И аз съм била в нейното положение..картинката е съ6тата...не6тата при мен стояха по абсолиутно съ6тия начин,с разликата в това,че аз няма,е да заминавам за никъде...та...наистина бях меко казано-силно шокирана,за6тото въпросния човек до сега не ми беше давал и капка повод да си мисля,че приятелството му надвишава допустимите граници...За съжаление аз не споделям чуствата му...И....просто за6тото аз не мога да казвам"не",му казах 4е съм объркана..от страх да не го нараня,от страх да не го загубя,като приятел,за6тото той беше и все о6те е много ценен за мен!казах му,че не съм сигурна аз какво искам да оставим не6тата така....съ6тото,което ти е казала и на тебе Запо4на...все повече да ме притиска и все по-ясно да показва чуствата си...а това ме побъркваше,за6тото знаех ,4е никога няма да го обикна...в един момент..той самия се отдръпна от мен...смея да кажа,че лиубовта му се превърна в омраза,странно ,но факт!а бяхме наи-добрите приятели.....Не искам да ти вкарвам некви филми,просто споделям,4е съм преживяла су6тата ситуация,поне от това което описва6!Искрено ти пожелавам,да не преживееш това,което "той"-моя най-добър приятел преживя..и тя да не преживее,това,което преживях аз!