.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как се тълкува тази реплика, казана ми от момиче ?

Здравейте. С една съученичка в края на 2 поредни учебни години се забивахме за по 1 нощ (без секс ). При по-скорошния път преди около 8 месеца аферата стана неочаквано, бяхме принудени да сме в едно легло на една екскурзия, тя каза, че е уморена, но впоследствие започнахме да се натискаме..... тогава веднъж опитах да се наместя по-удобно, а тя каза да не го правя (беше невинно преместване, но явно е изглеждало другояче). След време разбрах, че (май) е очаквала от мен секс, а аз в желанието си да не съм груб съм оставил у нея ужасно лошо впечатление. Та, проблемът - няколко месеца по-късно все още много я харесвам. През последните 2 дни няколко момичета ми дават да свалям тренировъчно сутиените им с 1 ръка (обучават ме с различни модели ). В час по физкултура вчера правих същото с едно момиче, но се забавих 20на секунди, а момичето, което харесвам, се избъзика, че не се справям добре Казах й да се хванем на бас, че ще сваля нейния за 3 секунди (нямаше много повод за смях ). Тя каза - не. Когато повторих, тя каза: "Да си го свалил, когато е трябвало" с леко игрив, леко надменен и леко укорен глас (освен, ако не го тълкувам пристрастно) Как да си обясня подобна реплика: прекалено значение ли й придавам, има ли повод да вярвам, че все още момичето ме харесва, или пък изобщо ме е отписала .... или какво мислите вие ?

Не драматизирай, момичето се е избъзикало.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това не е ирония. Провери в речника. Това е чиста проба зяждане. Дали игриво или не не знам, личи си от погледа и тона по принцип.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ирония, според мен. А може би и забележка. Зависи..

Животът е адът описан в Библията!

az si mislq,4e tova momi4e e o4akvalo ne6to ot teb predi vreme,ti ne si se usetil,tq se e obidila,4e ne si i obarnal nujnoto vnimanie navreme i sega ti go e kazal po zaobikolen na4in.ako iska6 da ima6 ne6to s neq po-dobre se zadeistvai

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Деца..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Деца..
    !!!!11!111!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да ти кажа точно, сигурно заради случилото се, за което ти никаква вина си нямал.Нали тя е казала да не го правиш?Тогава какво право има да говори.

по скоро подигравателно но и доста заядливо ...
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ако не си я изчукал на екскурзията не пречи да я изчукаш сега, ако се оплаква, че тогава не е станало.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ако не си я изчукал на екскурзията не пречи да я изчукаш сега, ако се оплаква, че тогава не е станало.
    Възможно е

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Аз пък се чудя тя една ми взе скаипа,търси ме с поглед,казва ми здрасти кво ли ми намеква?????

Цитирай Първоначално написано от Wind_of_change
    Аз пък се чудя тя една ми взе скаипа,търси ме с поглед,казва ми здрасти кво ли ми намеква?????
    Има ли нужда да ти се обяснява, или сам ше се сетиш........................................ .........нееееее, не е това, тя иска да я научиш на математикаааа

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

прави се на много 'оборотна'... ако я натириш в някой ъгъл да й свалиш сутиена... друга песен ще запее... не се хващай на подобен род женски простотиии
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна
    Сгаши я някъде в даскало насаме и й се понатискай малко и виж ко ще стане....няма как да разбереш иначе .....

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Предизвиква те

qvno predi vreme naistina e iskala ne6to s tebe,ama ti kato ne si se ysetil....i sega iska da ti go natqkva pone taka mislq az !
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

О боже....съвсем се убедих,че някои момичета са мнооогооо зле....
    Сега по темата-прави се на голямата свалячка,вероятно има някакви чувства,но за мен всичко в тази "връзка","зарибявка" си е чист секс и детски глупости....
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това не е ирония. Провери в речника. Това е чиста проба зяждане. Дали игриво или не не знам, личи си от погледа и тона по принцип.
    mhm taka e
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi prosto mai ne znae kvo iska i tva e! ako bqh na teb 6tqh da izbera podhodq6tiq moment i 6tqh da q celuna mn strastno pred vs pyk da vidim togava kvo 6te kajE!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не мога да ти кажа точно, сигурно заради случилото се, за което ти никаква вина си нямал.Нали тя е казала да не го правиш?Тогава какво право има да говори.
    +1

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    направо гавра си е ако питаш мене
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Ехх жени .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си