- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- bTV кръгла нула ли е?
За кво живееш тогава?Първоначално написано от atasa25
![]()
Аз телевизия гледам горе долу само заради мачовете, и в това отношение bTV си е номер 1.
BTV са зле.
Журналистите им за нищо не стават. Сутрешният им блок е нек'ва бозичка. Филмите, които излъчват са отдаааавна гледани и доволно повторяни.
Какво гледам от време на време:
"Тя и той"(чисто персонален интерес)
"Аламинут"(отново)
"Мюзик айдъл"(и пак)
Слави ми е нереално противен. "Шоуто" му затъпя с годините. Развали достатъчно от актьорите ни. И, отгоре на всичко, Нели и Борис пеят все по-зле.
Програмата на Канал 1 е много по-съдържателна. И все по-често ме задържа пред екрана.
едит:
Ооо, имам да добавя.
Не знам кой продуцира "Търси се", но е супер сладко предаване. Само водещите лееееко дразнят. За предаване като това ще стоят добре 2-ма актьори младоци.(примерно)
По мое мнение Нова е по-добрата телевизия.(в сравнение с БТВ)
Програмата на Анал 1 (Канал 1 ) е много тъпа.
Техните предаванията за нищо не стават.
Е да има хора които гледат бозата наречена Дързост и грозота(Дързост и красота)
По bTV Мюзик идол 2 не става за гледане .
Новините също не стават за гледане.
Единственото което става за гледане е шоуто на Слави.
Без него bTV загива.
Първоначално написано от XceSS
Само "Спортен свят" ме радва.Първоначално написано от ``bitch``
![]()
![]()
със Слави и без него БТВ си е БТВ - номер 1 в БГ
![]()
Хм...ако Слави напусне,може да загубят доста аудитория,но пък би трябвало да го заменят с нещо също така,а защо не и още по-интересно предаванеПървоначално написано от MuSiC_IdOl4
...
Заклевам се че никога повече няма да гледам Битиви ако Слави напусне.
Слави УЛТРАС !Първоначално написано от atasa25
![]()
we give it all.
slavi ima dogovor oshte celi 3 godini za shouto ot 22:30,sled 3 godini slavi nqma da se merne ve4e po BTVПървоначално написано от SuNsEt
mi sLavi xaxa
![]()
![]()
![]()
emi po BTV ima ponqkoga interesni filmi i slavi ne e zle ,no ot edno shou ne zavisi cqlato BTV![]()
*МаЛкИ и СлАдкИ*За БатКоФцИтЕ СмЕ ГоЛямИ ЗаГадКи*СамО с пОгЛеД гИ ПлЕнЯвАмЕ*с УсМиВкА ОпИтОмЯвАмЕ*С цЕлУвКа ОпУстОшЯвАмЕ*нА кОйтО мУ СтИсКа нЕкА нИ пОиСкА
точно!!!!Първоначално написано от SweetLoVe***
![]()
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
bTV ще си е много добре без тоя олигодух Слави Трифонов. Преди беше колоритен и интересен, но сега полу-изкрещяните шеги тип Къци Вапцаров не впечатляват никого...
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Не мисля. Има много по-интересни предавания от неговото![]()
сити толкова тъпа телевизия и радио че няма накъде. или " radio city - the best station for american CHALGA in Bulgaria" а БТВ не е кръгла нула- тя е отрицателно числоПървоначално написано от Momchil
xahxhahxa za mom4etata nai gledanata televiziq e sled 12 xahxhahx taka 4e
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз телевизия не гледам, и все пак БТВ-то и нова са си най-добрите след фокс лайф и катрун-а...
Шоуто на Слави е пълна боза! Все ми е едно дали го има де, и без това гледам повече Fox Life
Една птичка - пролет не прави!
И със Слави и без Слави - БТВ ще си е БТВ...
За мен бтв е доста разнообразна телевизия по която почти винаги може да се намери какво да се гледа. Тук вече факта, че Слави е един невероятен шоумен и професионалист си е друга тема. Ако го изпуснат, това ще бъде грешка, защото това ще означава да дадът на конкуренцията един от най-силните си козове в телевизията. Каквото и да говорим никой неможе да отрече, че той и неговата продуцентска къща правят невероятни предавания.
Както знаем всички - факт е, че шоуто на Слави има един от най-високите зрителски рейтинги от програмата на бтв.
Първоначално написано от XceSS
напълно съгласна !
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
И като дадоха Слави на Нова телевизия какво? Пълен провал му е шоуто! Колко гледан и коментиран е Мюзик Айдъл и колко Пей с мен? Поразрови из Интернет и сам ще си отговориш. Опропасти световни формати като Сървайвър (първият Сървайвър беше под всякаква критика и абсолютно скучен, Биг Брадър направо го разби) и Мюзик Айдъл (победен отново безапелационно от Биг Брадър). Вечерното му шоу се гледа, само защото другите телевизии не му правят конкуренция, а както се вижда при сериозна конкуренция Слави и неговите продуцентски качества будят смях и съжаление (все пак годината не е 2002-2003, когато все още не беше залязъл и по Канал 1 се опитаха да му правят някаква пародийна конкуренция с водещ DJ Дамян).Първоначално написано от alex_devv
![]()
Левски шампион але але!