.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

депилиращ крем ?

здравейте абе понеже не съм ползвала и да попитам депилиращите кремове как дейстават, как премахват космите с корена ли ??? и след колко време косъмчетата растат отново ? мерси многоооо
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Депилиращите кремове не премахват корена на косъма, това става само с епилатор или кола маска. Депилиращите кремове са на принципна на самобръсначката, само че не бръснеш косъмчетата ами те изгарят заради химическия състав на крема и при него няма опасност от порязване.

a tova ozna44ava li 4e se pokazvat do 1-2 dni ?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    a tova ozna44ava li 4e se pokazvat do 1-2 dni ?
    дам ... до 2 дни и започват да са показват, веднъж бях пробвала с депилираш крем на подмишниците ама не бях доволна от резултата, затова сега на всякъде карам на кола маска и епилатор. В началото малко боли но постепенно се свиква.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Зависи от марката на крема има кремове който са по 10 лева но има ефект към 2 седмици не ти растат косми
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Зависи от марката на крема има кремове който са по 10 лева но има ефект към 2 седмици не ти растат косми

За каква марка става въпрос.Аз лятото имах на Стреп и като цяло съм доволна от марката,но излизат отново след 2-3 дни с депилиращия крем.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

po princip sadarjat sqra,koqto razqjda kosmite do osnovata,no ne i korenat im.veet ne sa osobeno dobri,da ne govorim balgarskite "hair" kakvi bokluci sa,na lycia sa qki

Аз ползвам вийт ама не съм мн доволна

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и коя все пак е най-добрата марка??
    и още 1 въпрос-могат ли да се използват за..интимите части или ..?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Враца
    Ами аз имам депилиращ крем... не е нищо особено... няма кой знае какъв ефект от него Но е по - добре от самобръсначка...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Elea- ползвам го само за ръцете. Косъмчетата израстват на втората седмица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Има различни марки депилиращи крем4етА..... цени вариращи от наи ниската... до кам по ск1пи4ките. Крема се използва така: нанася се и се из4аква м/у 10-20 мин (зависимост от самия крем) Има такива за различни части от тялото,като лице, тяло, интимни зони по принцип мери6ат гадни4ко, освен ако не са ароматизирани на веет и стреп в този слу4аи цената определя ка4еството доволна сам
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз съм много доволна от депилиращите кремове ... по добре щото кола маската е ужасна болка и немога да търпя за тва Иии тоя дет гу имам косъмчетата поникват след 1,2 седмица много сам доволна то той моя отдавна не му помня точно цената. А ся за лятото мисля да си зема епилатор и така
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Аз съм много доволна от депилиращите кремове ... по добре щото кола маската е ужасна болка и немога да търпя за тва Иии тоя дет гу имам косъмчетата поникват след 1,2 седмица много сам доволна то той моя отдавна не му помня точно цената. А ся за лятото мисля да си зема епилатор и така
    Е,кажете къф е пък този прослувут крем,де?!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Е,кажете къф е пък този прослувут крем,де?!
    Мхм... 1-2 седмици ми се струва невъзможно...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ne.ne napalno vazmojno si e! e est,zavisi ot silata na okosmenieto ti no pri men e vazmojno ne stava na to4ki 4eni i ne bocka..kakto s brasna4kata obi4am gi krem4etata za depilirane :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    е то много хубаво, но пак не казахте какъв е кремът
    Reality is wrong. Dreams are for real

hair ne miri6e gadno ama ne e mnogo efektiven

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    добре по дяволите кажете какъв е крема ебати
    стреп ли? и колко пари е ?!?!?!

Аз наскоро си купих епилатор ама преди тфа около 3 год ползвах `hair` и си бях мн доволна ( да спомена само 4е моето окосмяване е доста силно така 4е не си4ки кремове ми действат).
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз ползвам на Veet само за интимната зона и съм доволна.

Град
    Враца
    Аз пък имам някакъв на Регал и е страшен боклук

кое е по-добро .. епилатор или кола маска ?? аз в момента ползвам епилатор ии малко ме боли , но са ми казвали че е доста добър резултата.
    с кола маска също ме боли, може би малко по-малко, но все пак, а колата маска не може да хване малките косъмчета, а пък епилатора може .... та кое е по безболезнено според вас ии бихте ли могли да ми кажете някои епилатор на добра цена , с който не боли толкова мнго ?? тези с охлаждщите глави и за под вода са на някаква страшна цена

съветвам ви да не използвате самобръсначка или крем защото те само режат/горят космите и при самобръсначката космите стават по гъсти .. за крема нз ; ))

кое е по-добро .. епилатор или кола маска ?? аз в момента ползвам епилатор ии малко ме боли , но са ми казвали че е доста добър резултата.
    с кола маска също ме боли, може би малко по-малко, но все пак, а колата маска не може да хване малките косъмчета, а пък епилатора може .... та кое е по безболезнено според вас ии бихте ли могли да ми кажете някои епилатор на добра цена , с който не боли толкова мнго ?? тези с охлаждщите глави и за под вода са на някаква страшна цена

съветвам ви да не използвате самобръсначка или крем защото те само режат/горят космите и при самобръсначката космите стават по гъсти .. за крема нз ; ))

И аз ползвам на Elea и съм доволна. :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си