- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- хип хоп
Първоначално написано от Diam0nD
момче не се заяждай със джамалска
пък и не е заяждане хъхъ нали?Първоначално написано от Diam0nD
ами айде кажете някви по-забутани да слушам..
пък и това, че ги дават по мтв не значи, че не стават
айде поздрав с Trouble - Cypress Hill
на тая песен правиха пого в една родна дупка![]()
пробвай с skull and bones на cypress бих казал страхотни песни има в този албум ... нас ако не си слушала трябва ! даилатед пеопле също са много много добри...ноториъс Б.И.Г. също е много добър ... аз не съм голям специалист в usa рап средите ,ама според мен нас е най-големия от там ... wu tang също са много добри ( не се чете ву танг както казва Слави трифонов.. ) onyx ... house of pain...моята специалност е бг рапа
![]()
![]()
"чакай" е бейс![]()
![]()
![]()
А сайпрес хил 24 май...билетите ще са по 30лв първоначално поне...друго инфо нз още.Дано е официално.
Ооо Бг -
аз ще си позволя да популяризирам едно сливенско MC
може и да съм пристрастна, щото го познавам.. сами си преценете дали ви кефи
линк към една негова песен http://www.data.bg/f.php?fid=12123402
омггг ..вобще не си спомням .... определено се зарибих по еминем ..в последствия осъзнах че еминем и оркестар гошко юнит са супер простотия и прогресирах до по смислени неща ... по едно време бях в адската зарибявка ... супер мно се бях зарибила по сякви неща свързани с хип-хопа ...мисля че се зарибих от един познат като бях мно малка ...
а иначе в момента не слушам мно мно хип-хоп ..смисъл не си тегля някви песни или от сорта слушам си на стари начела ..то и нищо хуаво не излиза ... и поиче слушам ся реге и рага ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аааа Снейк-Джеййй
жив ли е тоя човек ощеее?кфо прай?!леле от толко отдавна не бях чувала нещо за него.Старите трачета бяха доста добри макар и доста прави и семпли.Пич ми се стори човечеца.
Ха, че как няма да е жив, бе
Учи философия в СУ, пише статийки в България + и издивява по хайдушки тертип. Абе пич е, няма кво да говорим
![]()
ооооо Делинкуееент Хабитс , много са добри ии завиждам на тези , коитоще ходят на коцнерта утре ....
Jamalska дай повечко инфо за концерта на Сайпръс Хил ??![]()
I am what I am !!!
Завиждаш ли ми?извинявай![]()
Ами това знам.Първо имаше тема в 359.заключиха я щото не е пълно и ясно инфо.Ама на концерта на Ноути бай нейчър дойде една мацка дето е от организацията на Делинкуент и каза,че на 24ти(по всяка вероятност) май ще бъде концерта на Сайпрес хил,билетите щели да бъдат поне първите по 30лв. и да сме отидели задължително.Те били конкурентна на Уондър мюзик агенция и знаели,че щели да ги забият в земята,щото Сайпрес се харесва от всички.
сиреч ако нещо не се преебе КОНЦЕРТ ЩЕ ИМА!
(после обаче някой ми каза,че можели да дойдат без Б-риъл..което всъщност не е никакъв сайпръс..дано не е истина,а слух)
дано има концерт , много ще се радвам да отида , но пък без би рийл няма да е същото .....Първоначално написано от Jamalska
мерси много за инфото , иии извинена си нали са прошки са
![]()
![]()
I am what I am !!!
kvo da vi kaja kak se zaribi kato maxnax si4ki t1pi stilove ustana hip hop-a otna4alo po4nax s eminem4o :} posle se zarebix i po dr-te predimno komerqlen rap me kefi no ne slu6am HITOVE!! sq imam nad 9k muzika ot koito 80% e rap.. i moga da kaja 4e po4ti si4kite sam gi slu6al hip hop-a tropa![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Някой да има връзки във Дъ Войс тв?
искам да водя предаване за не-толко-комерсиален рап хаха
XceSS ще те вземам за вкъщиПървоначално написано от XceSS
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Първоначално написано от Jamalska
аве кат каза предаване ко стана с b-side тва по ММТВ има ли го още ??
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
а ние хората без пари.. кво само ше си ги въртиме по мп3ките
ебати гадното
мии то така си еПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
I am what I am !!!
Мда и аз все някак спестявам или измислям как да вляза...
Да ви кажа...снощи не беше за хора под 80кг и под 180см...Просто следващия път като се обяви концерт в тая друсалска дупка БЛЕК БОКС ще се замисля дали да ида...Всичко на сцената беше прекрасно..но ако успееш да видиш сцената в съчетание с това да си жив...си е цяло постижение...Аз щях да повърна със се че ми ебше адски зле и накрая половината концерт го прекарах на дивана долу..другта половина предпазливо надничайки през входа до сцената,
Бе то дано да дойдат Сайпръс и дано си намеря с кой да отида, че и датата е супер. Само да не се окаже накрая, че няма с кой да ходя, че тогаз ще е басиии и прецаквацията.![]()
Споко бе.Както на всеки концерт от...ооот...2рите лордове насам 359хипхоп.ком ще има среща.Там всеки е добре дошъл.
Напоследък иронизирам доста усилено...просто почти няма теми дето да си струват...за тфа влизам в предстоящи и от дъжд на вятър е хек ;/