- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е 8 клас, а аз съм на 19...
Ако думата "риск" не съществуваше нямаше да бъда с един толкова невероятен човек.Първоначално написано от Dj M1ry
![]()
Браво! Браво! Наистина много вярно. И аз съм така. Браво!Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~
еми според мен е нормално щот една фр е на 13 и ходеще с един на 24най- важното е да се обичате
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Аз съм на 19,мойта е 9 клас,всичко е до хората,характери,съвместим ост,привличане и чак тогава гледай годините.Първоначално написано от Dj M1ry
Като човек с опит ще ти кажа само,че годините понякога са проблем за вечерни часове,излизания,понякога тя не те разбира,казва,че те разбира,но някои неща по-добре не ги казвай,защото тя е малка и няма да те разбере.Ако ти харесва бъди с нея,обичай я ако искаш,но го давай леко защото се дърпат и не се привързвай твърде много!
Моята връзка сега е много красива и романтична,но имаме много проблеми,заради нейните извинения и моето търпение.Но я обичам!
Не очаквай от жена разбиране и съвет,това е най-важното,запомни го!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
не.да не ви пука,аз ся ходя с момче на 19 и съм 8 клас ( на 15 години) абе нищо не са,бъдете щастливи !![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
emi poprincip tva ne trea da te trevojo no po dobre izchakai pone oshte 1 god ako mojesh de ako ne zimai si q![]()
em..i az sum 8 klas i priqtelq mi shte pravi 19 naskoro..kade e problema.xodim 7 meseca i vinagi ima kakvo da si kajem.
Трябва да изслушаш песента " Константин-Ти е само 8 клас "![]()
--------------------------------------------------------
amm nz oba4e tq e samo 8 klas ti sig i sex 6te iska6... ima edin takav tuk i si4ki mu vikat 4e e pedofil4eama ti re6ava6
![]()
Света е извратен!![]()
![]()
Момичетата харесват 4-5 години по големи ,а пък момчетата ,защтото момичетата харесват по големи се ориентират към по малките....!!
Пълна тъпотия...
![]()
--------------------------------------------------------
Тъпо е,но когато имаш нужда да бъдеш обичан и да обичаш и се намери добро и сладко момиченце става такаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Между 14-годишна и 14-годишна има разлика. Много зависи колко е зряло момичето, какъв е начинът й на мислене, как възприема света ако щеш...Просто защото, ако е поредната лигла, не си струва.Първоначално написано от Dj M1ry
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
kfo tolkova tukmo 6te i pee6 ti si samo 8-mi klas![]()
principno sega momi4etata na tazi v1zrast si t1rsqt batkovci za da se izfukat trqbva da razbere6 dali naistina na teb ili prosto za izfukfaneto a za godinate az ne mislq 4e sa pre4ka 4-5 godini razlika =]
Няя значение според мен , щот преди един на 20 години ходеше с една от моя клас а тогава бяхме 7 клас .. така че да не та е*е
vij edna tema det razlikata e 15 god i se ospokoi malko ,tvoq slu4ai e suvsem normalen
po princip bih kazal kato pove4eto 4e e mlaka no kato geldam kakvi malki momi4enca motanti ima sus kakvi golemi cici kato glava na 6toklasnik
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ами разликата не е голяма, ноо има друго нещо- ти си на 19 мисленето ти определено е съвсем различно от на едно момиче 8ми клас... просто ти търсиш сериозна връзка, а в осми клас определено не търсят това... Едва ли ще можеш да имаш сериозна връзка с нея...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Пффф, и кое му е педофилското не мога да чатна??? Въобще знаеш ли каква разлика трябва да има човек в годините, за да се нарича педофил???Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
По Темата: Ти лесно ще я приемеш... повечето осмокласнички са приятни, забавни и симпатични... Но внимавай тя как ще те приеме...![]()
nqma smisalda se zanimava6 s bebeta
aka ako si te kefi opitai : ) ne q pritiskai mnogo
Не е толкова голяма разлика според мен![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
spored men e malko typo tq e 8 klas a ti na 19,no vse pak ako si q iskash....zashto pyk ne :P