- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс по любов или ......
ot lubov li pravite seks ili samo za zadovolqvane na nujdite
i kak moje da razberem 4e drugiq go pravi ot lubov i 4uvstva
ами какво да ти кажа.. ако си влюбен двете неща се препокриват горе-долу....а аз не правя секс с когото ми падне, а само с гаджето; на 2 ти въпрос.. не мога да ти отговоря точно.. но то се усеща..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ami i dvete,pravq go hem za6toto obi4am muja si i nqma ni6to po hubavo ot tova da izrazqvame lubovta si 4res seks i podobni udovolstviq,hem za6toto imam nuujda ot seks.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
от двете по малко
Ami ako e s liubimiq 4ovek ot liubov ako e s nepoznata za da se zadovolqt nujdite![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Единствено и само от любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Правила съм го и с, и без любов. Пък за другия дали и как го прави... си личи по поведението му във и извън леглото.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
predi po privli4ane , sega po lubov. Zna4i i dvete
A kak si li4i dali e po lubov...to se use6ta
lubov i sex az mislq 4e ednoto varvi s drygoto
от любов и повлиян от много страст, по-хубаво няма![]()
![]()
..влюбен..
Ами аз правя секс от любов (или силно харесване) към някого и никога без чувства.А за тва как се разбира....ами честно казаноо някои по време на секс добре се прикриват,но си личи от отношението им след това!
![]()
po liubov
a tva za drugiiat vinagi se useshta prosto si se chuvstva ima ogromna razlika kogato e samo ednoto e***e . . .
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Никога не съм правила секс по любов... сексът и любовта са ми като черно и бяло... междинното е само сиво, но тогава явно любовта не е истинска![]()
az pyk ne sym pravila ei tei za ebinga ...
a za dr - to se usedshta - po povedenie , po grija za partniora , po nejnost , po dumi...................![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
И какво,когато е "истинска" любовта,тогава няма секс,така ли??Първоначално написано от Bolt_f
![]()
I dvete. Sexa idva sus strast i vuzbuda ot fizicheskoto, no posle kato prikluchite, togava idva razlikata mejdo chistiq sex i lubovta. Samo sexa svurshva dotam.
Eating isn't cheating - Arnold
Не правя секс само, защото обичам приятеля си. Правя го и защото имам нужда да съм близо до него, да го усещам, да е в мен, да го правя щастлив, да летим заедно в облаците....Разбира се и оргазмите са важна чест от това да продължавам да искам да правя секс. Общо взето нещата са комплексни. Колкото и да го обичам понякога нямам желание за секс. А ако не се задълбавам във въпроса ти-не съм правила секс просто така заради някаква си тъпа нужда. Правя секс с този мъж, защото го обичам и той за мен е целият смисъл на съществуването ми.
Ааа! Не съм съгласна!Първоначално написано от amatorium
Според мен можеш да различиш чисто машиналния секс от 'правенето на любов' ^^
в 1вото има наистина страст и възбуда, във второто също, но там са вложени и много чувства и емоциии... чувството на 'сливане с любимия човек'... необяснимото усещане, което минава по цялото ти тяло... това трудно би го почувствал, ако просто се лашкате 15тина минути..
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
moje da se razbere po mn ne6ta..dali toi go prai s lubov! po na4ina po koito te celuva i t.n! az do sq samo edin put sam pravila sex po lubov
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Aleandra
samo sikijam bez liobov![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
emiiii az sam za Sex sAmo Po Lubov !
Spor nqma, che lubovta izmenq samiq sex do drugo nivo i razlichno povedenie. I vse pak az govoreh, che kogato pravq sex e po-skoro purvichno fizichesko privlichane. Inache e gushkane i otpuskane. Trudno mi e da go obqsnq. Moje bi se seshtate kakvo imam predvid.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
po vreme mn dobre se use6ta tva-dali e s lubov ili samo za nmagona.po princip pravq sex s lubov,no bih go napravila i bez,no pri nali4ieto na ogronmno sexualno privli4ane
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!