.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Sofia

Как се целува

как се целува сегашния/сегашната ви партнюрка ... и ако е не е задоволително споделете кой/коя от всичките ви се е целувал/целувала най добре

т.7
    krem4et0
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Мега фен Аватара на amatorium
    Tolkova dobre, che sled kato q celuna i si q slagam cqlata na ezika.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    celuva se bojestveno !
    Oba4e purvoto mi gadje se celuva6e ujasno.Ostavq6e mi ligi navsiakude

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    celuva se bojestveno !
    Същото при мен. Налапваше ми цялото лице и ме олигавяше. Такава огромна уста не бях виждала.

moqt priqtel se celuva strahotno!
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Настоящия се селува винаги различно Много е яко...ту нежен,ту по-палав...възбуждащ... : )) Целувките на предишния бяха нежни и внимателни...Суперско : )) Бе като цяло всеки,с който съм била се е целувал хубаво...Обаче имах един дето едва ли не ми случеше устните и ми се пукаха от него...Егати агресивните целувки дето бяха

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    celuva se bojestveno !
    Същото при мен. Налапваше ми цялото лице и ме олигавяше. Такава огромна уста не бях виждала.
    HAHahahha....auu спуках се.....ебати картинката си предстаих
    а иначее...сегашният ми партньор се целува страхотно...много нежно и игриво по някога ...мм
    предишното ми гадже също се целуваше много добре...всъщност той ме научи :P
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Град
    Бургас
    strahotno se celuva sega6noto mi gadje

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi nie i dvamata ne se biahme celyvali predi tova ma imam 4ystvoto 4e az imah pove4e yset za ne6tata ot nego.Purvite celyvki biaha prosto otratitelni dokato go nay4a kak se pravi! Sega oba4e mn dobre go pravi

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    celuva se bojestveno !

Ахаха и аз си представих много весела картинка
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Много нежно се целува...агресивни целувки никога не сме имали..но тези нежни целувки ме карат да искам и още и още..
    А предишния ми изяждаше устните псоле чак ме боляха ужасТ..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    Превъзходно прекрасна комбинация от страст и обич..обожавам да се целваме.
    ..влюбен..

Последната ми приятелка ... как да кажа .... бешееее .. ДИВА !! Майтап няма , като ме фанеше и нз на каде да гледам ... Целувал съм се с много момичета ... но това беше нещо уникално .. Не беше лошо в никакъв случей , просто се чувствах като " начинаещ " ... е в последствие и свикнах де
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    Sofiq
    4e to na men si4kite mi priqtelki sigorno se celuvat razli4no hhahahaha i na sqka trqbva da i svikvam malko ili mnogo ma sega6nata mi haresva kak se celuva ))

imam edin fr s koito se bqhme celuvali (igrahme na 6i6e za tva) ta toi se seluva6e adski..........grubo no ot tazi grubost stroe6e strast abe o6te nz dali mi haresa ili naprotiv mn protivore4ivi 4uvstva mi suzdade..
    sega6noto mi gadje se celuva bojestveno............ razli4nose celuva zavisi ot situaciqta celuvkite mu sa nejni i se 4uvstvam vse edno na oblacite, no su6to taka sa adski strastni napravo..........podpalvat pojar v surceto mi ............

Град
    Sofia
    pre men puk ... purvoto mi gadje, koeto i me nau4i da se celuvam xD se celuva6e mnogo dobre s 4uvstvo i vsi4ko ... sledva6tite sled neq bqha pff se edno se celuvam s ku4eto si xD i si misleh 4e nqma da namerq nqkoq koqto da se celuva kato neq ... daje si mislih da i se obadq eventualno pak da se suberem ....
    NO
    sega6nata mi priqtelka ne q nadmina mi neznam otneseq kato brumbar slamka ... napravo nqmam dumi unikalno izjivqvane e za men vsqka celuvka s neq

Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    pre men puk ... purvoto mi gadje, koeto i me nau4i da se celuvam xD se celuva6e mnogo dobre s 4uvstvo i vsi4ko ... sledva6tite sled neq bqha pff se edno se celuvam s ku4eto si xD i si misleh 4e nqma da namerq nqkoq koqto da se celuva kato neq ... daje si mislih da i se obadq eventualno pak da se suberem ....
    NO
    sega6nata mi priqtelka ne q nadmina mi neznam otneseq kato brumbar slamka ... napravo nqmam dumi unikalno izjivqvane e za men vsqka celuvka s neq
    oh milo kara6 me da se 4ervq samo obi4am te

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    при мен имаше една на един купон дето се целуваше много възбуждащо...имам предвид че се опитваше да си вкара целия език в устата ми освен тва си беше впила ноктите си във врата ми..
    жалко че не я помня коя беше
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Sofia
    и аз те обичам любов моя

Сегашния ми приятел се целува страхотно. Един път мноо нежо, друг път агресивно и ме хапе, трети път пъкимам чувството, че езика му ще ми стигне до сливиците, но в хубавия смисъл...
    Пък на един купон преди да тръгнем, когато бях сама се целувах с едно момче и беше просто страхотно!!!

Re: Как се ....

PREzadovolitelno ! ! !
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Голям фен
    Целува се страхотно-страстно,нежно и чувствено. Много съм доволна от него,направо като ме целуне и .....

ПЕРФЕКТНО!
    Разбира се по различен начин - понякога е по-нежно и бавничко, друг път имам чувството, че ще ми откачи устните и езика... Но и в двата случая ПЕРФЕКТНО!
    И честно казано бях бая очарована в началото
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    трети път пъкимам чувството, че езика му ще ми стигне до сливиците, но в хубавия смисъл...
    и какъв му е хубавия смисъл на това? ужасно много мразя някой като си натика целия език в устата ми! не мога да дишам, не мога да мърдам, само го избутвам, а той не хваща и продължава да напира... ебати нахалството, честно! бившия ми ги правеше тея... иначе имаше една целувка която няма да забравя... просто човекът си беше истински мъж и явно знаеше какво прави. жалко че само с целувки останахме...

Град
    *in a pink dream*
    mmm mn mi haresva , che kaot sme navynka ili s priqteli ne se opitva da mi oblije slivicite , a me celuva po-nejno i ne tolkova dylboko ... oojavam kaot dokosva usnite mi . pprincip mn cheto me celuva po liceto , po buzite , po ochite i cheloto

a kogato sme si nasame dvamta stava po-strastn i se zaigrava mn s ezika

celuvkite mu sa edno ot neshtata za koito umiram
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си