.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Не ви ли дразнят такива индивиди

Не ви ли дразнят ужасните индивиди, които (по техни думи) все нищо не знаят, все не учат, все ще имат двойка, пък все имат добри оценки. Много тъпо ми се струва да говорят така, ако си знаят, че знаят уроците. Защо го правят? Просто не искат да подсказват и това е разбираемо, обаче ако случайно не знаят нещо са първи да преписват и да те ръчкат да им подсказваш, а когато и ти имаш нужда се държат неблагодарно. Използвачи с една дума. Познавате ли такива?
    В 23 СОУ имаше много такива, за съжаление завърших в тази дупка, а не в 24 СОУ или поне в 44 СОУ.

Ми не не ме дразнят, 'щот и аз съм тъй. И аз не съм тръгнал да уча много много и си мисля, че ще изкарам слаби оценки на контролните, но в крайна сметка това рядко се случва... И не е защото не искам да подсказвам, просто наистина незнам как става номера, че ги оцелвам работите. С две думи - кефя съ.

Да, но поне като казват, че ще имат слаба оценка да изпълнят думите си.

Цитирай Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
    ooф и кво ся аз кат са оплаквам че ще имам 2 и като прая контролното примерно на всяка цена да се старая да имам две ли?!?!?! тъй излиза според теб като имаш предвид да си изпълним думите.. пфф..

Цитирай Първоначално написано от м0мИчЕ 0т АдА
    ooф и кво ся аз кат са оплаквам че ще имам 2 и като прая контролното примерно на всяка цена да се старая да имам две ли?!?!?! тъй излиза според теб като имаш предвид да си изпълним думите.. пфф..
    Ми като няма да имаш толкова защо се оплакваш? Тъпо е някак си. По-добре е да не се говорят празни приказки. Нали никой не харесва постоянно хленчещи и оплакващи се от всичко хора. А в тази ситуация на това ми намирисва. "Оф, нищо не знам", "Оф, ще имам двойка", а после 6. Да, но това хленчене е дразнещо и говори за гаден песимизъм.

о

ооооооо дааааа..... момичето което седи до мен е няква мега умна хора.. мисля че единствената и 4ка е по Физкултура .то и аз съм умна ма не прая така.. а всеки път кат учим нещо малко по сложно за разбиране от 1 път прай физиономия в стил "ОМГ КАК ШЕ ОЖИВЕЯ СЛЕД ТВА" и са оплаква колко е трудно и нз как ше го научи пък накрая секи път има 6 на контролната :Д:Д:Д мн са дразня:Д
    иначе имах др случай в сстарото даскало мойта вече бивша (слава богу) бест френдка покрай мен са водеше от умните и са праеше на мн велика пък почти секи път преписваше от мен и накрая казваше нещо от сорта на "еми много ясно че ше имам 6" (колко съм велика) и накрая ми писна от нея и ся понеже пак сме в 1 даскало и са разминаваме като непознати.. (е и др фактори им за тва ама ся не ми са разправя)
    Angels are black

да, половината от моя клас са такива , особено една шматка, дет баща и е ...ехеее.. и кат питаш междучасието знаеш ли нещо, тя ти казва: Въййй, не, абсолютно нищо не знам, да подсказваш.. после през часа аз я питам: Написа ли нещо? Тя: НЕ! абсолютно нищо и накрая предава 1-ва, има 6-ца и казва : написах го в последния момент.........
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    да, половината от моя клас са такива , особено една шматка, дет баща и е ...ехеее.. и кат питаш междучасието знаеш ли нещо, тя ти казва: Въййй, не, абсолютно нищо не знам, да подсказваш.. после през часа аз я питам: Написа ли нещо? Тя: НЕ! абсолютно нищо и накрая предава 1-ва, има 6-ца и казва : написах го в последния момент.........
    aa Тфа е наистина адски тъпо !!!!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    хахаха и от моя клас има такива индивиди-все нищо не знаят все се оплакват кат видят кво имат на контролното и после имат 6

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ми то почти всички са така

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Повечето хора са така, защото си наистина си мислят, че не са се справили добре, а не защото знаят,че всичко са си написали и искат да нервят другите. Аз лично съм забелязала,че при контролните все се получава обратното,на това, което съм очаквала. Например на теста по български си мислех,че съм се справила за около 4.50-5, а то едвам 3ка бях въразала А на класното по същия предмет не бях коментирала изразни средства и бях написала най-малко от целия клас, очаквах 4ка, а имах 6 По-добре е да очакваш лоша оценка и да си приятно изненадан, отколкото обратното, не мислите ли?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Да,познавам,за жалост.. :P

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да наистина изнервят ме понякога.По-дразнещи са учениците които не общуват с деца не толкова умни колкото тях,притежават прекалено високо самочувствие и не подсказват на хора които не изкарват оценки като тях или не са им помогнали за някаква дребна услуга

