- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Травма
Ne sum sigyrna...Zavisi ot 4oveka.Ako e naistina si dopadame kato harakteri i otno6enieto my kum mene e takova kakvoto iskam togava edva li ne6to takova 6te me spre da buda s nego.Skoro gledah reportaj za edna jena ot Tyrcia koiato jivee v Germania.Ta tia kato bila na 17 se vliybila v edin nemec i ba6ta i koito bil protiv vruzkata im ia zalial s benzin i ia podpalil.Liceto,dekolteto i ednata i ruka(prustite na koiato sa bili ampytirani) sa celite na belezi koito ia boliat.Vupreki tova samo niakolko meseca sled sly4aia edin nein suy4enik se vliybil v neia i godina po-kusno se ojenili(ne pomnia kakvo stana s ba6tata).Sega imat 3 deca i sa mn 6tastlivi a toi ia gleda6e s takova obojanie 4e...Gledah i za edno momi4e koeto hvanalo niakuv virys koito raziajdal tialoto i otvutre i za da go sprat lekarite e triabvalo da i ampytirat edinia krak o kolianoto nadoly a bedrata i sa celite na mn dulboki belezi.V bolnicata se zapoznala s edin muj koito bil tam da poseti svoi priatel i niakolko godini sled tova se ojenili i sega imat 2 deca a toi samo razpravia6e 4e tia e jenata na me4tite my i 4e namira krakata i za prekrasni i s vremeto e nay4il vsiako belez4e naizyst i e zapo4nal dori da otkriva razli4ni kartini v tiah
![]()