.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Dj M1ry
    на вас?! просто понякога имам време да мисля дълго. днес е друг ден, нов ден! обмислено е всичко. а и не е да не ми се ри3кува ... а да мислиш. има време 3а всичко ...
    Ако думата "риск" не съществуваше нямаше да бъда с един толкова невероятен човек.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ако думата "риск" не съществуваше нямаше да бъда с един толкова невероятен човек.
    Браво! Браво! Наистина много вярно. И аз съм така. Браво!

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

еми според мен е нормално щот една фр е на 13 и ходеще с един на 24 най- важното е да се обичате
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Тя е 8 клас, а аз съм на 19...

normalno li e da b1da s momi4e 8 klas a a3 da s1m na 19 .... kak smqtate ? mnogo si mi haresva i mislq 4e imam po silni 4uvstva k1m neq .....
    Аз съм на 19,мойта е 9 клас,всичко е до хората,характери,съвместим ост,привличане и чак тогава гледай годините.
    Като човек с опит ще ти кажа само,че годините понякога са проблем за вечерни часове,излизания,понякога тя не те разбира,казва,че те разбира,но някои неща по-добре не ги казвай,защото тя е малка и няма да те разбере.Ако ти харесва бъди с нея,обичай я ако искаш,но го давай леко защото се дърпат и не се привързвай твърде много!
    Моята връзка сега е много красива и романтична,но имаме много проблеми,заради нейните извинения и моето търпение.Но я обичам!
    Не очаквай от жена разбиране и съвет,това е най-важното,запомни го!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

не.да не ви пука,аз ся ходя с момче на 19 и съм 8 клас ( на 15 години) абе нищо не са,бъдете щастливи !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

emi poprincip tva ne trea da te trevojo no po dobre izchakai pone oshte 1 god ako mojesh de ako ne zimai si q

Град
    sofiq
    em..i az sum 8 klas i priqtelq mi shte pravi 19 naskoro..kade e problema.xodim 7 meseca i vinagi ima kakvo da si kajem.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Трябва да изслушаш песента " Константин-Ти е само 8 клас "

--------------------------------------------------------

amm nz oba4e tq e samo 8 klas ti sig i sex 6te iska6... ima edin takav tuk i si4ki mu vikat 4e e pedofil4e ama ti re6ava6

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Света е извратен! Момичетата харесват 4-5 години по големи ,а пък момчетата ,защтото момичетата харесват по големи се ориентират към по малките....!! Пълна тъпотия...

--------------------------------------------------------

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Света е извратен! Момичетата харесват 4-5 години по големи ,а пък момчетата ,защтото момичетата харесват по големи се ориентират към по малките....!! Пълна тъпотия...
    Тъпо е,но когато имаш нужда да бъдеш обичан и да обичаш и се намери добро и сладко момиченце става така
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    столична...:)))

Re: Тя е 8 клас, а аз съм на 19...

normalno li e da b1da s momi4e 8 klas a a3 da s1m na 19 .... kak smqtate ? mnogo si mi haresva i mislq 4e imam po silni 4uvstva k1m neq .....
    Между 14-годишна и 14-годишна има разлика. Много зависи колко е зряло момичето, какъв е начинът й на мислене, как възприема света ако щеш...Просто защото, ако е поредната лигла, не си струва.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

kfo tolkova tukmo 6te i pee6 ti si samo 8-mi klas

principno sega momi4etata na tazi v1zrast si t1rsqt batkovci za da se izfukat trqbva da razbere6 dali naistina na teb ili prosto za izfukfaneto a za godinate az ne mislq 4e sa pre4ka 4-5 godini razlika =]

Цитирай Първоначално написано от Mi6i4ka
    principno sega momi4etata na tazi v1zrast si t1rsqt batkovci za da se izfukat trqbva da razbere6 dali naistina na teb ili prosto za izfukfaneto a za godinate az ne mislq 4e sa pre4ka 4-5 godini razlika =]
    +1

Няя значение според мен , щот преди един на 20 години ходеше с една от моя клас а тогава бяхме 7 клас .. така че да не та е*е

vij edna tema det razlikata e 15 god i se ospokoi malko ,tvoq slu4ai e suvsem normalen

po princip bih kazal kato pove4eto 4e e mlaka no kato geldam kakvi malki momi4enca motanti ima sus kakvi golemi cici kato glava na 6toklasnik
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами разликата не е голяма, ноо има друго нещо- ти си на 19 мисленето ти определено е съвсем различно от на едно момиче 8ми клас... просто ти търсиш сериозна връзка, а в осми клас определено не търсят това... Едва ли ще можеш да имаш сериозна връзка с нея...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

pedofil

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    pedofil
    Пффф, и кое му е педофилското не мога да чатна??? Въобще знаеш ли каква разлика трябва да има човек в годините, за да се нарича педофил???
    По Темата: Ти лесно ще я приемеш... повечето осмокласнички са приятни, забавни и симпатични... Но внимавай тя как ще те приеме...

nqma smisal da se zanimava6 s bebeta aka ako si te kefi opitai : ) ne q pritiskai mnogo

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не е толкова голяма разлика според мен
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

spored men e malko typo tq e 8 klas a ti na 19,no vse pak ako si q iskash....zashto pyk ne :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си