- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата в България
Насявам се да са останали земни момичета, понеже в сайтовете за запознанства повечето са някакви, които ми изглеждат твърде меко казано пачаври.
Ти с'а приятелка ли си търсиш тука?!![]()
азз аззз аз съм земно момиче!![]()
![]()
П.П: най накрая някой, който търси земно момиче хах ;]
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
И аз съм здраво стъпила на земята,но съм обвързана![]()
Верно приятелка ли си тръсиш тук?Или анкета си правиш?
Лоша дума за българските момичета да не чувам !!!!![]()
Най яките пички са българските![]()
не е така... всеки ден се сбласквам с някфи лигли които незнаят как да се държат с хората и нямат никфи "земни " маниери.... повечето от класа са ми някфи лицемерки и само чакат да се обърнеш ии...нямат никъф акъл а се мислят за най най...
писнало ми е вече
момиче съм и мога да кажа за себе си че не съм такава кфито ви описах
![]()
Навсякъде има различни хора..
Животът е адът описан в Библията!
az se smqtam za zemna,ne mi li li4i po snimkataa vsa6tnost kakvo razbira6 pod zemna,za6toto vseki go taluva razli4no
ne e problema v bulgariq v zql svqt ima takia "pa4avri" ,mislq 4e ne tursi6 zemni momi4eta kudeto trqbva /vij v taq tema kolko mn zemni momi4eta nameri/
Те са псевдо.
Жените от това поколение са такива, защото такива си търсите. Каквото повикало такова се обадило има една приказка.
Марсианките са the bestЯвно си случил на такива хора,има и големи пичаги по сайтовете
Не може всички под общ знаменател да поставяш, но сигурно има защо да го твърдиш...Пък и е тъпо да се запознаваш с някви момичета по тия сайтове.В твоето обкръжение няма ли някое, което да ти е направило впечетление?
Оо, квото беше беше.
Набор 91 нагоре е ужасна катастрофа...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз даже съм на мнение,че след 89 нагоре всичките са тотално изперкалиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Аз съм 89,за тва нагоре от моя![]()
От набор 90 нагоре са.... поне у Варна.
Абсолютно съм съгласен...Първоначално написано от hooliganka89
Първоначално написано от kombarka
Е то пък момчетата щото са много наред. Деградацията в България расте на пълни обороти. Опичайте си акъла келещуриПървоначално написано от bibo
Пълните злетаци.
мога да ти кжа че в днешно време момичетата са много по-бъгави от момчетата...
И от двата вида има дефект в матрицата.Първоначално написано от bibo
абе при някои направо липсва..Първоначално написано от w0sh
навсякъде хората са различни... аз съм набор 91 и усещам как тези децца след мен вече просто пропадат... в истинския смисъл на думата... всеки 2 пуши,пие, правят се на големите гъзари.....което е супер зле... тези хора някога ще управляват държавата (ако все още я има)Не всички разбира се са такива! От всяко правило си има изключения...
decata sled tebe???a ti ne si li dete vse o6te-vse pak si na 16,ne na 26,6tom ne si jena v palniq smisal na dumata,zna4i si deteПървоначално написано от butty
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
+1Първоначално написано от darla_f
Хаха, и кво, като пием и пушим? Вие "големите" 16- годишни не го ли правите?? Или сте "на мама ангелчетата"...
Скрий се някъде...
![]()
![]()
![]()
хах..тва повечето са го правили..ама кат се замислиш тва до къе шш доведе... и аз преди разсъждавах така.."баси шш пия,шш пуша и съм баси яката" ..след време почнах да се склащам ,че не е точно така...и не ,че не го правим,ама е по-смешно кат вииш няква пикла в 6-ти клас как почва да истерясва кат няма фаски...общо взето нащо поколение е мн деградирало...Първоначално написано от My`OwN
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...