- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кой трябва да целуне пръв
според вас момчето ли трябва да целуне момичето първи или обрототопри мене щеше да е момчето мене ама аз тъпътъ се дръпнах а исках мн мн мн мн да го цункам
![]()
ама що са дръпнах и аз нз
та какво мислите вие щото той сега иска аз да го целуна а до сега не ми се е случвало аз да целуна момчето и си притеснявам и срамувам мн
дайте съвет
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Как стане. Едновременно не може ли?
Тя ме целуна първа ... макар , че цяла вечер изгарях аз да я целунах , но не знаех как ще реагира...
neznam az vinagi parvi tragvam da celuvam momi4eto daje poslednata mi odari 6amar![]()
Еф си и каръка!Първоначално написано от spensi
![]()
покажи му че искаш да те целуне, говори му нежно, поглеждай му устните като знак че искаш нещо, стойте много близо един до друг иии.. ако не се усети че трябва да те целуне просто го направи ти.. успех ;]
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
za men nqma znachenie koi pryv shte celune drugiq
vinagi mom4eto trqbva da napravi parvata kra4ka
+1Първоначално написано от bonbon4e_27
За 1-вата целувка ли става дума или за целувките като цяло?
Със сегашния ми приятел аз тръгнах да го целувам, но тъй като бях права, а той седнал, телефна ми падна и прецака всичко![]()
![]()
![]()
Ужасно смешно беше.
Така де, след това наваксахме
![]()
За мен няма значение кой ще е първи, дали момчето или момичетоВажното е да има чувство :P
![]()
При мен със сегашния ми приятел, той ме целуна първи![]()
![]()
Няма значение кой ще е пръв - комунизма и средновековието отдавна са миналии. Който е по отракан - печели !
Има ли значение????Който и да започне нали и двамата участват![]()
--------------------------------------------------------
еми според мен няма значение въпреки че в повечето случай момчето прави първата крачка![]()