.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ще откачааа

с бившия ми ходихме около 2 месеца..малко,но аз се привързах страшнооо много към него.Сега той си има друга приятелка,която абсолютно не го заслужава...много ме е яд.сега ще кажете : "мислиш,че не го заслужава,защото сега той е с нея,а не с теб" НЕ...точно това е,че не го казвам само аз..тя му изневерява постоянно(дори са ми казвали,че си има др приятел) и аз умирам от яд и ревност като ги видя,въпреки ,че не го показвам.
    Та въпроса ми е как е уместно да реагирам според вас...да си мълча и да ме гризе от вътре,да му се обадя или пратя смс и да му кажа,какво продължавам да чувствам към него или какво?!

П.П. все си мисля,че и той си изпитва нещо към мен...може би вече не толкова силно,но все пак нещо

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    а защо сте скъсали?
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от bibo
    а защо сте скъсали?
    много сложна история...към края на връзката ни един ден аз просто реших,че той ме отбягва...едно такова...така се чувствах.. след това ден-два не сме си писали и виждали,защото реших,че ме зарязва.Но не издържах и поговорих с него,а той ми каза същото : "аз си мислех,че искаш да скъсаме"
    В същност и двамата не разбрахме защо,май беше някакво тъпо неразбирателство.Просто се отчуждихме и се приключи...В началото не ми беше кофти,защото попринцип за мен 2 месеца са малко ,за да се сближа толкова много с един човек,но в последствие за жалост разбрах,че не е така..

Град
    нова загора :)
    мила , това и на мен ми се е случвало....
    аз така и не си го върнах и много страдах
    но те съветвам поне ти да не се отказва6 от него след като си се превързала много към него
    пиши му смс колко ти липсва излей си душата без да ти пука как ще реагира , поне ще знае че е изпуснал такова момиче, кажи му че искаш да се видите и опитай да нагласиш така че на същото място е сегашната му с другия си и тогава сам ще се увери каква грешка е направил не губи надежда опитай поне ще си спокойна че си се опитала успех и пиши какво е станало

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Признай му, действай, бори се, ако го искаш силно.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да му казваш, защото няма да ти повярва.Ще помислиш, че само създаваш интриги, за да ги разделиш.Не е зле някой друг да му каже, че го правят на глупак.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Naistina,ako ti mu kajesh edvali shte povqrva.
    Dai skype mu tuka,nie mojem da mu kajem Tva e maitap.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Sladur4enceto
    но те съветвам поне ти да не се отказва6 от него след като си се превързала много към него
    пиши му смс колко ти липсва излей си душата без да ти пука как ще реагира , поне ще знае че е изпуснал такова момиче, кажи му че искаш да се видите и опитай да нагласиш така че на същото място е сегашната му с другия си и тогава сам ще се увери каква грешка е направил не губи надежда опитай поне ще си спокойна че си се опитала успех и пиши какво е станало
    +1... Действай

na men sa6toto mi se e slu4fal0,sam0 ddet0 az se hfanah s dr. t04no sled kato skasahme....mn mn mn poznaty...az ti kazvam da opita6,za6toto az i do den dne6en sajalqvam 4e ne prieh izvineniqta my[za6toto vapreki ot4ujdenieto,toi mn me obi4a6e o6te i kak mi se moli togava.....]opitaiiii

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от Sladur4enceto
    +1... Действай
    +1

Няма начин, след като сте скъсали, връщане няма...само суполанко би се върнал. Човек с гордост ще те смачка.

Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    Няма начин, след като сте скъсали, връщане няма...само суполанко би се върнал. Човек с гордост ще те смачка.
    eeeeee vse pak,pi4,tyka g0v0rime za ...dokolkoto tq go predstavq-liubov...

Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    Бе каква любов 2 месеца, че после не са се чували сумати време, и накрая тя решава да му излее чувства. То при момчетата така става сякаш...въшки в тенджера..

Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    Бе каква любов 2 месеца, че после не са се чували сумати време, и накрая тя решава да му излее чувства. То при момчетата така става сякаш...въшки в тенджера..
    a we za neg0 lub0f malk0 ver0qtn0 da ima,prav si,60ty tq sama pod4erta k0lk0 e nadut,i sig i e mn qdosan,no az govoreh za neq,6oto tq smqta 4e go obi4a,mis1lta mi be6e 4e tq ak0 naistina go misli,nqma da se otkaje tolky b1rz0

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Признай му, действай, бори се, ако го искаш силно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си