Супер фен Аватара на gabi_94
    да, наистина, като говорят че са много зле и са за 2, поне да я получаттая двойка. Много ме дразнят такива хора!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Има някои, които се правят само, но има и едни други, които са неуверени в себе си и затова винаги си мислят, че ще получат слаба оценка, нищо не знаят и се подценяват. Като ви кажат, че мислят, че ще имат двойка, за тях това си е абсолютна истина. Също има хора, които не си учат уроците и изкарват хубави оценки. Аз съм от тях. Имам представители от втори тип. Но като цяло всички си подсказваме - вярно, грешно - казваме си. От време на време лично на мен ми писва от всякъде да ми викат "ъъъъъ, кажи това, кажи онова, дай да препиша, дръпни листа наляво, надясно, напред, назад" и не знам си какво . Дразнят ме индивидите, които си позволяват да ми пречат да работя в час, говорят си весели неща, идват нередовни на училище, не си учат уроците в тях и след това очакват най-тържествено да препишат всичко от мен.
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не ме дразнят, даже ме кефят, защото се забавлявам като ги слушам.

Иначе напоследък и на мен ми се случва отвреме навреме. Примерно след изпита по Химия си открих сума ти грешки и като сметнах не ми се събираха точки и за 3. Наистина се бях филмирал, че ще ходя на поправка. И естествено говорех. Накрая имах 6, а другите естествено взеха моето за "зубърско говорене".

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Има ги всякакви.Когато бях по-малка, преди контролно изпадах в ужас и безумие, защото сама си натяквах, че не съм подготвена достатъчно добре.Това е да вървиш против себе си, против собствените си интереси.Ама с акъла ми, ниво 6-7 клас как да го осъзная.Някои пък се правят на жертви и търсят съжаление за да си сигурни, че дори и да не знаят даден отговор ще има кой да им помогне и така да имат по-висока оценка.Супер тъпо е, но какво да се направи.Важното е човек да гледа себе си.Тарикати винаги ще има...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми има такива ама се пак всеки си гледа себе си. Аз нито се радвам нито се успокоявам с това,че някой има по-слаба оценка от мен. Някои казват,че не са учили,а после имат примерно 5 ,обаче пък и на мен ми се е случвало да не съм учила и да имам добри оценки. Аз не разчитам на някой да ми подсказва и затова може да се каже,че не ме интересува кой колко знае преди контролно...ако остане време подсказвам квото знам,но лично за себе си предпочитам да изкарам 3ка с моите знания отколкото 4 без да знам нищо... Мое мнение
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Е пък вас к'во ви интересуват другите.Гледайте вие да не изкарате 2,не другите...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Sofia

Re: Не ви ли дразнят такива индивиди

Не ви ли дразнят ужасните индивиди, които (по техни думи) все нищо не знаят, все не учат, все ще имат двойка, пък все имат добри оценки. Много тъпо ми се струва да говорят така, ако си знаят, че знаят уроците. Защо го правят? Просто не искат да подсказват и това е разбираемо, обаче ако случайно не знаят нещо са първи да преписват и да те ръчкат да им подсказваш, а когато и ти имаш нужда се държат неблагодарно. Използвачи с една дума. Познавате ли такива?
    В 23 СОУ имаше много такива, за съжаление завърших в тази дупка, а не в 24 СОУ или поне в 44 СОУ.
    24то и 44то мн наркомани, в 23то нз, ама сиг. е по-добре

Абе и аз много много не уча ама кат ме изпитат вадя4-5 някой път и 6 от в междучасията чета...А таквис индивидчета да...мноо ясно

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Лелеле такива па колко да ме дразнят сериозно, от моя клас има един който е точно същия.Само че не преди контролни и т.н. а винаги "оле аз нищо не знам нищо не съм учил" и накрая кат го питат нещо даскалите веднага казва всичко.Еми добре бе като си учил кажи че си учил.Или пък миналата седмица правя контролно по компютърни мрежи па аз там абсолютно нищо не знам и викам на едни олигофрени от моя клас "кажи нещо е" и отговора естествено Ами не знам и в същото време обръща да пише на другата страница.Бах му майката аз да не им искам за 6 бе деа на мен и 4 ми стига.Оффф кво ви занимавам само.МРАЗЯ ГИ ТАКИВА !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не ме дразнят...

пс- потърси решение на проблема ти

Град
    София
    Ами аз примеро никога не уча и всеки път изкарвам отлични оценки, но има разлика между това което описа автора, защото винаги подсказвам и 4 човека около мен оцеляват благодарение на мойте знания.

Гледат си интересите. На теб ти се струва ,че се държат гадно нарочно. Те даже не се забелязват.
    В повечето случай са се научили да се държат така поради масовата тенденция тъпаците да разчитат на такива хора да им вършат работата.
    Лесен начин да провериш дали е така , е като просто ги питаш защо не са подсказвали , като са знаели. Ако пак излъжат, не се занимаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си