.

Виж резултатите на анкетата: Как мислите?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,ще мога

11 28,21%
  • Не мисля,че мога

28 71,79%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Травма

Травма

Вчера гледах репортажа за 13годишното момиченце,в чието лице гръмна боркан свзивно вещество.Стана ми кофти,но и се замислих малко.Дали такива хора намират свой половинки.Момичешд беше останало с 1 око и с обезобразена 1дната част от лицето.Трябва да си много силен и добър човек, за да можеш да си до един такъв човек.Замислих се дали аз съм способен на това и не можах да си откговоря.Та въпросът ми е мислите ли,че можете да се влюбите и дори да живеете с човек претърпял подобна травма?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Няма да гласувам,опциите са малко.Не съществували вариант "Не знам"?
    Аз лично не знам дали ще мога.То докато не ти дойд на главата няма от къде да знаеш.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами.. предполагам че бих се влюбила в такъв човек . Понякога когато опознаеш човека, можеш да го заобичаш, независимо от външноста му.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Наистина много зависи от човека.Наистина и аз не мога да си отговоря на този въпрос....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Честно казано не знам...трябва да имаш много силна психика.....,трябва да си наистина силен човек...Сега когато се замислих над нещата наистина не занм какво бих направила.Бих могла да си отговоря на този въпрос ако се случи недаи си Боже нещо подобно едва тогава...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Едва ли мога...

Мега фен
    Град
    София
    Няма смисъл да се правя на благородна.НЕ мисля,че ще мога.Но энае ли човек?Всичко може да ти се случи.
    [size=7][b][u]fosse cos

Толкова ли малко хора имат мнение по въпроса?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne sum sigyrna...Zavisi ot 4oveka.Ako e naistina si dopadame kato harakteri i otno6enieto my kum mene e takova kakvoto iskam togava edva li ne6to takova 6te me spre da buda s nego.Skoro gledah reportaj za edna jena ot Tyrcia koiato jivee v Germania.Ta tia kato bila na 17 se vliybila v edin nemec i ba6ta i koito bil protiv vruzkata im ia zalial s benzin i ia podpalil.Liceto,dekolteto i ednata i ruka(prustite na koiato sa bili ampytirani) sa celite na belezi koito ia boliat.Vupreki tova samo niakolko meseca sled sly4aia edin nein suy4enik se vliybil v neia i godina po-kusno se ojenili(ne pomnia kakvo stana s ba6tata).Sega imat 3 deca i sa mn 6tastlivi a toi ia gleda6e s takova obojanie 4e... Gledah i za edno momi4e koeto hvanalo niakuv virys koito raziajdal tialoto i otvutre i za da go sprat lekarite e triabvalo da i ampytirat edinia krak o kolianoto nadoly a bedrata i sa celite na mn dulboki belezi.V bolnicata se zapoznala s edin muj koito bil tam da poseti svoi priatel i niakolko godini sled tova se ojenili i sega imat 2 deca a toi samo razpravia6e 4e tia e jenata na me4tite my i 4e namira krakata i za prekrasni i s vremeto e nay4il vsiako belez4e naizyst i e zapo4nal dori da otkriva razli4ni kartini v tiah

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Честно казано не знам...трябва да имаш много силна психика.....,трябва да си наистина силен човек...Сега когато се замислих над нещата наистина не занм какво бих направила.Бих могла да си отговоря на този въпрос ако се случи недаи си Боже нещо подобно едва тогава...
    +1
    Мечтите са безкрайни..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами.. предполагам че бих се влюбила в такъв човек . Понякога когато опознаеш човека, можеш да го заобичаш, независимо от външноста му.
    Da... syglasna sym s tova... no mnogo malko hora biha si dali vyzmojnost da opoznaqt takyv chovek... povecheto prosto biha go othvyrlili bez da razberat kakav e... ne biha imali smelostta da opitat dori da poglednat v dushata mu...

opredeleno 6te moga !

mislq 4e edin 4owek e krasiw ne samo na wyn6en wid ! ima i mn drugi ka4estwa koito dopylwat towa kak izlgejda !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Няма смисъл да се правя на благородна.НЕ мисля,че ще мога.Но энае ли човек?Всичко може да ти се случи.
    Т'ва щях да напиша..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    тва и за мен се отнася
    ама за всеки влак си има пътници!

Ако ми харесва като човек, защо не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ne znam ne znam ... tova e neshto ujasno i malko ili mnogo vunshnata krasota e vajna do izvestna stepen vse neshto trqbva da te privle4e v 4oveka za da iskash da go opoznaesh po dobre nz naistina=]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не знам дали бих могла..докато не ми дойде до главата не бих могла да знам със сигурност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си