- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис на форума
Ясно , е че малко хора ще гласуват реално за най-красивото момиче, сеш се?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Всеки ще си гласува за приятелчето
Както и да е , игнорирайте ме
Е то това е сигурно,че ще стане.Първоначално написано от Majestic12
London Tipton
Ем,не съм особено съгласна..никъде не пише че това е конкурс за красота,че да гледаме толкова обективно само външността.Първоначално написано от Majestic12
Според мен миската трябва да е от по-активните потребители,чиито постове сме ги чели и знаем повече за тях,направили са ни впечатление.
Аз гласувам за Егоистик,защото е най-хубава И защото ми харесват постовете й.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мирелчето
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
MirelchetoO14![]()
Точно за красота са си конкурсите за мис! Да не говорим, че предложеният избор най-малкото е смешен, няма нищо което да си струва кой знае колко много. Все пак най-малко зле е Мирела.Първоначално написано от RAWRRR
П.С.> И аз съм на мнение, че трябва право на участие да имат само потребители със стаж, а не някакви новобранци. По тая логика обаче, трябва да се гласува само за егоистика, а както вече отбелязаха преди мен е доста простовата и по-добре да гласувам за непозната, която все пак може да се окаже по-малко простовата.![]()
Левски шампион але але!
My baby love !
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Еми, да са се записали и други бе... пуснал съм тези, които са изявили желание...Първоначално написано от exploitedteen
^
Всъщност си адски прав. От тези потребители съм заси4ала то4но 2 из форума и то не редовно..
![]()
Робинята на Quench
Е, не ме интересува дали си ги засичал във форума или не.. беше пусната тема и който е изявил желание, съм го сложил там. Пък и не виждам защо само едни и същи потребители с по 2к мнения трябва да участват. Нека дадем да се изявят и останалите потребители.
Уф... толкова ли сложно трябва да бъде да гласуваш във форумен конкурс за КРАСОТА?!
Никоя не ми харесва![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от shadow4e
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Божеее, всичко живо нагласени и изкуствени кифлеещи девойчета. Само едно - две момичета изглеждаха нормално на снимките, а не в изтъркана скапана поза.
Егоистик.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
аз тук нямам приятелчетаПървоначално написано от Majestic12
за това съвсем често казвам, че егоистик е много красива, ама има и още по-добри снимки
=D>
Първоначално написано от Sevt
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И аз това забелязах... Аз съм една от най-дъртите участнички, ама тея 14 годишните са страшни... Иначе от всички най-много ме радва sWeeT{}PolinCe` щото е най-естественаПървоначално написано от fаke