Оф мн гадно се получи мн харесвам едно момиче даже се влюбих в нея,а тва се случва много рядко при мен да се влюбвам.Обаче само преебвам нещата,защото съм женкар ;( Много го харесвам това момиче и и го показвам и тя знае че я обичам много ту сме заедно ту не.Нейните приятелки само и говорят лоши неща за мен,че съм бил идиот лиглю че не съм я заслужавал че само съм я разигрвал.Вчера мн се карахме защото тя само им вярва и им слуша глупостите.. Трябва да вярва на мен да знае че я обичам ама тя вика ама те еди кво си казали .. тя е дествена и си говорихме за това и тя вика на тоя етап ти си момчето с което искам да правя секс за първи път.Аз много се изкефих,че тя ми има такова доверие и че иска аз да съм и първия.И аз глупака нещо си говорех с едни приятели за нея,обаче не се усетих че най-добрата и приятелка беше при нас и аз глупака викам а бе тя каза че ще ми пусне и се кефа некъф и после тая нейната приятелка и е казала и са се карали нещо.Немога да разбера това не е нейна работа за какво се бърка,много си обичкам Дениту и тя значи мн за мен ама нейната приятелка само се бърка и незнам какво да правя,защо съм говорил на нея и на още 5 момичета едни и същи неща пфф то няма значение какво говоря а какво правя а аз правя супер мн неща за денито ама тя само ми се цупи и мн ме нервира така държи ми сметка къде съм какво правя и оК няма проблем това само че не и да ми се цупи после защо съм бил с еди коя си на кафе какво да направя такъв съм говора с мн момичета смеем се ама не правя нищо повече защото се влюбих иии искам само това момиче а тя все ми се кара защо съм се държал лошо с хората,защо съм се надувал,само съм се лигавил .. миналата седмица имахме мач и тя дойде да ме гледа и аз некъф мн се кефех такъв вкарах гол даже заради нея толко се радвах че е там.. но и бившата ми фр беше там и бившата като ме видя след мача ме гушка поздравява ме там и аз се радвам и дениту ми се разсърди аз нищо не съм направил тя ми се сърди .. пфф незнам вече какво да правя за да ми повярва !!