- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис на форума
В 4-ри страници нито 1 глас за propusk![]()
Гласувам за нея! - propusk.. определено има доста добро излъчване.. точно мои тип е![]()
пп:
-наистина момичетата от тук.. да знам 2-3.. другите идея си нямам кои са...
-едни от най-готините ги няма.. уви
-като цяло не се е получила добре анкетата(да не се сърди създателя),доста малко записали се.. на фона на множеството посещаващи този форум.
пп2: гласуването е много странно,от първата страница се знае победителя(не е лошо),ама някак си се губи тръпката и интереса,но за това ест не е виновен създателя,а това че всики гласуват еднотипно
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много обичам някой да започне да се оплаква, че ги нямало "известните". Еми, в крайна сметка вие сте си виновни не аз. Колкото са изявили желание - толкова има в конкурса. Аз поне си направих труда да събера всички участници и да пусна темата. Дали ще се получи хубаво - това не зависи от мен, а от вас...
Няма да се косишПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Със 100000000000000000 ръце гласувам за ~egoistiC
Хаха, много мило, но Деси етнис не участва (:Първоначално написано от _Becko_
tststs razo4aarova mom4eto ...trq y4astva6 sqПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Мина вече.Първоначално написано от my baby love
![]()
?????? nali temite mogat da sa redaktirat.kaji da te dobavqtПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
Аз ако исках щях да съм се записала отдавнаПървоначално написано от my baby love
![]()
xaxa e tva ve4e e dryg v1prosПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
egoistic : Ne pravi sme6ni fizionomii , koito uj triabva da izglejdat sexy a si e prosto naturalno krasiva![]()
хехе еее
все ми е едно дали ми казват ,че съм красива ,грозна,тъпа,умна и тн![]()
![]()
нз как ще кажеш на един човек "тоя/тая е много тъп/а инче е красив/а
"
като дори не го познаваш.. тъй ,че разбирам да се познавам с някой (на живо) и да сме се виждали повече от 1 път и тогава да ми казва дали съм тъпа или умна![]()
не ,че ми пука де ама просто казвам..
не ща да се състезавам с никоя девойка тук! дреме ми дали ще съм аз или пена или драгана или петкана
![]()
пък друг е въпроса кой си избирате вие
и все пак -благодаря на всички !
Ako govorim samo za vun6nost nai mi haresva Gabriela vupreki 4e nito edno neino mnenie ne sum 4ela....![]()
мм аз гласувам за sWeeT{}PolinCe`-щото има ест. красота готина е и ме кефи!
Абе аре бе... ако не ти пукаше изобщо нямаше да участваш...Първоначално написано от ~egoistiC
питай bboy_bunker
дало ми е било зор![]()
даже го казах на шега![]()
що яд те е ,че съм "красива " ли???![]()
![]()
Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
А може би не гласуваме само по тези снимки. На мен егоистик не ми харесва на тези снимки, но тя е пускала страшно много в темата за снимки и на тях ми е харесал и затова си дадох гласа за нея.Първоначално написано от rad_ina_90
![]()
MirelchetoO14
Мерси на всички,които са гласували за мен![]()
Гласувам за propusk,много е сладка,въпреки,че не съм чела нейни постове май![]()
egoistiC