такаа...нещата при мен станаха по следният начин лятото аз и приятелките ми супер харесвахме едно момче (иван да речем) и за да станем по близки трябваше да влезем в тяхната компания те са супер газари и беше малко трудно но..разбрах че едно от момчетата(петър) супер мн ме харесва и за да влезем в компанията трагнах с него без да го харесвам в последствие вече когато всичко беше уредено компания яки пичове аз скасах с петър ..бешее ми толкова лекооо осазнавах че вече няма кои да ми досажда с безброй смс тел.обаждания големи сметки ии т.н и бях суууупер щастлива за около седмица след това осазнах че го ОБИЧАМ безкрайно много една вечер след бара бях пиинала не много само за кураж (не си говорехме) отидох при него и му казах че го обичам и трагнах да го целуна а той се драпна и каза"-И от кога реши че е така"и си трагна проблема е че той има ОГРОМНО самочувствие и факта че сам скасала с него явно си каза думата но тои наистина е голям сладур и осазнах че без него ми е скучно и ужасно самотно зад себе си имах куп др момчета но аз си исках само моя Петър чувствам че не сам му безразлична но... ако направя още нещо имам чувството че савсем ще я оплескам ..постоянно си втъплявам че го мразся и такмо го бях позабравила и снощи го видах ииии... ако можете и ако не ви марзи да прочетете това дайте савет какво да направя