.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като се има предвид, че преди мен само с 1 момиче се е целувал и то само няколко пъти-супер беше в началото. Е, удряхме зъби, хапехме се и прочие. за 3 години и половина се научихме кое ни харесва и си паснахме. Утре правим 3 години и половина и съм много щастлива с него.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като се има предвид, че преди мен само с 1 момиче се е целувал и то само няколко пъти-супер беше в началото. Е, удряхме зъби, хапехме се и прочие. за 3 години и половина се научихме кое ни харесва и си паснахме. Утре правим 3 години и половина и съм много щастлива с него.
    Честито. И аз исках да имам дълга връзка ама не се получи, явно си нямам късмет.
    А дано се радвате на дълги години съвместен щастлив живот!

Град
    Свищов
    Благодаря
    А по темата да допълня, че ако трябва да избирам 1 час секс и 1 час целувки, винаги бих предпочела целувките.......

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    sq nqmam ama prednoto mi be6e.. cunki maco
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Най-хубавите ми целувки са били с бившата ми. С нея не се отлепяхме един от друг, аз обичам повечко милувки, тя също така че е имало и 1 час че и повече само да се мляскаме, ту нежни, ту страстни, ту леки, ту по силни целувки, какво да кажа, като обичаш един човек с него можеш всичко да направиш и ще бъде прекрасно.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Най-хубавите ми целувки са били с бившата ми. С нея не се отлепяхме един от друг, аз обичам повечко милувки, тя също така че е имало и 1 час че и повече само да се мляскаме, ту нежни, ту страстни, ту леки, ту по силни целувки, какво да кажа, като обичаш един човек с него можеш всичко да направиш и ще бъде прекрасно.
    Помня 1 път бяхме на стадиона и заваля дъжд....трябваше да го изчакаме да спре, за да се приберем и нямахме какво толкова да правим......целувахме се 3 часа!!!! И до ден днешен се целуваме много даже приятелите казват, че не им е удобно да ни гледат, защото сме изглеждали като новоизлюпена двойка.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Moq priqtel se celuva mnogo nejno Vsichki kolkoto i dobre da se celuvat,po-dobra ot men nqma

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Moq priqtel se celuva mnogo nejno Vsichki kolkoto i dobre da se celuvat,po-dobra ot men nqma
    Значи освен падането на комунизма имало и още едно значимо събитие през тази година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си