняла за мъжки ласки пък ти си мисли каквото искаш твоето мнение ми е адски далечно.2-ро и да съм нямаш право да ме критикуваш.3-то ей такива като теб с тъпи коментари незнаят и те какво става.Така,че не ми казвай зажядняла ли съм за мъжки ласки не съм ли![]()
Fuck me I`m famous..
gaberot a пък ти си преведе значението на курволяк , защото съм почти сигурна, че и ти се въртиш около 15-16 годишните.
Ей такива неподготвени и глуповати сте ми адски забавни ще се радвам ако още тъпунгери пишат и ме зазипват с тъпи писма "Ти еба ли се?!" - Не, не се ебах!
Е вече като не съм курволяк каква съм?
Царя на маймуните? Съжелявам , вече сум обезскосмена.
Хм... може би майка природа?!![]()
Fuck me I`m famous..
хахахаххахахахахахПървоначално написано от ^Miss_Independent^
слушаме идеи!!!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
за самото обезкосмяване според мен е най добре с депилационно кремче хем е безболезнено хем е ефектно са това че си на 13 и си решила да правиш секс ок твой си е живота ама да не съжеляваш после бъди сигурна в човека
...LoVe YOU FoReVeR..........
незнам ти на колко си но момичето щом е решило да се '' ПЛЯКА'' на 13 нека нейн избор..Първоначално написано от Lady Death
![]()
...LoVe YOU FoReVeR..........
Абе я се разкарай на 13 секс ще прави хъх... Порастни малко изчакай поне до 16.Първоначално написано от Polinna
А тва за обескосмяването теглиш една бръсначка не на контра, няма да му прави впечетление на партньора ти............
Abe ti nqmash sram ! Kak moje da si na 13 i da iskash da vodish polov jivbot ne moga da razbera ?Ti si tupas , malka , maloletna kurvichka ! Oshte igraesh s kuklite , ama mislish za seks ?Kaji go tva na maika si i na bashta si i togava da vidim ! Nai-mnogo da te pratqt v popravitelen dom ! Vsichki tuka ste sus seriozni psihichni okloneniq !![]()
![]()
Jalka si !
КФи кукли бе???Първоначално написано от dark_sw
Ограничени нещастници,дет си нямат друга работа,ей тФа сте вие!![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Мисля 4е кола маска е най-добрия вариант![]()
Поредната "готова" Е*АЧКАс извинение
Къде
ти е акъла бе...?! 13 години...Просто не знам....Какво сте тръгнали да ми правите секс,като цици нямате още![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вземи си охлади "страстите" и си седни на гъза!!!
![]()
абе човек .. като те е срам да отидеш на козметик за обезкосмяването на "срамните си устни" вземи един гребен , малко гел и поне си напраи една модерна фейшън прическа там доло..![]()
![]()
![]()
![]()
азе съм на 6 и аз искам да водя полов живот Прас туп туп прас Рофл ! А ве къде ви е акъла на вас бе на 13 полов живот аз на 15 се научих да псувам ...как на 13 ... не не луд народ ...
![]()
metal in my life
Добре бе ,момичето пита за съвсем конкретен проблем и иска съвет за него-защо са необходими подобни нападки-мисля,че е проява на излишна грубостПървоначално написано от fаke
az li4no se molq da zabremenee6 i embrionat da zagine, dokato e v teb. sled tova da te izklu4at ot u4ili6te, va6ite da te zarejat, a priqtelqt ti da ne te pogledne pove4e![]()
![]()
![]()
Използвай търсачката! http://www.teenproblem.net/f/search.php
Има милион теми по тоя въпрос. Напиши 'окосмяване' примерно и сама ще се увериш.
А иначе да водиш полов живот на 13год... приятелят ти осъзнава ли, че ако имате по-интимни контакти заедно може да го съдят?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.