- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се целува
Като се има предвид, че преди мен само с 1 момиче се е целувал и то само няколко пъти-супер беше в началото. Е, удряхме зъби, хапехме се и прочие. за 3 години и половина се научихме кое ни харесва и си паснахме. Утре правим 3 години и половина и съм много щастлива с него.
Честито. И аз исках да имам дълга връзка ама не се получи, явно си нямам късмет.Първоначално написано от krem4et0
А дано се радвате на дълги години съвместен щастлив живот!
Благодаря![]()
А по темата да допълня, че ако трябва да избирам 1 час секс и 1 час целувки, винаги бих предпочела целувките.......
sq nqmam ama prednoto mi be6e..cunki maco
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Най-хубавите ми целувки са били с бившата ми. С нея не се отлепяхме един от друг, аз обичам повечко милувки, тя също така че е имало и 1 час че и повече само да се мляскаме, ту нежни, ту страстни, ту леки, ту по силни целувки, какво да кажа, като обичаш един човек с него можеш всичко да направиш и ще бъде прекрасно.
Помня 1 път бяхме на стадиона и заваля дъжд....трябваше да го изчакаме да спре, за да се приберем и нямахме какво толкова да правим......целувахме се 3 часа!!!! И до ден днешен се целуваме много даже приятелите казват, че не им е удобно да ни гледат, защото сме изглеждали като новоизлюпена двойка.Първоначално написано от mother
Moq priqtel se celuva mnogo nejnoVsichki kolkoto i dobre da se celuvat,po-dobra ot men nqma
![]()
Значи освен падането на комунизма имало и още едно значимо събитие през тази годинаПървоначално написано от hooliganka89
![]()