.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Проблем след секс

Здравейте. Аз съм момиче на 16г. Вчера за 1ви път правих секс с приятеля ми, отначало много болеше, но после не.Кръв имаше малко, но след като бяхме приключили. Проблемът е, че оттогава като ходя по малка нужда и ми пари и щипе отдолу. Какво значи това

Град
    *in a pink dream*
    amo popareneto i shtipeneto i chestotot hodene da pishkash asociairam s cistit...[url]http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p6045.html
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Ами мерси за мнението, но се самнявам да е това, защото този проблем го нямаше преди да правим секс, а и не ми се ходи често

Град
    *in a pink dream*
    Небактериалните влагалищни инфекции, като млечница и някои болести, предавани по полов път, като обикновен херпес, могат да протичат с прояви на цистит. При някои жени възниква цистит след полов контакт „цистит на медения месец".

nakratko cisitit se poluchava v nqkoi sluchai sled povol akt ... ami ne znam togava ,. moje neshto da si se zamyrsila i protrila otdolu ...nqmam bogat opit vyv venericheskite bolesti ... po-dobre si zapishi chas za lekar i ne go otkalag , zashtoto taka nai-byrzo shte ustanovite problema

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

мерси за мнението МИС

Град
    *in a pink dream*
    molq , molq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ako e cistit shte e izrazaeno syshto taka v postoqnno hodene do toaletnata...koeto pri teb prochetah,che lipsva kato simptom.
    Drugoto mi predpolojenie e,che e vyzmojno da si se protrila ili leko da si se razkysala i urinarata da ti shtipe,koeto vposledstvie moje da se razvie v cistit.
    V kraina smetka ne sme lekari,nai-dobre otidi pri lichniq lekar i mu obqsni,a toi trqbva da ti pusne nai-malkoto urina,ako ne i sterilna.Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на amatorium
    Ave kvi gluposti pishete tuka. Normalno e da ti shtipe i pari. Vse pak imash rana ot razkusvaneto na cipata. Shte ti mine.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Бургас
    6e sa oprai6

спокойно сладурче не е фатално при мен беше същото просто когато се скъса ципата временно има раничка и когато пишкаш щипе и даже леко наболява ама не се притеснявай това е временно
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Аз имах същите симптоми, когато ми намериха песъчинка в бъбрека. Но глупаво ще е да асоциираме двете ситуации. Ако много те притеснява, просто си вземи направление и отиди на уролог - нищо няма да ти коства. Ако не си параноясана - изчакай и виж дали ще мине само по себе си.

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Аз имах същите симптоми, когато ми намериха песъчинка в бъбрека. Но глупаво ще е да асоциираме двете ситуации. Ако много те притеснява, просто си вземи направление и отиди на уролог - нищо няма да ти коства. Ако не си параноясана - изчакай и виж дали ще мине само по себе си.
    ъъъ Гинеколог
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Цитирай Първоначално написано от charlies_angel
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    ъъъ Гинеколог
    Баш пък на уролог ще си отиде. Ти на къв мислиш, че отидох, когато изведнъж почнах да пишкам кръв на всеки 2 минути и да примирам от болка и парене? Гледаха ме с ехограф, ала бала и ме пуснаха да си ходя. Аз не отидох с болки във вагината, а в уретерата и пикочния мехур. Тя ако отиде при личната си лекарка, тя най-добре ще прецени при кой да я прати.

Нормално е да ти пари ако леко те е протъркал. Не се шашкай толкова, ще ти мине до няколко дена

Ми и при мен след първия път малко ми пареше...Ама може би един-два дена след тва най-много... Ти отколко време си така?
    Не смятам,че е нещо сериозно...дано да не е....изчакай ден-два...смятам,че ше се оправиш : )

това е инфекция на влагалището ти ако сте го правили без презерватив а ако е било сас може даси алерги4на кам матеряла от които се правят презервативите латекса.най 4есто се полъ4ават такива вазпаления от не4истоплатност разбирасе ако е било без презерватив отиди на лекар ако нети мине за6тото може да стане и по зле

според мен нее много нормално да има парене и щипене аз са6то бях девствена и несам имала токога усе6тане може и от бабреците да е това несме лекари все пак

Re: Проблем след секс

Nqma nishto za pritesnqvane prosto si si vtalpila v glavickata che ti ima neshto vsashtnost moje da imash pretarkvane i zatova da se chustvasg taka i ti shtipe ot urinata tai che Don't worry be happy :P

Ami ima edna bolest nare4ena TRIPER sus stovite simptomi.Dano ti nqma ni6to no za vseki sl4ai hodi na genekolog.Toi nai dobur otgovor 6te ti dade.

napravihme go v4era, no sega mi shtipe po-malko. polzvahme prezervativ. toi e zdrav dokoloto znam. nadqvam se da e protarkvane :S

i da ne mi se hodi 4sto do toaletnata

протъркване е и на мен след първия път ми беше станало така..

Re: Проблем след секс

shte ti mine
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ave kvi gluposti pishete tuka. Normalno e da ti shtipe i pari. Vse pak imash rana ot razkusvaneto na cipata. Shte ti mine.

toz pyk , kato se sdobiesh s vagina , togava se obajdai ....

Град
    spain
    nqma ti ni6to spokoino 6te ti mine do nqkolko dni pri vseki go e imalo tova sled purviat put mislq
    -->.MaRy^JaNe..ZeLeNaT@*Pr1Nc3S@..{GaNj@^EdIt10n}. <--

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си