Била съм на нейното положение. Затова ще ти кажа аз какво мисля, но не премай, че с нея е било точно така. Може и да бъркам.
Та, според мен ако не си правил преди някакви намеци, че си падаш по нея, много си я шокирал като си излял всичко, което ти е на сърцето. Спокойно. Щом дори сте излязли на кафе и тя не е казала твърдо не, значи и тя изпитва нещо към теб. Поне аз така смятам. Според мен и трябва време. Време за осмисли какво иска от теб и живота, а и ти каза, че ще се мести. Това още повече я натоварва. В момента мисля, че е прекалено объркана, не може да осмисли това, което си и казал, тъй като те е смятала за приятел и то близък. Трудно е за едно неподозиращо момиче, да приме факта, че един от най-близките и приятели е луд по нея. Тя се страхува. Страхува като отиде в другия град да не загубите връзка и както ти каза
Другия месец заминавала на квартира в града в който учи (плд) за 2-3 месеца и щяла и да почва работа... това било една от причините да не започваме нещо по-сериозно и интимно
Тя се страхува, че ако тръгнете като сте надалеч няма да се виждате често и може нещатата да не потръгнат и да се развали и приятелството ви. Затова и няма твърдо не, защотот тя иска, пак казвам СПОРЕД МЕН, МОЖЕ ДА НЕ Е ТАКА, да е с теб, но се страхува.
Дай и време. Не я притискай. Ухажвай я, но не натрапчиво. Остави я да осмисли всичко за ден два.
Надявам се да съм помогнала. УСПЕХ!