.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Май не тъсиш земно момиче, а такова, което да те хареса А какво притив имате тия, които отделят повече от 5 мин на виншния си вид? Само това не показва, че са някакви лигни или курви. Всеки човек си е различен
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    абе я се слрийте някъде. свестни момичета имало. колкото е имало все са заети от 20+ годишни батковци... (май все пак не са толкова свестни). уча в ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ!!! половината момичета които познавам са такива курветии че просто лошо ми става... а като се замисля какъв кошмар е в кварталките, където 12-13 годишни госпожици раждат дечица на 30-годишни оплешивяващи чичковци... просто...
    бля това с плешивите чичковци беше противно

Цитирай Първоначално написано от butty
    Чак сега виждам мнението, затова отговарям със закъснение... На 17 съм, да може да съм дете,но не се правя на голямата гъзарка като някои 12-годишни лапета, като ходят из улиците и пушат.... Не не съм на "мама ангелчето", но просто си знам мярката, пия- да, но само на събирания и .тн. и не се напивам като свиня и да права некви неща дет после нз как да оправям ....
    Просто искам да кажа, че вече няма нормални деца, на мода е да се пуши, да се пие, да се прави безразборен секс, и колкото си по-малък, толкова по-добре!! Това ми беше мнение... все пак си мисля, че съм много по-зряла от някое 12-13 годишно хлапе.... айде умната
    Айде сега си прочети пак мнението и провери колко детинско прозвучаха определни части от него :>
    В същност, годините са последното нещо, което определя колко си зрял.И не говорим за опит при секса/пиенето/пушенето, дори не става въпрос за структура на тялото.Както става пределно ясно и в този сайт, дори 16-17 годишни могат да са на ниво 5-ти клас в общуването/разбиранията за света/мисловната дейност.
    А знаеш ли кое ми е още по-смешно от малките неориентирани пубери?
    Големите неориентирани пубери (:
    Щом си 91, значи 92 става лапета/хлапета за теб, лесно е, нали (:
    А за тези, които са 92, 93 са хлапета и така така така.

Значи си убедена, че няма 13 годишно "хлапе", което да е "нормално"?
    Какво е нормално според теб за едно 13 годишно хлапе?
    Факт, че на тази възраст имат нужда да изпъкнат, правят го по кофти начин, защото иначе не се забелязва.
    Защо мислиш, че доста от нещата тръгват от чат-а?Защото там човекът отсреща не знае на колко години са (;
    Защото е очеизвадно, че като ти кажат "13 години" и вече "Ооо".При което неосъзнатите хлапета чувстват нужда да се доказват и понеже няма как да блеснат с умствени качества(повечето) избират да се правят на големи чрез външен вид/пози/държание (:

Град
    In Devil's Castle
    има земни хора,има всякакви хора и е безсмислено постоянно да се пускат теми "има ли...момичета/момчета" колкото са хората,толкова и характерите
    someone else...

Твърде-меко казано, България не е в сайтовете за запознанства.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    От набор 90 нагоре са.... поне у Варна.
    Е не знам къде, за мен от 89 нагоре е трагедия, а преди тях ... също зле ама пак масата беше малко по-разбрана
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

kakvo razbirate pod zemna..................

Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    az se smqtam za zemna,ne mi li li4i po snimkata a vsa6tnost kakvo razbira6 pod zemna,za6toto vseki go taluva razli4no
    Аз разбирам под "земен" някой който е стъпил здраво на земята и не пие red bull"
    Не бе честно казано и аз познавам доста момичеча които не струват нищо,но се правят на голямата работа...със самочувствие до тавана без никакво покритие, с държание акто някви куклички,с една дума лигли......НЗ ....Но има и свестни

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Археология на теми а?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от bishop
    абе я се слрийте някъде. свестни момичета имало. колкото е имало все са заети от 20+ годишни батковци... (май все пак не са толкова свестни). уча в ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ!!! половината момичета които познавам са такива курветии че просто лошо ми става... а като се замисля какъв кошмар е в кварталките, където 12-13 годишни госпожици раждат дечица на 30-годишни оплешивяващи чичковци... просто...
    еее ти па в кое село учиш ? само ти ли си българина там ???
    Защото аз не познавам и много българки дет да раждат на по 13-14 даже не съм и чувал,ама аре...
    Така че...Да има курви,има пикли,има лигли, НО ИМА И СВЕСТНИ !!!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    не е така... всеки ден се сбласквам с някфи лигли които незнаят как да се държат с хората и нямат никфи "земни " маниери.... повечето от класа са ми някфи лицемерки и само чакат да се обърнеш ии... нямат никъф акъл а се мислят за най най... писнало ми е вече момиче съм и мога да кажа за себе си че не съм такава кфито ви описах
    И момичетата от моя клас са същите.. Ти им помагаш с каквото можеш, държиш се мила и ... БАМ! изкарват те "Злобна лицемерка" Много ме е яд, ама да си гледат раутата... Последно време наистина лицемерите, лиглите надделяват... Рядко се среща момиче, което да е такова каквото е, а не да се прави на нещо повече за да впечетли някое друго момче, или просто да е център на внимание...

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: За момичетата в България

Цитирай Първоначално написано от MuSiC_IdOl4
    Насявам се да са останали земни момичета, понеже в сайтовете за запознанства повечето са някакви, които ми изглеждат твърде меко казано пачаври.
    Земните са грозни,изискват много време и само дразнят.Бой по пачаврите :P А когато срещнеш свестната,тази която ще обичаш и тя ще те обича бъди само с нея
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си