- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичетата в България
Май не тъсиш земно момиче, а такова, което да те харесаА какво притив имате тия, които отделят повече от 5 мин на виншния си вид? Само това не показва, че са някакви лигни или курви. Всеки човек си е различен
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
бля това с плешивите чичковци беше противноПървоначално написано от bishop
![]()
Айде сега си прочети пак мнението и провери колко детинско прозвучаха определни части от него :>Първоначално написано от butty
В същност, годините са последното нещо, което определя колко си зрял.И не говорим за опит при секса/пиенето/пушенето, дори не става въпрос за структура на тялото.Както става пределно ясно и в този сайт, дори 16-17 годишни могат да са на ниво 5-ти клас в общуването/разбиранията за света/мисловната дейност.
А знаеш ли кое ми е още по-смешно от малките неориентирани пубери?
Големите неориентирани пубери (:
Щом си 91, значи 92 става лапета/хлапета за теб, лесно е, нали (:
А за тези, които са 92, 93 са хлапета и така така така.
Значи си убедена, че няма 13 годишно "хлапе", което да е "нормално"?
Какво е нормално според теб за едно 13 годишно хлапе?
Факт, че на тази възраст имат нужда да изпъкнат, правят го по кофти начин, защото иначе не се забелязва.
Защо мислиш, че доста от нещата тръгват от чат-а?Защото там човекът отсреща не знае на колко години са (;
Защото е очеизвадно, че като ти кажат "13 години" и вече "Ооо".При което неосъзнатите хлапета чувстват нужда да се доказват и понеже няма как да блеснат с умствени качества(повечето) избират да се правят на големи чрез външен вид/пози/държание (:
има земни хора,има всякакви хора и е безсмислено постоянно да се пускат теми "има ли...момичета/момчета" колкото са хората,толкова и характерите![]()
someone else...
Е не знам къде, за мен от 89 нагоре е трагедия, а преди тях ... също зле ама пак масата беше малко по-разбранаПървоначално написано от w0sh
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
kakvo razbirate pod zemna..................
Аз разбирам под "земен" някой който е стъпил здраво на земята и не пие red bull"Първоначално написано от Mademoiselle
![]()
Не бе честно казано и аз познавам доста момичеча които не струват нищо,но се правят на голямата работа...със самочувствие до тавана без никакво покритие, с държание акто някви куклички,с една дума лигли......НЗ ....Но има и свестни![]()
Археология на теми а?
еее ти па в кое село учиш ? само ти ли си българина там ???Първоначално написано от bishop
Защото аз не познавам и много българки дет да раждат на по 13-14 даже не съм и чувал,ама аре...
Така че...Да има курви,има пикли,има лигли, НО ИМА И СВЕСТНИ !!!
И момичетата от моя клас са същите.. Ти им помагаш с каквото можеш, държиш се мила и ... БАМ! изкарват те "Злобна лицемерка" Много ме е яд, ама да си гледат раутата... Последно време наистина лицемерите, лиглите надделяват... Рядко се среща момиче, което да е такова каквото е, а не да се прави на нещо повече за да впечетли някое друго момче, или просто да е център на внимание...Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
Земните са грозни,изискват много време и само дразнят.Бой по пачаврите :P А когато срещнеш свестната,тази която ще обичаш и тя ще те обича бъди само с неяПървоначално написано от MuSiC_IdOl4
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес